影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-21 14:52
反而覺得男2金志雄鍾意女主喎!!!

一定啦 5講左

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 21-12-21 14:52
反而覺得男2金志雄鍾意女主喎!!!

同感

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 21-12-21 16:28
一定啦 5講左

金志雄講到女主係女神咁

珍珠宮

好彩6講左點解分手
唔洗有排等

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 21-12-22 01:01
好彩6講左點解分手
唔洗有排等

原來係為左男主好...
知道男主為左自己留低唔去外國, 之後係狠心分手, 呢啲橋度成日有

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-22 14:57
原來係為左男主好...
知道男主為左自己留低唔去外國, 之後係狠心分手, 呢啲橋度成日有
...

同埋自己現實問題都無甘既時間啦
雖然老土但都算寫實
puppy love初戀係會經歷呢d

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-22 15:50

同埋自己現實問題都無甘既時間啦

橋唔怕舊, 貼地就OK!
係幾好睇既

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-22 15:57
橋唔怕舊, 貼地就OK!
係幾好睇既

男主好正人設
雖然佢外型唔係我杯茶

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-22 15:59
男主好正人設
雖然佢外型唔係我杯茶

外型唔洗咁著重既!
內涵先係重點, 男主個生活態度同模式, 真係好好

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-22 14:57
原來係為左男主好...
...

其實佢係自卑喎,因為家窮

男爵府

回覆 andyan324 的帖子

男主人設無得頂: 讀書吾掂但才華洋溢,仲要後生已賺大錢,間屋靚到....再加埋善良傻傻性格,一心為女主。可能因為個人設,我覺得男主超有型有style.

珍珠宮

GreenMaDad 發表於 21-12-22 22:45
回覆 andyan324 的帖子

男主人設無得頂: 讀書吾掂但才華洋溢,仲要後生已賺大錢,間屋靚到....再加埋善良 ...

佢d對白不得了
咩我永遠都會出現你只要講對唔住就得
omg中了

GreenMaDad    發表於 21-12-22 23:04

珍珠宮

女主本身無唸住分手
即係又要睇發生咩事

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-29 10:18
女主本身無唸住分手
即係又要睇發生咩事

未有時間睇呢兩集, 啱啱仲睇緊不可殺!!
等我快啲睇先得

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-29 13:12
未有時間睇呢兩集, 啱啱仲睇緊不可殺!!
等我快啲睇先得

呢套呢期係我no1
無開不可殺都鐘意睇女主
但唔鐘意個題材

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-29 14:04

呢套呢期係我no1

仲有無開其他?

第八集埋尾, 個境拍得幾好, 落住雨, 估唔到崔雄一下捉住錫女主

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-31 13:02
仲有無開其他?

第八集埋尾, 個境拍得幾好, 落住雨, 估唔到崔雄一下捉住錫女主

係 所以呢d位正
睇下邊個忍唔住先

憂鬱症今日完
學校2021
分手 仲死頂緊
女王
雪滴花
emily in paris快睇中
仲有一套陸劇

uncle仲未開到
邪惡又睇左小小未繼續
因為想開左華燈初上先

個仔黎緊考試
忙死人

珍珠宮

stagea 發表於 21-12-31 13:02
仲有無開其他?

睇花絮好好笑
太大力撞到門牙

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-31 13:11
係 所以呢d位正
睇下邊個忍唔住先

身痕咁款架...

分手, 我又頂左一集, 去到第九集
憂鬱症, EMILY IN PARIS 2, 華燈2, 都要開, 但吊住左好多劇中!!!
你仲忙碌

琥珀宮

andyan324 發表於 21-12-31 13:12
睇花絮好好笑
太大力撞到門牙

等我又睇先

首頁
12345...6

尾頁

跳至