自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sunnygirl 發表於 22-11-13 01:12
好似話拍過5、6次拖

thanks
睇得出好有拍拖追女經驗
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bbq. 發表於 22-11-13 01:58
我睇咗一,二集,真心唔明點解Kyle咁受歡迎,又唔覺佢靚仔喎。

yeung普通,喊更似小朋友
有個眼圓圓,耳朵大,乖仔樣

有個拍左10次拖,好似有戴耳環叫做最好

Kyle一出黎感覺好高大,身型高,成熟d。做男友ok,老公就唔好

男爵府

crystal媽咪 發表於 22-11-13 08:27
yeung普通,喊更似小朋友
有個眼圓圓,耳朵大,乖仔樣

Kyle果d比唔到安全感果d,做男朋友帶出嚟就好,老公果d,你好難放心
Kyle同viu 之前做果套,又係有個ex港隊排球隊,個feel好似。

寶石宮

siuKate 發表於 22-11-13 08:36
Kyle果d比唔到安全感果d,做男朋友帶出嚟就好,老公果d,你好難放心
Kyle同viu 之前做果套,又係 ...

對,Kyle係老公嘅話冇安全感

老公的話我選「大耳朵」,sorry忘記叫咩名

男爵府

locha 發表於 22-11-12 23:04
Kyle勁似李霖恩。

又要喎,不過李霖恩正氣啲

珍珠宮

好媽媽勳章

Kyle勁似李霖恩。

我覺得Kyle似伍富橋
Gillian 似劉亦菲
Argus 似車銀優
(當然係醜版啦)

珍珠宮

好媽媽勳章

Doris 發表於 22-11-12 15:56
阿michelle都是參加過viu的真人show.
Btw他們各人做戲又好自然喎(emoji)(emoji)

原來佢參加過viu 嘅真人show 我只知佢選過港姐,睇CP訓練營起初我都幾鍾意佢,不過依家又麻麻,起初佢同Jaxson互冧,之後同Kyle 一組後即轉軑,見佢同Kyle 去街市買餸又幫個男抹汗,唔知點解覺得佢都幾心機女feel

男爵府

見到阿YEUNG咁激動嘅反應,真係怕左佢!EQ好低,個人覺得千祈唔好揀呢啲男人做伴侶!

對Kyle完全無好感, 學其他JM話,成個玩家咁款,又浮誇但又扮深情,嘔!可惜三個班後生女都俾佢電到,個個爭住揀佢!

大宅

回覆樓主:

Kyle 真係似食女多;Gillian 在viu. 晚吹講過識好多sugar daddy ,本覺得佢幾順眼,但知道後覺得佢幾濫交,IG 好多個人靚相,似搵老細多。

大宅

Kyle勁似李霖恩。

笑左出來,真係好似呀

伯爵府

好媽媽勳章

Doris 發表於 22-11-12 15:56
阿michelle都是參加過viu的真人show.
Btw他們各人做戲又好自然喎(emoji)(emoji)

Michelle幾時參加過Viu真人show架? 她係前年落選港姐,這兩年都簽左TVB架喎

伯爵府

好媽媽勳章

siuKate 發表於 22-11-13 08:36
Kyle同viu 之前做果套,又係 ...

Kyle 咪就係拍過Viu男排女將那個排球員囉,本身好似都係打開排球的

子爵府

Kyle 成日話 Michelle 似佢個 ex

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

4個男仔,我覺得最核突係Kyle,成日以為自己好型,唔知點解咁鐘意擘大口,頂脷,

男爵府

iwff 發表於 22-11-13 23:34
Kyle 咪就係拍過Viu男排女將那個排球員囉,本身好似都係打開排球的

係呀,Kyle係前港隊成員黎㗎,而我之前講果個係Viu 求愛staycation 入邊果個Henry.佢係做player角色果個總之2個打排球嘅,個feel都好似玩家

男爵府

crystal媽咪 發表於 22-11-13 08:37
對,Kyle係老公嘅話冇安全感

老公的話我選「大耳朵」,sorry忘記叫咩名

大耳朵?一直都鍾意Ellien 果個?哈。。。唔知有無串錯個女仔個名呢。
我覺得果個男仔感覺好細個,不過就無Yeung咁誇張

男爵府

葉知秋 發表於 22-11-14 03:23
Kyle 成日話 Michelle 似佢個 ex

係喎!心諗似又點呢,如因為咁而追人嘅話都好好笑喎!叫Michelle比咩反應好呢

子爵府

sunnygirl 發表於 22-11-13 10:35
原來佢參加過viu 嘅真人show 我只知佢選過港姐,睇CP訓練營起初我都幾鍾意佢,不過依家又麻麻 ...

我禽日先煲呢節目,我覺得佢同楊女仕真係幾似樣,所以越睇越將佢地兩個拉埋黎睇,同你感覺一樣,越睇越唔多鐘意佢,希望佢唔好好似楊女仕咁,自己攪衰自己啦

子爵府

wong915 發表於 22-11-14 03:53
4個男仔,我覺得最核突係Kyle,成日以為自己好型,唔知點解咁鐘意擘大口,頂脷, ...

我最唔鐘意都係佢,覺得佢啲態度好奇怪,好似覺得自己咩到最勁,揀阿楊都唔會揀佢

珍珠宮

好媽媽勳章

hasting 發表於 23-4-30 11:31
我禽日先煲呢節目,我覺得佢同楊女仕真係幾似樣,所以越睇越將佢地兩個拉埋黎睇,同你感覺一樣,越睇越唔 ...

楊思琦?

首頁

尾頁

跳至