自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

cbeyond 發表於 23-1-26 09:55
呢類邪門所謂師傅, 少接觸為妙

我都覺得佢感覺邪, 非善類

珍珠宮

回覆樓主:

記得有JM話佢養x仔,所以最後兩集,有其他大師傅面前,所謂法力失效,表現變差。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

littlefunpig 發表於 23-1-26 09:20
好似話謝X琪都係佢學生?

吓唔怪之得佢樣愈嚟愈邪氣

公爵府

感覺佢非正道,似養鬼仔嗰類

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

我今日去咗睇,$1600 叫做詢問費
衣包$400 超渡𩆜體$1000/1個
佢其實唔多方面野講喎!
佢好似連我今日book個package係乜都唔知😑😑😑

真係唔好太沉迷
我本身諗住都係好奇之心下上年quote 過排隊排到今年,到我又唔係好好意思放飛機

侯爵府

老翻太太 發表於 23-1-26 09:23
係咪真係有料就未知,可能要人夾人,睇梁思浩節目,佢話有師父上過佢節目燒衣紙收得好貴,幾萬幾萬咁收, ...

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

佢話所謂嬰靈唔係墜胎小產先計
係乜嘢食事後丸,打避孕針而不能受精都計🙈🙈🙈有冇JM可以科普下

侯爵府

cbeyond 發表於 23-1-26 10:05
我唔知樓主朋友睇乜
若係風水,佢應該唔算勁
我自己睇開的風水師,之前要排3年,現在講明不接新客, 佢從 ...

其實有料既師傅唔洗宣傳,我睇開個個都係

伯爵府

神棍一個,願者上釣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢之前係做關於spiritual 嘅野,西方白巫術嗰類! 乜佢拜神嘅咩?撈咁多掰嘅

大宅

gloryglory13 發表於 23-5-17 00:17
佢話所謂嬰靈唔係墜胎小產先計
係乜嘢食事後丸,打避孕針而不能受精都計🙈🙈🙈有冇JM ...

呢啲超度,我聽過聖嚴法師講過最有效其實係自己親人念經迴向,大家最好去啲正信佛教,其實唔駛用好多錢。

佢哋呢啲真係好似祈福黨咁,大家唔好咁迷信。

珍珠宮

free2020 發表於 23-5-17 00:16

(emoji)(emoji)(emoji)似似地
佢頭先話二萬幾

珍珠宮

topful 發表於 23-5-17 01:30
呢啲超度,我聽過聖嚴法師講過最有效其實係自己親人念經迴向,大家最好去啲正信佛教,其實唔駛用好多錢。
...

佢話我以前坐公園,行過公廁,等巴士惹到(emoji)(emoji)之後我話咁做完又再時運低又再惹呢?

佢話做完會好運啲好似免疫能力高左(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

TinyTomato 發表於 23-5-17 00:27
神棍一個,願者上釣

我又唔夠膽咁話人啦,可能我地冇乜緣

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:29
佢之前係做關於spiritual 嘅野,西方白巫術嗰類! 乜佢拜神嘅咩?撈咁多掰嘅
...

頭先我見佢又觀音又寧波車d相咁
一見到我,問我係咪拜泰國佛,我話我天主教架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:37
頭先我見佢又觀音又寧波車d相咁
一見到我,問我係咪拜泰國佛,我話我天主教架
...

正式滿天神佛

珍珠宮

topful 發表於 23-5-17 01:30
...

佢話唔係親人又話乜嘢嬰靈,之後我話我冇小產冇落bb,佢就話打避孕針食避孕丸都可能會,我話我都冇,佢就話乜嘢痴唔實卵子既細胞都算

poodlema    發表於 23-5-17 12:44
yeung_ma    發表於 23-5-17 11:27

珍珠宮

熱血金章

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:29
...

總有一掰撈中
唔怕你精,唔怕你呆,最怕你唔來
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:38
正式滿天神佛

佢今日仲戴左副灰藍色con

珍珠宮

toffeetong 發表於 23-5-17 01:41
總有一掰撈中
唔怕你精,唔怕你呆,最怕你唔來

我呢啲駁咀客會談三十分鈡已經dead air 我問佢跟住我個d係咪唔好既靈體佢又話唔係,我問佢咁又話跟左我廿幾年但係我成日公司annual dinner 抽中頭三獎喎?上年又升左職

本身諗住因為上年爸爸升左天,最近有隻飛蛾飛上我手係度行來行去,我先心郁郁想試吓睇呢啲

首頁
12345...8

尾頁

跳至