自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

love.g.wad 發表於 23-3-14 13:41
但Netflix 係24小時唔訓,我得呀,60小時點頂,如果又係要數銀仔就大鑊。

哈哈 你都有睇 唔訓仲要數銀
數完仲要玩game
咁又係60小時太長好難頂

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

花生油子 發表於 23-3-14 13:31
尋日見到好似係j2台搞,聽到都幾過癮

仲有個今晚煮咩姐, 搵d姐姐上去煮餸

男爵府

yuyueng 發表於 23-3-14 12:40
20幾年前D日本電視節目好興,安排D人上歷史堂同聽佛經好好笑。

嘩!咁都唔訓真係好勁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Babetoto 發表於 23-3-14 13:58
嘩!咁都唔訓真係好勁

佢仲要整左個同學校果D課室一樣既房比你上堂,見到果D枱凳已經想趴起張枱度,聽佛經系真系整個佛堂揾個和尚念經。呢Part out 左好多人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

24個鐘唔瞓我已經頂唔順,應該得20幾歲有機會得。

侯爵府

安排佢哋上堂, 開會, 聽佛經, 睇文藝片, 聽書會, 60小時可撐得住抵佢贏

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yuyueng 發表於 23-3-14 14:14
佢仲要整左個同學校果D課室一樣既房比你上堂,見到果D枱凳已經想趴起張枱度,聽佛經系真系整個佛堂揾個和 ...

點為之瞓?閉目但醒算唔算?
放下自在

公爵府

2024年龍年勳章

60個鐘齋坐?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 23-3-14 14:18
點為之瞓?閉目但醒算唔算?

應該會計住呼吸同心跳,應該搵金成安參加,唔瞓可以發呆

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

D..D 發表於 23-3-14 13:01
我想參加
但又唔想出名被訪問

same here

珊瑚宮

回覆樓主:

24個鐘唔瞓 我已經頂唔順

珍珠宮

回覆 跳躍精靈 的帖子

當紅藝人參加, 一定贏晒. 佢地隨時幾日幾夜無得瞓
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實好傷身

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

好睇

水晶宮

naicha 發表於 23-3-14 14:17
安排佢哋上堂, 開會, 聽佛經, 睇文藝片, 聽書會, 60小時可撐得住抵佢贏

閉目當然可以,不過只要節目主持人起你耳邊輕輕數1~2~3~,你完全無回應就當輸。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

xo_cat 發表於 23-3-14 14:25
應該會計住呼吸同心跳,應該搵金成安參加,唔瞓可以發呆

如果加埋坐巴士咁郁,應該好好瞓
放下自在

象牙宮

yuyueng 發表於 23-3-14 14:41
閉目當然可以,不過只要節目主持人起你耳邊輕輕數1~2~3~,你完全無回應就當輸。

...

好正
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

yuyueng 發表於 23-3-14 14:14
佢仲要整左個同學校果D課室一樣既房比你上堂,見到果D枱凳已經想趴起張枱度,聽佛經系真系整個佛堂揾個和 ...
我淨係睇見D 字已經想笑.....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

worthy 發表於 23-3-14 14:38
回覆 跳躍精靈 的帖子

當紅藝人參加, 一定贏晒. 佢地隨時幾日幾夜無得瞓 ...
有野做, keep住工作其實OK 架唔訓教通頂1,2日
60小時其實都只係2.5 日
只係如果唔係工作, 要你聽下佛經, 上歷史堂, 又無電話睇
仲要最後果幾個鐘, 響捱過50幾個鐘通頂唔訓教之後
叫D參加者攤落張床, 再較暗D 燈, 好難會唔訓教
我都未必得呀咁絕~~
個節目仲要2人參加,
我C6 實秒睡, 佢咩時間訓得就訓...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

仲要係呀mike主持
https://www.facebook.com/367284630034720/posts/pfbid02SuX4F8DAt8eKdGjMDpqxjvd2rSjLF1LNQMTbBrKsXPhLeMVzkTmApZZBbrhc4M3Xl/?mibextid=Nif5oz

首頁

尾頁

跳至