夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小肥肥888 發表於 23-4-1 01:18
如果本身一家去旅行(有小朋友),但C6班朋友(幾個男人,唔太正經)又同時間買左機票,大家會比C6去搵班朋 ...

俾佢去 不過會同佢小朋友叫佢 爸爸早啲返 又同佢班同事講下笑呀 今日我老公出嚟同你玩 聽日記得帶我 等我老公自己帶小朋友去玩

子爵府

叫你老公帶埋小朋友去,你自己去shopping.

男爵府

我都好鐘意同朋友去旅行,耐何小朋友細,我自己唔放心出走幾日,試過有朋友同一時間係首爾,東京,我老公都放行俾我出去食飯飲野,因為係外地,個人心情真係chill啲,食飯講乜都開心啲
我都好鼓勵我老公自己出去玩半日,佢唔去咋,管好啲錢,基本上佢玩唔出咩花樣

侯爵府

其實覺得好奇怪,如係我先生,佢會叫埋我同佢嘅朋友一齊玩,唔會擲低我,仲要係外地添

大宅

如果本身一家去旅行(有小朋友),但C6班朋友(幾個男人,唔太正經)又同時間買左機票,大家會比C6去搵班朋 ...

佢哋一定係去叫雞,只係你比唔比,又或者你比到啲叫雞的服務同刺激,嘗試叫佢唔好去!屋企都有洗乜出去搵!詳情可以參考日本AV,做到曬,佢可能會留響屋企唔向外尋求。

珍珠宮

AHGU 發表於 23-4-2 03:20
佢哋一定係去叫雞,只係你比唔比,又或者你比到啲叫雞的服務同刺激,嘗試叫佢唔好去!屋企都有洗乜出去搵 ...

冇錯,呢度真係好多人都好純情。大把麻甩鍾意約埋叫雞吹水一條龍。

珍珠宮

唔好成日諗住,要叫雞嘅,香港叫都得啦,駛乜去咁遠。咁你不如話香港乜都有,駛乜搭飛機去旅遊啊?咪就係因為relax囉,新奇囉,刺激囉,冇王管囉。你老公唔係試探你咁簡單,係「通知」你,佢有呢個打算。

大宅

樓主,先發制人,比佢全AV exp,叫佢唔好同豬狗朋友去玩!又或者你去做partime serve佢,佢ok咪去見工,睇下佢點!

大宅

Moti 發表於 23-4-2 06:36
冇錯,呢度真係好多人都好純情。大把麻甩鍾意約埋叫雞吹水一條龍。

睇吓"係咪每個男人都叫雞"post,夫婦關係folder,睇e生諗下張櫈張床乾唔乾淨!14K姑娘做好多年,姑娘唔嫁唔生仔係有原因,唔係多次撞到都不敢相信,男人有錢就身痕,屋邨妹唔介意做背後情人。

係咪大部分男人都有叫過雞?
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23578512

大宅

小心佢帶HPV返來,我有朋友毛la la乃HPV,要全個子宮割。真係唔知點解會有呢個病。

大宅

Moti 發表於 23-4-2 06:42
唔好成日諗住,要叫雞嘅,香港叫都得啦,駛乜去咁遠。咁你不如話香港乜都有,駛乜搭飛機去旅遊啊?咪就係因 ...

唔同國家有唔同文化風味!而家日本AV強國嘛!

珍珠宮

樓主無提過老公有前科/搵到其他古怪

因咩要認定樓主老公打算召妓?

男人要召妓,唔會因為個老婆管得嚴而去唔成
同老婆講要去工幹、公司旅行、外地親戚有事…..去外地叫足幾日幾夜都得

以為唔准個老公去邊度、定時報到、嚴密監管…..就有效令一個有心召妓嘅男人無法出軌

放過自己好過啦

侯爵府

回覆樓主:

好難話唔比,要作反,係你不知情都已經做咗

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔通係泰國?係就有d危

大宅

https://youtu.be/qbVQd8K8ZZc

別墅

回覆 小肥肥888 的帖子

都係玩一晚咪算
男人係心野
開心過後會更愛你

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

如果知佢班朋友係咩人,正經去玩,咁梗係無問題la....
依加就係明知班人唔正經,無Lala去玩一晚,傻嘅都知,唔會係一班麻佬自己同自己玩!
問題就係le度!!!!
我老公都會同朋友去食宵夜,什至去旅行爬山潛水,我都無理佢,因為知佢嘅朋友係咩人!
不過有時佢會唔join,因為佢話會玩其他野,佢唔岩玩,得個坐字,大家無癮!
所以我覺得可以樓主可以同老公表明,你唔傻,佢都唔好當你傻!

大宅

做個靚太 發表於 23-4-6 17:41
如果知佢班朋友係咩人,正經去玩,咁梗係無問題la....
依加就係明知班人唔正經,無Lala去玩一晚,傻嘅都知 ...

有什麼最吸引男人,唔會係LV Gucci, 佢哋係$同女人。之前睇開嗰個醫生包二奶,連著緊條褲有幅漂水績,件風褸袖又爛,唔會換嘅!不過會買間美孚5期比二奶收租。

大宅

唔正經的定義係咩先?如果你同老公一家去旅行竟然諗住去叫雞,咁佢真係好衰wor.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊