自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛熊 發表於 23-5-3 16:35
我媽媽最近左膝頭酸痛,睇左政府門診無改善,下星期已幫佢約私家骨科。

今日佢自己去北角養和門診,佢話醫 ...

黃仕雄,你去FB search 下樹熊醫之友呢個群組既post, 黃醫生睇好多老人家架。

翡翠宮

牛熊 發表於 23-5-3 16:35
我媽媽最近左膝頭酸痛,睇左政府門診無改善,下星期已幫佢約私家骨科。

今日佢自己去北角養和門診,佢話醫 ...

公爵府

好媽媽勳章

牛熊 發表於 23-5-3 17:40
我媽話打左針,情況有改善

太好了,祝百有身體健康
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama 發表於 23-5-4 10:56
太好了,祝百有身體健康

多謝

大宅

winner128 發表於 23-5-3 22:37
黃仕雄,你去FB search 下樹熊醫之友呢個群組既post, 黃醫生睇好多老人家架。
...

我留意下先,thx

男爵府

Charlotte_mom 發表於 23-5-3 18:52
撞手神
我係養和門診常客,我哋有特登mark住邊個唔掂 (真係有d求其噏兩句,或有d知你有保險勁叫 ...

搭單問一下,養和門診多醫生睇嗎?
早幾日假期,屋企人腸胃炎 諗住去st Paul 門診睇,打電話去話 只得一個醫生,預等兩個鐘。
因為當時晚上又係假期,周圍都冇醫生睇。
要等兩個鐘,佢寧願食啲成藥就第二朝 working day 先去 St Paul. 點知去到仲係一樣,只得一個醫生睇門診,要等兩粒鐘。

首頁

尾頁

跳至