自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

BGCOME08 發表於 23-9-6 20:59
我睇過佢,我BB有事,照完連我自己唔識睇超B相都覺得怪,但佢都睇唔到有事,到3個幾月,我去第二度再照結 ...

男爵府

我估佢出名是因為上得電視多,並唔是因為醫術高明。

伯爵府

回覆樓主:

除左呢個醫生,仲有一個姓郭的男醫生都係避之則吉

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

Dylanli2017 發表於 23-9-6 21:23
我估佢出名是因為上得電視多,並唔是因為醫術高明。
認同

公爵府

rosenok 發表於 23-9-6 21:26
除左呢個醫生,仲有一個姓郭的男醫生都係避之則吉

姓郭的醫生都係婦產科?

象牙宮

2024年龍年勳章

我睇過佢,我BB有事,照完連我自己唔識睇超B相都覺得怪,但佢都睇唔到有事,到3個幾月,我去第二度再照結 ...

哇, 佢好差喔

珍珠宮

Skytree1000 發表於 23-9-6 20:59
又一單醫療失誤

呢單係私家醫院,私家醫生

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我睇過佢一次,可能真係要鐵石心腸至做到醫生,以後唔會再睇佢

大宅

一樣,bb有事佢照完睇唔出,話一切正常,之後去政府一照就叫我立即入院生,佢地一睇佢個名就話:又係佢,我都一世記得佢

BBsnoopy    發表於 23-9-7 07:46

公爵府

Sumyeema1 發表於 23-9-6 21:34
哇, 佢好差喔

係超級差同涼薄,我個B有事已經好傍徨,我返去揾佢唔係想找佢悔氣,係因為佢係我主診醫生,我想問佢意見應該點做,大家斯文人,我又唔係潑婦,一句都冇責怪過佢點解睇唔出BB有事?只係想佢俾意見我解決件事,估唔到佢猛咁話我寫紙你入政府流咗佢啦。佢俾我感覺就係唔想孭鑊,踢我去政府就算。

好彩幫我照結構位劉醫生幫我,呢位醫生佢真係天使。

大宅

竇漪房 發表於 23-9-6 21:42
我睇過佢一次,可能真係要鐵石心腸至做到醫生,以後唔會再睇佢

形容得好,我都睇過佢一次,睇完感覺好難受,我都係以後唔會再睇佢

公爵府

MiMicc南 發表於 23-9-6 21:46
一樣,bb有事佢照完睇唔出,話一切正常,之後去政府一照就叫我立即入院生,佢地一睇佢個名就話:又係佢, ...

都唔知佢點睇?定跟本冇心睇。老實講,我照完張超B,自己都覺得唔妥,咁你係醫生話正常,我梗係信你啦。之後去出面照結構,個醫生都話冇理由咁明顯有事睇唔到囉。

可能佢習慣踢自己搞唔掂D產婦去政府,所以响政府醫院咁出名。

大宅

記得冇幾耐之前又係有個生仔死
好似越嚟越多呢啲事故⋯⋯

男爵府

Kakalulu 發表於 23-9-6 21:55
形容得好,我都睇過佢一次,睇完感覺好難受,我都係以後唔會再睇佢

我果時見紅,肚痛作小產去睇佢,佢淨係不停問我去私家生定政府生。
駛唔駛咁緊張,唔理下病人感受好d喎.感覺唔好

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

非常同情
我弟婦同一遭遇,不過係另一薄有名氣嘅姓馬醫生
唯一分別係弟婦唔知有問題、直到20週政府照結構,立即建議終止懷孕

大宅

BGCOME08 發表於 23-9-6 21:58
都唔知佢點睇?定跟本冇心睇。老實講,我照完張超B,自己揾覺得唔妥,咁你係醫生話正常,我梗係信你啦。之 ...

佢根本呃飯食!好彩政府醫生睇得出有事咋,我又係返去問佢意見,佢不斷話立即開刀同我即晚生b,我對佢無晒信心,最後返左政府生!
呢d人害到人地無左條命,佢實有報應架

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

BGCOME08 發表於 23-9-6 21:58
都唔知佢點睇?定跟本冇心睇。老實講,我照完張超B,自己揾覺得唔妥,咁你係醫生話正常,我梗係信你啦。之 ...

咁都好差下

侯爵府

我係同事介紹我睇佢, 第一次睇佢, 就催我決定是否開刀, 同埋要盡快交錢book房book日期, 佢話好多雙非落嚟生, 醫院一位難求, 攪到我由開心變非常擔心!我之後再揾另一位婦科+公立, 實行三線齊行, 行左二個月定左就冇再睇佢了。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好冇醫德喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

聽完咁Jm 既經歷,該醫生
雖然知道醫生都係一份職業/為錢
但除此以外 , 應該要(emoji)️份使命感
有一定的專業, 因人命在佢手
不應只是為$

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊