自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

睇餸食飯,開源節流,應使得使

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

vivibabyvivi 發表於 23-10-10 18:27
你問書包?

係呀,個書包好似都成1kg

瑪瑙宮

JennyParker 發表於 23-10-10 18:04
老公係典型嘅金牛座!我成日都想買D好D既野比仔女,想盡量都揀有牌子,好正常渣嘛,佢話我浪費錢!例如阿女 ...

咁你想要好野咪你可以不买㗎

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

我識兩個金牛座唔係咁既喎,好識享受的,好着重用既食既質素

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

pomanlife 發表於 23-10-10 18:29
係呀,個書包好似都成1kg

唔係,個書包唔夠1kg, 個女都嫌重

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

JennyParker 發表於 23-10-10 18:04
老公係典型嘅金牛座!我成日都想買D好D既野比仔女,想盡量都揀有牌子,好正常渣嘛,佢話我浪費錢!例如阿女 ...

我老公同妹夫都金牛座
2個都慳自己比仔女

慳埋d 婆乸
買錶 打機6位數字 又好豪
但對仔女老婆完全唔慳

珍珠宮

2024年龍年勳章

自己比錢買囉

耳探準過額探㗎,口探又唔多好,唔通佢瞓覺時你塞支探熱針入佢口整醒佢咩?
希望每天開心渡過 ;-)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

vivibabyvivi 發表於 23-10-10 18:31
唔係,個書包唔夠1kg, 個女都嫌重

有一款都有聽家長講小朋友用一年就唔肯用

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

下次買野唔駛同佢講,
佢要哦當佢唱歌

彩鑽殿

tkop 發表於 23-10-10 18:30
咁你想要好野咪你可以不买㗎

我都覺,呢啲野都係一千幾百既野,唔係幾萬至幾十萬,洗乜問老公,攞黎嘈

子爵府

好媽媽勳章

tasa 發表於 23-10-10 18:14
金牛座吃好用好的,很少這樣

我仔金牛座,佢又真係有要求,尤其係食物,但佢得10歲

水晶宮

回覆樓主:

唔關金牛座事。金牛係精明眼,唔浪費,但應使則使。有價值的地方,放血就放血。

侯爵府

回覆樓主:

唔準喎!我c6金牛座視錢財如糞土、我嫌佢太浪費添

大宅

金牛座唔係咁喎

水晶宮

bbbusy 發表於 23-10-10 18:28
睇餸食飯,開源節流,應使得使

係,正確,啱用就得唔駛名牌

大宅

佢唔買咪自己買囉,佢慳錢好過佢大洗既

子爵府

回覆樓主:

乜慳係關星座事嘅咩? 我覺得關佢成長背景或者性格多d

侯爵府

回覆樓主:

唔關星座事

水晶宮

自己有錢自己俾,唔駛理佢講乜!

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我個金牛座家人,反而係食好用好,成日都間接叫佢唔好咁大使。

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊