美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我之前係油肌全面都生暗瘡 首先係一定唔好用手摸啲暗瘡先成日 呢個好重要 跟住我用咗 同一隻精華空瓶咗三樽皮膚都搞好埋 就係medicube 既red line產品
如果你面冇暗瘡問題你就淨係搽佢嘅精華係你有暗瘡嘅位就可以
如果你隻手越掂或者’支’有暗瘡嘅位 佢係會生得越來越多呢樣嘢係真的

男爵府

回覆 yipmc 的帖子

多謝回覆, 好, 我都試下check 婦科...
想請問一下, 你食避孕藥, 食左幾耐先見好?? 唔該晒!

男爵府

回覆 SophiaaaWongg 的帖子

明白, 多謝分享!

大宅

ntk_mami 發表於 23-11-17 13:27
回覆 yipmc 的帖子

多謝回覆, 好, 我都試下check 婦科...

我中醫睇左3個月都只係改變小小。睇西醫食避孕丸第二個月已經一粒都冇再生

複式洋房

ntk_mami 發表於 23-10-18 13:46
本人38歲, 之前一直都冇咩暗瘡, 間唔中2-3粒, 上年暑假開始, 下巴不斷生, 睇過中醫好過一排, 之後都係又生 ...

我有一排都爆瘡好嚴重,試過食中藥、搽暗瘡藥膏都唔得,之後朋友介紹去咗一間醫美診所試做,做左幾次真係好返晒,好神奇,同埋皮膚重柔軟同滑咗,暗瘡印都冇埋,佢哋好專業會幫我做皮膚分析了解暗瘡原因,又提點我平時要注意嘅細節如何預防暗瘡,之後治療師幫我做咗三part機既程序,全面消毒、殺死啲暗瘡菌,清黑頭油脂清得好乾淨,之後幫我修復去暗瘡印,我做過幾間美容院都冇佢清得咁乾淨,而家新式過嘅美容院好多都冇針清同埋有d清完好似冇清咁,又唔hard sell,重提點我戒食煎炸野、油利野,枕頭套最少一星期一次更換,如果唔係會有蟎蟲,大量滋生響你皮膚繁殖引致暗瘡爆發架

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊