自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

mickeyeva 發表於 24-3-22 22:58
回覆 mrscatcat 的帖子

有個小朋友5歲, 越大點面對同學仔?

啱啱同阿女睇,我話佢做啲咁嘅職業,唔醜咩!
阿女答我,依家啲人接受多咗啦,你理得人,又唔係偷又唔係搶!
無語…….

珍珠宮

Piaget 發表於 24-3-22 23:02
佢幾多歲?佢話想做到25歲,但我以為佢宜家已經35歲

男爵府

回覆 lalalumlum 的帖子

我成日覺得有supply係因為有demand ,我都認同佢吾係偷吾係搶,亦都冇人迫啲觀眾睇。
如果認同職業無分貴賤,咁佢都係一份職業,要養家,起碼好過張致垣囉。

大宅

GreenMaDad 發表於 24-3-22 23:47

我成日覺得有supply係因為有demand ,我都認同佢吾係偷吾係搶,亦都冇人迫啲觀眾 ...

是, 有點心up

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 24-3-22 22:58
回覆 mrscatcat 的帖子

有個小朋友5歲, 越大點面對同學仔?

佢講到AV女優等同演員咁,有劇本,有对白,有动作,有NG....

細细应該同個仔洗哂腦....

珍珠宮

第一集三個kol 勁醜樣,今集又係

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

mrscatcat 發表於 24-3-22 22:54
佢好似係單親媽媽
之前bk有人講佢個pat一撻撻咁,好難睇

記得,但嗰個繪麗奈仲核突,睇相都覺得肥膩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

lalalumlum 發表於 24-3-22 23:14
啱啱同阿女睇,我話佢做啲咁嘅職業,唔醜咩!
阿女答我,依家啲人接受多咗啦,你理得人,又唔係偷又唔係搶 ...

明,女人睇女人係尷尬,同埋道德底線相對會調高,我都唔太接受,但你囡囡又啱,女優都係份工作,自食其力唔駛靠人靠,總之佢哋唔介意標籤過到心理關口咪得

伯爵府

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 24-3-22 22:43
講嘢又一嚿嚿,台灣AV市場鍾意呢啲樣!

好可憐。原來單親。要出賣自己真的很

男爵府

睛靈勳章

回覆樓主:

https://www.stheadline.com/realtime-entertainment/3236165/%E6%B8%AF%E7%94%A2AV%E5%A5%B3%E5%84%AAAlice-Wong%E7%82%BA%E9%A4%8A%E5%85%92%E4%B8%8B%E6%B5%B7-%E8%87%AA%E7%88%86%E8%A2%AB%E7%88%B6%E6%AF%8D%E9%AC%A7%E4%BF%82%E9%9B%9E%E9%81%AD%E5%89%8D%E5%A4%AB%E5%AB%8C%E6%A3%84%E8%BA%AB%E6%9D%90

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

講真,比我寧願睇三級片冇咁露骨但係李麗珍做女主角,都唔想睇4仔佢做女主角⋯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mrscatcat 發表於 24-3-22 08:54
佢好似係單親媽媽
之前bk有人講佢個pat一撻撻咁,好難睇

係事實,一見到佢又諗起個肉酸pat pat

子爵府

mickeyeva 發表於 24-3-22 22:43
講嘢又一嚿嚿,台灣AV市場鍾意呢啲樣!

我覺得佢似韋綺珊,好普通女人樣。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢個之前都上過193個節目 黐脷根嘅

珍珠宮

減齡達人勳章

KUDOS 發表於 24-3-23 01:18
講真,比我寧願睇三級片冇咁露骨但係李麗珍做女主角,都唔想睇4仔佢做女主角⋯
...

靚才有人搵拍三級,就係唔靚才只可拍4級AV

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

野原美冴 發表於 24-3-23 17:53
靚才有人搵拍三級,就係唔靚才只可拍4級AV

咁又唔好咁講,好多日本AV女主角都好靚女喎~

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

男爵府

mooncky 發表於 24-3-22 22:45
得個胸大

係下垂多d

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 tingho 的帖子

即刻上網揾啲報導睇下, 你形容得好貼切!

https://www.singtaousa.com/2023-05-01/%e6%96%b0av%e6%b8%af%e5%a5%b3%e8%a2%ab%e5%bd%88%e8%87%80%e9%83%a8%e6%9c%89%e9%bb%91%e5%8d%b0%e3%80%8c%e5%94%94%e9%96%8b%e8%83%83%e3%80%8d%e5%80%9f%e6%8b%8d%e9%b9%b9%e7%89%87%e4%b8%8a%e4%bd%8d/4483346#page22

公爵府

GreenMaDad 發表於 24-3-22 23:47

我成日覺得有supply係因為有demand ,我都認同佢吾係偷吾係搶,亦都冇人迫啲觀眾 ...

都係。。亦都好佩服佢既勇氣。。
要養家,但無能力,做呢樣係賺錢最多。。。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊