跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

我 add 咗喇!

別墅

哈哈。。。我都開左tim.....仲整左個Logo....hee....

captainbaby ....咁我remove我個Group 先。。。謝謝。。。立即加入...

別墅

captainbaby 其實除左整左個Logo外...我仲特登reg.左個gmail a/c...
[email protected]

我可以俾個p/w妳....咁可以放係facebook 到....第時用黎聯絡.....

yeah...0509 媽咪爸爸..相信好快就可以見面啦!!!!  BB 會有好多 Buddies la.....

大宅

原帖由 jmok227 於 09-7-4 13:27 發表
哈哈。。。我都開左tim.....仲整左個Logo....hee....

captainbaby ....咁我remove我個Group 先。。。謝謝。。。立即加入...

歡迎加入!^^ 如果你唔介意, 個Logo 可以用係依個GROUP 到!

大宅

原帖由 jmok227 於 09-7-4 13:39 發表
captainbaby 其實除左整左個Logo外...我仲特登reg.左個gmail a/c...
[email protected]

我可以俾個p/w妳....咁可以放係facebook 到....第時用黎聯絡.....

yeah...0509 媽咪爸爸..相信好快就可以見面啦!!!!  ...

好呀! 唔該晒你, 我放咗個E-MAIL 係FB啦, 你可以pm個p/w俾我!^^ 可以一齊搞活動俾大家參加!

大宅

原帖由 captainbaby 於 09-7-3 23:53 發表
我係Facebook開咗個Group, 請大家Join 啦!

可以係facebook打名search: Baby Kingdom 0905 媽媽會所

http://www.facebook.com/group.php?gid=105635151820&ref=mf

Joined!!

別墅

captainbaby yeah......好呀....可以一齊搞活動...
個logo妳睇睇先ar........用唔用都冇問題 ga..... 妳俾個 email 我呀。。。我send 俾妳。。。。

gmail 個 p/w 我 pm 左妳啦!!!!!

大宅

原帖由 jmok227 於 09-7-4 13:58 發表
captainbaby yeah......好呀....可以一齊搞活動...
個logo妳睇睇先ar........用唔用都冇問題 ga..... 妳俾個 email 我呀。。。我send 俾妳。。。。

gmail 個 p/w 我 pm 左妳啦!!!!! ...

好呀, 唔該晒你! 個logo可以sent去gmail ! ^^

大宅

歡迎你地加入呀!^^

男爵府

JOINED.

大宅

原帖由 captainbaby 於 09-7-3 23:53 發表
我係Facebook開咗個Group, 請大家Join 啦!

可以係facebook打名search: Baby Kingdom 0905 媽媽會所

http://www.facebook.com/group.php?gid=105635151820&ref=mf

我都要加入先得, 到時我阿b可以一齊認識好多
新朋友仔.
kristy

大宅

原帖由 kristysiu 於 09-7-4 17:07 發表

我都要加入先得, 到時我阿b可以一齊認識好多
新朋友仔.

好呀! 歡迎你加入呀!^^

大宅

hi , 點解我入唔到add你地嫁, 你係facebook嫁電郵:
[email protected], 我入去ADD你,但點解做唔到嫁, 是否我做錯左, 可以告知嗎, 因為我都係5月嫁mami, 想加入啊, many thanks
kristy

大宅

原帖由 kristysiu 於 09-7-5 13:58 發表

hi , 點解我入唔到add你地嫁, 你係facebook嫁電郵:
[email protected], 我入去ADD你,但點解做唔到嫁, 是否我做錯左, 可以告知嗎, 因為我都係5月嫁mami, 想加入啊, many thanks ...

hi, 唔好意思,我已經攪定左啦, 加入會啦, THANKS
kristy

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

I joined this group la.
][img]

別墅

yeah....快快加入... :D

男爵府

好媽媽勳章

好呀,

複式洋房

i just joined, nice to meet you all!!

大宅

我都加入了!

首頁
12345...9

尾頁

跳至