美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

ha ha...好有同感 ar, 記得有一次負離子由4點攪到差不多半夜十二點 ar, 時間真係失晒預算 ar
原帖由 Woodyryan 於 09-7-9 12:59 發表
我都係Dicky fans 黎ga!
搵佢做負離子做左4年la!
效果一流!
我上個月先做完離子,太子新salon就未去過!
佢超仔細,呢個亦係佢缺點...攪好耐!

民房

我係土瓜灣做日木3.1焗油都+剪吹都係$365.

洋房

salon個名,好想整負理子...pls~~~~
係咪阿dicky最好

大宅

3.1 都有分好多隻架
我以前都有去做其他3.1, 都唔同里隻既^^"

原帖由 1222Charlie 於 09-7-11 00:18 發表
我係土瓜灣做日木3.1焗油都+剪吹都係$365.

大宅

phone no???

Pls. PM me the phone no. thanks.

原帖由 mamimaggie 於 09-7-5 04:34 發表
唔知大家有無幫親dicky 太子新鋪?
前幾日收到dicky個最新優惠, 我就去左做3.1焗油, 做完'曱宅'腳無哂, 超順仲輕左好多tim^_^

你地有無人去過佢新鋪做過'知x堂'負離子? 今日去度見到幾個人做, 出黎個效果好鬼靚. (佢 ...

大宅

我有 dicky 的舊電話 jar 81075688,
唔知有冇轉過 ar, 如果個 no. 仲work, 通知我 la, 唔該
原帖由 liuiris 於 09-7-13 00:05 發表
Pls. PM me the phone no. thanks.

大宅

我上星期六都啱啱搵佢做完, 只做負離子, 做咗三個鐘頭十五分鐘, 都比我預期中快...

但係原來佢要另收吹頭錢o既?

大宅

吹頭錢? 以前冇收 ga wor, 係唔係因為依家特價所以要另外收呢? 3個幾鐘真係算快 wor, 咁負離子收幾多 ar? thanks!

原帖由 goodbaby 於 09-7-13 17:32 發表
我上星期六都啱啱搵佢做完, 只做負離子, 做咗三個鐘頭十五分鐘, 都比我預期中快...

大宅

tel. work

啱啱打你的電話,work, book 左下周二電髮+color, Dicky 電話報價$690+.

做完再報告。

原帖由 candypoon 於 09-7-13 23:14 發表
吹頭錢? 以前冇收 ga wor, 係唔係因為依家特價所以要另外收呢? 3個幾鐘真係算快 wor, 咁負離子收幾多 ar? thanks!

男爵府

BK Milk勳章

請問負離子而家佢又收幾多錢?

珍珠宮

畀面勳章

我book左今晚去電髮,希望效果滿意啦

男爵府

BK Milk勳章

goodbaby,

你整左幾多錢呀? 吹頭錢收你幾多? 佢整定你d junior幫你整的? ok嗎?

thanks!!!!!!

原帖由 goodbaby 於 09-7-13 17:32 發表

男爵府

BK Milk勳章

有冇人起佢新的salon整過負離子呀?
ok嗎? pls help~~~~~thanks!

大宅

做咗 la, 轉了依家的 Salon , Dicky 係打工的形式, 同以前freelance唔同了, price 係按 salon 的price list 的, 新Salon 環境相當好ar,不過個 price 亦 mark 得相當 high,負離子 800 ar,洗剪係另計的, 唔係以前咁一個價包晒,不過 salon 因為新開張, 第一次幫襯係有半價的, 優惠去到9月底 lor, 我造負離子半價即係 4百, 再加 $168 for 洗剪吹(冇 discount 的), 所以埋單 $568 lor
效果滿意, 不過一樣好慢, 整咗6個鐘頭 ar...
以後冇半價,只有 85折, 計落比以前貴 ar
原帖由 meian 於 09-7-27 14:18 發表
有冇人起佢新的salon整過負離子呀?
ok嗎? pls help~~~~~thanks!

大宅

請問你做$800 係邊隻呀? 係咪shiseido呀??? 我問過dicky, 佢話$800 o個啲星期一至日都唔會有半價o架喎.佢話得15% off. 佢係咪cheat我? 佢吹個頭都要收hk$7x...

原帖由 candypoon 於 09-7-27 15:11 發表
做咗 la, 轉了依家的 Salon , Dicky 係打工的形式, 同以前freelance唔同了, price 係按 salon 的price list 的, 新Salon 環境相當好ar,不過個 price 亦 mark 得相當 high,負離子 800 ar,洗剪係另計的, 唔係以前咁一 ...

大宅

搽膏係junior整o架... 所以好似唔同咗以前咁... 同埋, 今次我做完好似冇上次咁好... 個頭髮好散咁.. 同未做前都係差唔多o乍.. (只係好小小)... 唔開心... 雖然佢都有叫我返去比佢睇... 但老實講, 比佢睇完又點呀? 唔通再整過咩? 好傷o架..

原帖由 meian 於 09-7-27 14:17 發表
goodbaby,

你整左幾多錢呀? 吹頭錢收你幾多? 佢整定你d junior幫你整的? ok嗎?

thanks!!!!!!

大宅

係呀, $800 shiseido lor, 佢話第一次先有半價 jar
原帖由 goodbaby 於 09-7-27 15:16 發表
請問你做$800 係邊隻呀? 係咪shiseido呀??? 我問過dicky, 佢話$800 o個啲星期一至日都唔會有半價o架喎.佢話得15% off. 佢係咪cheat我? 佢吹個頭都要收hk$7x...

...

男爵府

BK Milk勳章

goodbaby,

唔該晒你呀,咁係做咩價錢ga?
真的麻麻地嗎? 夾係dicky夾?
我仲諗住下個月去整....
等我收集多d意見先~

原帖由 goodbaby 於 09-7-27 15:18 發表
搽膏係junior整o架... 所以好似唔同咗以前咁... 同埋, 今次我做完好似冇上次咁好... 個頭髮好散咁.. 同未做前都係差唔多o乍.. (只係好小小)... 唔開心... 雖然佢都有叫我返去比佢睇... 但老實講, 比佢睇完又點呀? ...

洋房

to;meain~千期唔好試,我剛剛做過,完全唔得,
埋單$800幾,做完同無做無分別,打比佢,佢話free做過,最終比多$80,但都無分別,超激氣........

唔好試 !!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 SandyWu 於 09-7-15 16:15 發表
我book左今晚去電髮,希望效果滿意啦

pls report, ok or not? but 呢個post好有做媒feel

首頁

尾頁

跳至