跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-14 23:06 發表

o甘就唔抵啦,你應該同我o地傾耐D啦,不過要特別鳴謝PY媽o既三支紅酒(我知道一定好重)仲有cutepig404 o既兩支紅酒,yeah,正呀。

下次 ANITA 來我地o個枱,唔止5支
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

Thank you PY MA AND CUTEPIG404 好好味

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-14 23:06 發表

o甘就唔抵啦,你應該同我o地傾耐D啦,不過要特別鳴謝PY媽o既三支紅酒(我知道一定好重)仲有cutepig404 o既兩支紅酒,yeah,正呀。

大宅

thank you py ma D紅酒好正, 錢你可以選擇過比我 or 下次先比, 你c6咁好...12:00 下次
原帖由 mimimomo6 於 09-7-14 22:15 發表
打邊爐後..............

1) 我發覺我家D紅酒有人欣賞 (以後繼續帶)
2) 我未比錢HILDA!
3) 同呀女男朋友個mami (tina) 好好傾
~ C6 問我點解貢早返,預左我 12:00 ...

大宅

打邊爐後感:

1) 谷住谷住既怨氣, 原來個個都有, 同聲同氣地分享, 好正!

2) 我老公問: 你又飲酒呀? ...少少之麻...

3) 要搵個場有間房俾呢班嘈爆既師奶

http://hk.myblog.yahoo.com/deng-ton

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

下次可唔可以開一枱淨係傾呢個topic?

原帖由 tanton3399 於 09-7-15 09:16 發表
打邊爐後感:

1) 谷住谷住既怨氣, 原來個個都有, 同聲同氣地分享, 好正!

3) 要搵個場有間房俾呢班嘈爆既師奶 ...

大宅

我都想呀~~

原帖由 welcome 於 09-7-15 09:44 發表
下次可唔可以開一枱淨係傾呢個topic?
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

我尋晚再搭番果個的士司機, 佢聽哂我地講果d怨氣, 都十扑我地, 話我地都好辛苦....又少女去結婚再做亞媽......
原帖由 tanton3399 於 09-7-15 09:16 發表
打邊爐後感:

3) 要搵個場有間房俾呢班嘈爆既師奶 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

蓁媽,

1. 點解淨係唱比Daladala 聽
2.今時唔同往日

原帖由 welcome 於 09-7-14 09:52 發表
1) 我發覺我唔記得唱歌比Daladala 聽
2) 我問Ruby 洗唔洗買糖水比我地c6食, 佢話唔水對佢地咁好, 點知昨晚c6等我門添! 平時佢一早c咗去瞓家嘛!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我就可以用三個字形容晒 ~~ 勁暢快

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

多謝晒多謝晒

原帖由 isaacim 於 09-7-15 09:12 發表
Thank you PY MA AND CUTEPIG404 好好味

大宅

welcome,
我返到去c6都瞓左啦. 你c6有無炸你型話你無買糖水俾佢? 如果佢有,你話佢聽我地好快又有打邊爐聚會下次啦wa ka ka.

大宅

今次第一次join呢個"打邊爐交流會"~~~
真係~正, 爽, 勁開心, 謝謝邀請

1) 可以識到新既媽媽, 又見番其他位媽媽, 好開心, 傾下講下交流下, 將自己既壓力都可以趕走左

2) 可以同PY媽傾住返屋企好開心

3) 回到家c6竟然無睇電視, 等我門? 仲拿住包卡樂X蝦條一路食一路問我點~ yeah ~其實係八卦想知我同妳地講過咩, (成個細路咁) 我話, 分享下傾下食下我最愛既邊爐勁開心, 佢話我太耐無舒緩壓力, 我太緊張, 家陣咪好咯 (哈哈, 佢想我去舒緩壓力後, 咁咪唔會發惡當佢係細路鬧佢之麻...哈哈 )

大宅

打邊爐??
我鍾意呀...

下次call埋我啦...

大宅

原帖由 panmung 於 09-7-16 18:29 發表
打邊爐??
我鍾意呀...

下次call埋我啦...

好耐無見過你上嚟啦,我差D唔記得咗你做D咩,早知道嘈爆你個場啦。哈哈。

大宅

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-16 22:57 發表

好耐無見過你上嚟啦,我差D唔記得咗你做D咩,早知道嘈爆你個場啦。哈哈。

其實唔係我無上黎
係發覺唔見哂d mami...
唔知你地去左邊度浦

大宅

原帖由 panmung 於 09-7-17 01:41 發表

其實唔係我無上黎
唔知你地去左邊度浦

其實我o地都有上嚟答o下o野問o下o野,但好多時都已經o係MSN傾完,不過0705呢個版面一定會繼續講,仲有我o地都有約TST 媽媽lunch不過唔見你出現答嚟唔嚟呀。

我后來發現原來我無你電話o家,如果下次有lunch gathering不如facebook約你吖。

大宅

咁你要同c6講多d出黎傾下減下壓啦~

原帖由 tinajapan 於 09-7-15 23:17 發表
今次第一次join呢個"打邊爐交流會"~~~
真係~正, 爽, 勁開心, 謝謝邀請

1) 可以識到新既媽媽, 又見番其他位媽媽, 好開心, 傾下講下交流下, 將自己既壓力都可以趕走左

2) 可以同PY媽傾住返屋企好開心

3) 回到家c ...
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

你成日都唔浦頭

原帖由 panmung 於 09-7-17 01:41 發表

其實唔係我無上黎
唔知你地去左邊度浦

大宅

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-17 08:08 發表

其實我o地都有上嚟答o下o野問o下o野,但好多時都已經o係MSN傾完,不過0705呢個版面一定會繼續講,仲有我o地都有約TST 媽媽lunch不過唔見你出現答嚟唔嚟呀。

我后來發現原來我無你電話o家,如果下次有lunch gathering不如f ...

一黎我無你地msn
二黎我好開msn ga!!所以你地有gathering我都唔知呀
下次o係facebook單聲過我聽啦...

大宅

原帖由 fishmum 於 09-7-17 12:23 發表
你成日都唔浦頭

呢排都唔知做咩...無耐之前腸胃炎...all到9彩...
上個月又腎發炎+尿道炎...
ah仔病完到姐姐病
今個月佢地又病...

首頁

尾頁

跳至