跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

我地會係TKO攪, 你有興趣就報名啦

男爵府

各位媽媽, 不如提議下聚會地點呀.

別墅

上次唔記得邊位媽媽 Suggest 新都城二期既簡單廚房~

大宅

我都想 join 你哋喎, 可以嗎? (我6299住將軍澳的)
兩日我都應該得, 因為阿女唔咁啱唔使上 pg....

大宅

原帖由 熊炳媽 於 09-7-20 14:25 發表
上次唔記得邊位媽媽 Suggest 新都城二期既簡單廚房~

我呀~~o個度夠大呀ma~kaka

男爵府

8/08 - (5) yubaby, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino

15/08 - (6) yubaby, 熊炳媽, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

複式洋房

飲茶都唔錯喎,我成日帶囡囡去海港飲茶,因為嗰度的bb椅啱佢坐.

原帖由 karen613 於 09-7-20 23:25 發表
我兩日都得,不過新都城個間簡單廚房吾好食,
可以試下海港或美心飲茶.:lol

男爵府

飲茶都好, 美心易搵位, 海港就要去等~

複式洋房

咁不如就美心啦!好唔好呀? 

原帖由 yubaby 於 09-7-21 11:29 發表
飲茶都好, 美心易搵位, 海港就要去等~

男爵府

我OK~

大宅

我2日都ok,咁係咪飲下午茶?

別墅

I also want to join in , can I?

8/08 - (5) yubaby, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino

15/08 - (6) yubaby, 熊炳媽, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino

男爵府

8/08 - (8) yubaby, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

15/08 - (9) yubaby, 熊炳媽, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

想去既Mami自己加名啦~

大宅

有無攪閒日GA?六日都要番工呀!!><

禁止訪問

別墅

飲茶安置到咁多bb車就ok啦!!

別墅

oh!! sorry ar yubaby, I forget to add my name in...:;pppp: ... anyway, thanks for you help.

原帖由 yubaby 於 09-7-22 00:05 發表
8/08 - (8) yubaby, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

15/08 - (9) yubaby, 熊炳媽, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

想去既Mam ...

男爵府

因為有媽媽想係平日或星期日出來, 但我諗平日暫時安排唔到住, 因為好多MAMA都要平日返工, 但如果有媽媽可以攪既, 都可以照攪.

因認之前我地都有提過星期日, 又有MAMA想, 不如定4日比大家簡多1次, 之後簡多人簡個日啦

8/08 (Sat) - (8)
yubaby, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

15/08 (Sat) - (9)
yubaby, 熊炳媽, cutiyuki, stefi, PriscillaY, cherrysino, karen613, wing0919, Kellychim

9/08 (Sun) - (1)
yubaby

16/08 (Sun) - (1)
yubaby

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至