跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 差唔多坐完月, 點收身?

我覺得妳

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我買個時問過fancl d人,佢話坐完月就可以飲喎...
不過我覺得睇人既體質,雖然佢係無副作用,但係如果坐完月個人仲係好虛既話咁就唔好飲lu....

大宅

我現在食媽咪叟身丸 & 助肋茶,我都唔知得唔得ga...
我還有十幾磅肉要減 :cry: 腰圍成32吋,pat pat 最勁42吋,
全部集中下半身,點算,大家有冇好介紹呀! :lol:

大宅

我都係有十幾磅肉要減及集中於下半身,
我見身邊d朋友食「康婷」瘦身丸來減肥好有效,
我都打算遲些試下.

別墅

cherrycherry 寫道:
我都係有十幾磅肉要減及集中於下半身,
我見身邊d朋友食「康婷」瘦身丸來減肥好有效,
我都打算遲些試下.

情況同妳們差不多,我老公話我個pat pat可以擺四圍酒!幾時可以開始食減肥藥?我好心急!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hi all mami,
我都係開刀架,我都想減肚腩+大脾,但因為而家仲坐緊月+餵母乳,所以唔敢亂食野,驚會影響bb。除左等佢自己瘦,唔知仲有無其他方法呢 ?-(

大宅

我都係開刀的, 都唔知幾時先可以做劇烈d既運動,
我打算遲些會做的:
1. 擰"呼拉圈" - 收腰圍
2. 用一張矮櫈仔,上上落落像行樓梯般 - 收pat pat及大脾
3. 食減肥藥 (因始終有副作用, 此項仍在考慮中)

希望大家都可以盡快減肥成功, 索過以前!

大宅

fishkar,
妳老公禁搞笑既. 我都好心急想快d減呀, 不過我地剛在12月先至生bb, 要遲些先食減肥藥, 如果唔係真的很傷身體.

別墅

唔知幾時可以做sit-up?

我覺得裡面個傷口仲有d痛。各位媽媽們的傷口仲有冇痛?

大宅

hi,
岩岩生完身體各機能都好虛架, 如果依家食藥真係好傷身架~

大宅

你哋都算重得少...
我生完,依家重有成50磅要減....
今日我覆診,醫生仲同我講,你肚腩咁大,應該看唔到自已個傷口.....真係要努刀D

大宅

睛靈勳章

我個仔都滿左月, 已我只係輕左唔夠20磅, 生果日磅左有162, 現在仲係146, 點算, 減多30磅就差不多!!!!

複式洋房

我而家仲係著緊大肚褲, 但係就剩番1個月就要返工, 我唔想又要買個
Elleray

別墅

[quote]
elleray 寫道:
我而家仲係著緊大肚褲, 但係就剩番1個月就要返工, 我唔想又要買個

複式洋房

fishkar,
我都係開刀,而家差不多6星期,醫生都話可以做sit up, 只不過係我無晒腰力, 你有無諗過做咩運動, 我以前老板生完好似少女身材.

elleray
Elleray

別墅

elleray 寫道:
fishkar,
我都係開刀,而家差不多6星期,醫生都話可以做sit up, 只不過係我無晒腰力, 你有無諗過做咩運動, 我以前老板生完好似少女身材.

elleray

elleray,
我依家係冇做任何運動,因為我個傷口仲有d痛。六個星期仲有痛,係咪屬於正常?

複式洋房

fishkar,

我星期二剛覆診完,醫生解釋得很詳細, 謂只是
Elleray

別墅

elleray,
因為我在公立e院開刀,所以冇得問。
唔緊要啦,惟有遲d先做運動。

大宅

大家好啊? 修身情況如何? 我就好懶, 好小做運動, 所以無mud成果. 希望農曆新年有d起色.

我問過做健身教練的朋友, 佢話開刀不要做situp,因situp stretch 的muscles 不利開刀. 應多做縮肚運動.

以上供大家參考參考.

alice

複式洋房

大家有無
Elleray

首頁

尾頁

跳至