跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 12# 小灼林 的文章

我卜咗studio123...唔知好唔好呢???
下個月11号影...

複式洋房

下個月11号影...

複式洋房

下個月11号影...

大宅

我去左mybabyface影...我覺得麻麻...唔夠專業...同以前大仔影果間差好遠..

洋房

我覺得123同baby face都差唔多架

別墅

I have booked charles studio tomolo, my friend said their quality is okay

大宅

原帖由 birdchai 於 09-7-24 22:13 發表
我去左mybabyface影...我覺得麻麻...唔夠專業...同以前大仔影果間差好遠..

想問下你大仔去邊間影? thx!

別墅

I would like to 睇網上相簿, please PM me,thanks.

原帖由 applecucu 於 09-7-19 00:47 發表

我係K-studio影咗2次, 佢地ok gar, 好有心機幫 bb影相, 地方好乾淨, 環境好似 playgroup , 我見佢地好注重衛生, 我地影之前會消毒所有用過玩具, 而造型衫都好新, 想睇網上相簿,可以PM我.

...

大宅

我去左mybabyface影...我都覺得麻麻...唔夠專業...個攝影師好快便影完.

洋房

原帖由 cmcarman 於 09-7-25 12:50 發表
我去左mybabyface影...我都覺得麻麻...唔夠專業...個攝影師好快便影完.

係嗎?我都係睇哂身邊媽咪去影先想住依間炸

大宅

原帖由 yubaby 於 09-7-18 02:24 發表
我31號去影

I will go on 31號 as well, at 11:00. What is your time?

複式洋房

原帖由 Belami 於 09-7-25 12:09 發表
I would like to 睇網上相簿, please PM me,thanks.

Belami

已 pm

大宅

我大仔係生活印像, 不過係兩年前既事..宜家就唔知點啦
果時有兩個攝影師一齊影架..所以又有多d相揀..

原帖由 kkmc 於 09-7-25 11:31 發表

想問下你大仔去邊間影? thx!

複式洋房

原帖由 birdchai 於 2009-7-27 16:40 發表
我大仔係生活印像, 不過係兩年前既事..宜家就唔知點啦
果時有兩個攝影師一齊影架..所以又有多d相揀..

尋日我先係生活影完, 不過同你講既都唔同哂... 貴左好多!!
最大問題 佢D 衣服好舊, 一D都唔光鮮.... (仲有d OUT 絲)
我地影左其中一個造形係豆豆, 姐姐都有同我地講8個月可能未必啱,不過可以試下先, 因為對腳包住既, 到影果時著到亞囝好唔舒服, 亞仔又好忟, 勁哭, 當時我冇出聲, 我仲以為佢地見到亞仔咁 會出聲叫我地轉造型... 估唔到佢地仲要影, 最後輯相影到亞仔好似好唔開心咁 屋企人睇左之後都覺得豆豆影得唔好.....

不過又唔係全部唔滿意既... 家庭果d都影得ok既

我自己都知e間野都有幾年, 以前係幾好既, 不過紅左就咩都唔同哂... 我覺得好似有小小趕時間... 我地影左1.5粒鐘後就又另一pair人上黎, 一句講哂 有好有唔好囉!! 唔好既係佢貴左好多... 仲有d唔合理既收費, 除父母同工人外其他人都要收費...

大宅

係咩..我果時重好新..
可能宜家間間都唔同晒..以前都聽人講mybabyface同呢間一樣,我先至話兩間都試下..
講貴,我都知真係貴左好多,我果時係group order, 有優惠,我用左一千四百幾,有九十幾張相..我都有加錢揀相
如果冇睇你留言,我都想去呢間影多次..
因為之前影得麻麻,想揾間影多次..
所以話想影bb相既媽咪,真係要問番係最近既媽咪影成點...

原帖由 pakwun1128 於 09-7-28 00:12 發表

尋日我先係生活影完, 不過同你講既都唔同哂... 貴左好多!!
最大問題 佢D 衣服好舊, 一D都唔光鮮.... (仲有d OUT 絲)
我地影左其中一個造形係豆豆, 姐姐都有同我地講8個月可能未必啱,不過可以試下先, 因為對腳包住 ...

複式洋房

原帖由 birdchai 於 2009-7-28 12:35 發表
係咩..我果時重好新..
可能宜家間間都唔同晒..以前都聽人講mybabyface同呢間一樣,我先至話兩間都試下..
講貴,我都知真係貴左好多,我果時係group order, 有優惠,我用左一千四百幾,有九十幾張相..我都有加錢揀相
如果冇睇你留言,我都想 ...

mybaby face 係唔係等於 CWB果間 大大間?
果間上2星期我都有上去睇, 見佢環境OK... 又大又乾淨
我個fd 係同我一齊上去既.. 佢都覺得環境ok, 不過係貴囉!! 影得好唔得就唔知, 睇佢d相都係有d好, 有d唔好
因為果間帶自己衫, 變左冇造型, 唔係我心目中既feel

講返生活, 我擇左最便既 plan 1180, 要哂d相+600 一共1780, 我地另外做左畫, 係貴爆, 要1300一張, 我老公要左2張, 埋單$4,280... 我都好肉痛
我問返我個fd 佢都係2年前影 佢話以前都係$1000唔洗

birdchai你睇唔睇我d相, 一係我比你睇下, 比d意見我呀!!

民房

my baby face幾好,服務態度都幾好!

大宅

嘩..真係好貴喎..
如果我係你,我寧願唔join咁貴既plan
用d錢影多幾間都得..

我果間應該唔同你講果間CWB..
因為mybabyface其實同生活d衫同造型都差唔多..
我想睇相呀..你pm我呀..

原帖由 pakwun1128 於 09-7-28 18:13 發表

我個fd 係同我一齊上去既.. 佢都覺得環境ok, 不過係貴囉!! 影得好唔得就唔知, 睇佢d相都係有d好, 有d唔好
因為果間 ...

複式洋房

原帖由 birdchai 於 2009-7-29 12:26 發表
嘩..真係好貴喎..
如果我係你,我寧願唔join咁貴既plan
用d錢影多幾間都得..

我果間應該唔同你講果間CWB..
因為mybabyface其實同生活d衫同造型都差唔多..
我想睇相呀..你pm我呀..

...

我pm左比你la... 你睇下影成點,其實我都唔係好識分...
我自己感覺好自然... 比d意見呀

其實係我買畫貴左, 如果唔係1780 都ok, 其實我搵得e間, 都預左貴!!

諗諗下 如果d相我唔滿意我都唔做畫啦!!

洋房

原帖由 pakwun1128 於 09-7-28 18:13 發表

因為果間 ...

嘩真係好貴

首頁

尾頁

跳至