夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

祝您地永遠都咁幸福~

別墅

首先就係你搵到個好老公, 你係一個幸福女人.

我自己都係有2個小朋友, 之前都試過請工人. 但係真係唔得. 所以我就係佢地2 歲既時候去讀托兒班(出生至2歲都係由奶奶湊)一直到現在. 佢地e+細既都7歲, 不過我好好彩有奶奶幫手, 所以就一直都無再請工人.
其實你都可以考慮細仔去讀托管, 不過自己就會辛苦d, 所有野都係自己做無人幫. 不過就可以免了請工人既麻煩.
而且學費唔係太貴, 又無咩假放真係好適合2公婆返工既家庭.
chingma

禁止訪問

禁止訪問

別墅

樓主, 如果每個人都可以好似你所講去做呢個世界就會幸福得多啦.
我都係向呢個方向去走.
多謝你的分享, 希望可以多D人睇得到.

原帖由 catw88 於 09-8-4 11:14 發表
好多謝大家0既祝福..
以前我覺得自己真係嫁錯郎..又唔係令仔..又唔細心..又唔'lum'..成日都咁諗..成日都想離婚..成日都覺得自己一個都可以攪點..男人..靠唔住....
不過經過咁多事..加上人大了..發覺..幸 ...
chingma

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 catw88 於 09-8-4 11:14 發表
好多謝大家0既祝福..
以前我覺得自己真係嫁錯郎..又唔係令仔..又唔細心..又唔'lum'..成日都咁諗..成日都想離婚..成日都覺得自己一個都可以攪點..男人..靠唔住....
不過經過咁多事..加上人大了..發覺..幸 ...

Thanks for your sharing

禁止訪問

別墅

catw88:
好戥開心呀~~
係呢到通常都係睇到d唔開心既野.
所以聽到妳老公咁講,我都戥妳開心^o^
希望可以多d妳呢d正能量啦~~

首頁

尾頁

跳至