單親天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

大家小朋友都係3-4歲..我仲以為自己係最慘..好似條路好漫長

原帖由 Krismimi 於 09-8-25 19:21 發表
大家有興趣ADD埋我丫, [email protected] ^^

洋房

你地就好啦 咁幸福 個BB都3-4歲 又有屋企 幫臭 真係好幸福..........

大宅

I am single mom and bb is 16 weeks still inside my tummy.....

My MSN: [email protected]

複式洋房

原帖由 kinkingai1983 於 09-8-23 05:28 發表
我25歲亞仔3歲今年k1!做左單親媽咪4個幾月到!!本身無乜朋友!有時唔開心都唔知可以同邊個講!!想係到識多d朋友亦可以@我msn kinkigai1983@yahoo.com.hk!!希望有多d人同我傾計啦.....得閒既仲可以同埋小朋友出黎玩!!我住藍田架... ...

又一個單親媽咪,唉

民房

Hi everybody,

me too, I am also a single mon & my son almost 7 years.

add me & let's to talk later:)

複式洋房

原帖由 vinmami 於 09-9-5 10:34 發表
Hi everybody,

me too, I am also a single mon & my son almost 7 years.

add me & let's to talk later:)

nice to meet you.

男爵府

Hi, every mummy,

我叫信媽, 在職單親媽媽, 離婚10年, 兒子10 years old, live in Tseung Kwan O.

Nice to meet you all here

洋房

不如一起出黎聚下

大宅

原帖由 natalie.yan 於 09-9-7 21:49 發表
不如一起出黎聚下

when ar, I also can join

洋房

原帖由 ivychloe 於 09-9-8 22:09 發表

when ar, I also can join

如果多人有興趣都係包場

男爵府

畀面勳章

我都想出來gathering

msn: [email protected]

你地就好la..我c6 ...一毛不拔
唉...!!

複式洋房

大家好!我做了單親媽媽5年!囡囡7歲
my msn:[email protected]
i live in yuen long

我都想add上面留msn acc的人!我都想識多D人!
希望不要介意!

複式洋房

Hi all...我係單親媽媽, 小朋友9 years old
msn [email protected]

子爵府

回覆 32# sukiecheung2006 的文章

我add咗你la,我仔今年八歲,我已單親三年了,我住葵涌區,得閒大家交換吓湊小朋友心得 .

複式洋房

回覆 34# joey.ivan 的文章

謝謝妳!
我都好久冇開msn了!
而家在這裡可識D人講下野!都幾好!

子爵府

回覆 35# sukiecheung2006 的文章

不過我最近換咗部電腦,唔知點解msn有d問題,我睇到人哋add咗我,但我就double click聯絡人之後,會有個框框彈出嚟,寫住"請鍵入你的使用者名稱和密碼" 但我都唔知佢想入咩密碼, close咗之後,就會個"未命名-郵件(HTML)",你有無試過咁呀 ?
我問緊人點攪,攪掂之後可以同你msn^^.

大宅

原帖由 WING86 於 09-8-25 01:09 發表

我有搞~要等一個月先知批唔批~
同埋我同屋企人住~
屋企人幫我唔到~自己既錢用到見底~更加冇錢出去租屋~我都唔知點算~

你同屋企人住會審查你屋企人入息先至再撥錢比你或許係勁少
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/sdS7Tu6BGRmFS7FR27g05Q--_1/blog/20070418020436349.jpg?ib_____DK7gKK5zp

大宅

原帖由 sin2ling 於 09-9-10 19:18 發表

你同屋企人住會審查你屋企人入息先至再撥錢比你或許係勁少
點解無人住九龍既!!咁多位媽咪@左我未呀!我個msn唔知做咩@唔到人呀

別墅

Hi all~~

我都係單親媽咪, 做左7年單親..仔仔9歲。
我住九龍K.T.ga..
好近你呀..kinkingai1983

大宅

原帖由 信媽 於 09-9-7 21:33 發表
Hi, every mummy,

我叫信媽, 在職單親媽媽, 離婚10年, 兒子10 years old, live in Tseung Kwan O.

Nice to meet you all here

HI, I also live in TKO, if have time can tea ar

首頁
12345...6

尾頁

跳至