跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

畀面勳章

我阿女都係12月10号喺屯門醫院出世.
Gathering? 好啊 ! 我都參加....

大宅

我囡12月10廣華 出世
原帖由 B.GIRL 於 09-8-31 19:09 發表

我阿囝在廣華出世

別墅

好高興認識你地! 12月10日係平日(星期四),你們到時會點同BB慶祝呢?

複式洋房

hi hi, 我囝囝都係 10/12 出世架,nice to meet u all~~

如果有 gathering, 我都會參加架,因為好想同阿仔物色一班好朋友,大家一齊成長,一齊分享經歷,好開心架... (我大女就好好彩,識到一班同年同月既好朋友﹗)

洋房

開初想去迪士尼... 但系阿囝太細啦, 暫時唔去住, 等佢大個d 先.. 依家想去影相..

原帖由 rachelkwan 於 09-11-5 17:55 發表
好高興認識你地! 12月10日係平日(星期四),你們到時會點同BB慶祝呢?

別墅

我都有諗迪士尼/Ocean Park 但擔心得過抱字BB未必enjoy 盞蹝哂
如果老公攞到假, 我都想去影相; 咁你會去邊度影?

原帖由 Nokhim 於 09-11-6 22:14 發表
開初想去... 但系阿囝太細啦, 暫時唔去住, 等佢大個d 先.. 依家想去影相..

複式洋房

10/12 因為係平日,我諗我地 family 只會買蛋糕係屋企同囝囝慶祝生日 lor~~

由於囝囝有個家姐仔,我地係家姐仔好細既時間曾經帶佢去迪迪尼,大部份野都唔o岩玩,so 只係好似去左個好靚既公園同佢影相,真係哂 d lor。so 呢次我地唔會去 theme park,但會係 12 月影全家福留念。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日大家個bb都11個月大喇!

男爵府

各位 12月10日出世的囝囝 & 囡囡...
11個月大快樂...... 快高長大 & 身體健康 !!
:D

下個月我囝囝1 years old 生日,
都係打算去迪迪尼 (maybe 去酒店食buffet)

男爵府

原帖由 Nokhim 於 09-11-6 22:14 發表
開初想去迪士尼... 但系阿囝太細啦, 暫時唔去住, 等佢大個d 先.. 依家想去影相..

細謙媽,我booking 了 12月11日去studio
影相.. (當送比阿囝1 years old 小小gift ^.^ )

男爵府

原帖由 yanbb08 於 09-11-5 17:39 發表
我囡12月10廣華 出世

哈哈....同一間醫院 ...
你有無用facebook,通常我們有咩function
都係facebook chat ,你可以pm 你個mail,
我add 左你,下次有咩活動可以一起join ..

洋房

謙爸搵佐12月10日果日假, yah .. 我們一家三口可以去影大合照.....

原帖由 B.GIRL 於 09-11-10 12:28 發表

洋房

下個月打算同謙謙去影相,然後買蛋糕返屋企慶祝

原帖由 B.GIRL 於 09-11-10 12:26 發表
各位 12月10日出世的囝囝 & 囡囡...
11個月大快樂...... 快高長大 & 身體健康 !!
:D

下個月我囝囝1 years old 生日,
都係打算去迪迪尼 (maybe 去酒店食buffet)

複式洋房

我都 book 左去影相丫, 你會去邊間影丫? 我會去 babyQ studio 丫~~

原帖由 Nokhim 於 09-11-10 22:28 發表
下個月打算同謙謙去影相,然後買蛋糕返屋企慶祝

複式洋房

想問下大家,而家 bb 識得做 d 咩呢? 識行未? 識叫人未丫?

男爵府

原帖由 Nokhim 於 09-11-10 22:23 發表
謙爸搵佐12月10日果日假, yah .. 我們一家三口可以去影大合照.....

good la.... 12月10日個晚,謙爸要去"飲"
都唔知點好 !!!

大宅

大家好!
我個囡都係12月10日嫁,係瑪嘉烈出世呀!個日我攞左假,同個囡去廸士尼到玩呀!

別墅

唔知當日涷唔涷呢... 到時天朗氣清就 Very good la!

洋房

果間系謙爸相熟架晒相舖,謙爸一直系佢度晒相 ... 傾開先知佢有studio room , 而且就系Kwun Tong(貪佢近近地),但系個名我唔記得啦.. 如果你有興趣, 你pm比我 , 我問完謙爸具體資料pm比你啦 ! 希望當日謙謙狀態好啦 ..

原帖由 minikoala 於 09-11-11 15:41 發表
我都 book 左去影相丫, 你會去邊間影丫? 我會去 babyQ studio 丫~~

別墅

好羨慕你地同BB影相, 我囝囝有濕疹有時都幾嚴重睇咗好個E生,專科... 就快一歲希望快D會有好轉同佢去Studio影

原帖由 Nokhim 於 09-11-17 14:00 發表
果間系謙爸相熟架晒相舖,謙爸一直系佢度晒相 ... 傾開先知佢有studio room , 而且就系Kwun Tong(貪佢近近地),但系個名我唔記得啦.. 如果你有興趣, 你pm比我 , 我問完謙爸具體資料pm比你啦 ! 希望當日謙謙狀態好啦 ...

首頁
12345...7

尾頁

跳至