自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 superbaby101306 於 09-9-8 11:35 發表

係架, 我真係唔知, 我以為一定要預早去揀, 我見好多人都係一星期前去揀, 之後下星期先影>

如果有時間梗係早D上去簡左先啦
你又可以慢慢試到岩為止,如果到你影個日島簡,又趕頭趕命咁,求求其其簡下就算

我個時影D間包埋執相架.同埋預左佢呢D一定SALE架
不過我地無落搭

大宅

原帖由 寵壞了 於 09-9-8 12:19 發表

如果有時間梗係早D上去簡左先啦
你又可以慢慢試到岩為止,如果到你影個日島簡,又趕頭趕命咁,求求其其簡下就算

我個時影D間包埋執相架.同埋預左佢呢D一定SALE架
不過我地無落搭 ...

咁即係你地揀相個陣完全無加錢?我都好怕, 因為係香港影完個次都無啦啦加左, 所以黎次真係唔想加啦?><你個陣係唔係唔駛用定妝安瓶架?我想自己帶上去, 我見有隻叫queen mary既好似好好用, 但係唔知係邊度有得買, 你個陣有用嗎?

大宅

原帖由 寵壞了 於 09-9-1 19:53 發表
我係深圳現代影的
影出來效果很好,我好滿意
我係一對一服務的
服務態度一流,又唔會勁SALE我喔

我上年5月嗰時影咗深圳現代經x, 几好呀! 化妝SET頭唔差GA. D相質素都OK. 揀相唔會HARD SELL, 佢地俾個成20-30吋的LCD你揀相. 我地仲自己郁手將唔要的delete.可以慢慢揀,唔會搞住你.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 superbaby101306 於 09-9-8 14:41 發表

咁即係你地揀相個陣完全無加錢?我都好怕, 因為係香港影完個次都無啦啦加左, 所以黎次真係唔想加啦?>

其實要睇下你地有無定力乍,你地唔加佢都無你地辦法
個時佢地象徵式sale下囉,唔係夾硬來既,我地一張都無加到
安ping我地自己拎去,佢個d成200-250人仔一支架
個化妝師話可能我自已買個d唔岩我皮膚喔,不過我話:算啦,都買左囉,用埋佢先\囉,咁囉,我地唔買佢都無黑面

首頁

尾頁

跳至