跳至

首頁
12345...19

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我老公叫我7點鐘好出門口, 即係7點半左右到啦~
照你咁講可能要再早D啦......
原帖由 catfy 於 09-9-17 22:56 發表

聖母又係勁多人排隊~係呢~你諗住幾點去排,我有個同事話8點零鐘已經排晒長龍

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 rubyplk 於 09-9-18 09:11 發表
我老公叫我7點鐘好出門口, 即係7點半左右到啦~
照你咁講可能要再早D啦......

咁又唔駛咁早掛~~我個同事雖然話8點零去已經排晒長龍,但都有面試機會同埋都收左佢個囡添~~不過佢去左浸信會讀0者~

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

咁好呀~ 兩間都收佢~
係呢~ 知唔知荊冕堂係唔係一定要親身去交報名表嫁??
寄去得唔得??
原帖由 catfy 於 09-9-20 20:07 發表

咁又唔駛咁早掛~~我個同事雖然話8點零去已經排晒長龍,但都有面試機會同埋都收左佢個囡添~~不過佢去左浸信會讀0者~

大宅

我都係幫我仔仔報左吳國偉 , 迦南 , 浸信會 , 聖母
迦南就約左我 11月7日去 in , 有 d 擔心仔仔到時唔肯講野

水晶宮

原帖由 bonnie1103c 於 09-9-21 12:14 發表
我都係幫我仔仔報左吳國偉 , 迦南 , 浸信會 , 聖母
迦南就約左我 11月7日去 in , 有 d 擔心仔仔到時唔肯講野

我都係11月7去IN迦南~
我10半IN呀~你幾點呀??

大宅

我打算報荃浸,領報, 可能報堆救世軍, 聖母,但聖母附近環境不太好, 又要去排隊取form, 先到先得, 我自己就覺得聖母太過扮野
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 rubyplk 於 09-9-20 20:16 發表
咁好呀~ 兩間都收佢~
係呢~ 知唔知荊冕堂係唔係一定要親身去交報名表嫁??
寄去得唔得??

又唔知荊冕堂係唔係一定要親身去交,你可以打呢個問話問下佢丫 26145323

水晶宮

我都係過兩日親自去交LU~
原帖由 catfy 於 09-9-21 17:28 發表

又唔知荊冕堂係唔係一定要親身去交,你可以打呢個問話問下佢丫 26145323

大宅

我 9點半 呀 , 我係荃灣果間 bor , 你呢 ??
原帖由 rubyplk 於 09-9-21 16:03 發表

我都係11月7去IN迦南~
我10半IN呀~你幾點呀??

水晶宮

祈德尊果間呀ma??
原帖由 bonnie1103c 於 09-9-22 17:16 發表
我 9點半 呀 , 我係荃灣果間 bor , 你呢 ??

禁止發言

大宅

係呀
原帖由 rubyplk 於 09-9-22 17:25 發表
祈德尊果間呀ma??

水晶宮

我都係~, 果日仲要去浸信會交form, 得9~11am, 希望我老公攞到假啦!!!!
原帖由 bonnie1103c 於 09-9-23 10:51 發表
係呀

大宅

係呀 , 係埋同一日 , 我 9點半就要 in , 浸會交 form 就要屋企人去交 lor
原帖由 rubyplk 於 09-9-23 11:17 發表
我都係~, 果日仲要去浸信會交form, 得9~11am, 希望我老公攞到假啦!!!!

大宅

我細囡報了吳國偉, 荊冕堂, 啟思, 崇真, 我只係收到荊冕堂10月24日interview通知!!!

水晶宮

想問荊冕係唔係交FORM果時會話埋我知幾時INTERVIEW嫁??
原帖由 creamymami2007 於 09-9-23 14:52 發表
我細囡報了吳國偉, 荊冕堂, 啟思, 崇真, 我只係收到荊冕堂10月24日interview通知!!!

子爵府

原帖由 rubyplk 於 09-9-23 21:08 發表
想問荊冕係唔係交FORM果時會話埋我知幾時INTERVIEW嫁??

係呀~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 sayuri 於 09-9-21 17:04 發表
我打算報荃浸,領報, 可能報堆救世軍, 聖母,但聖母附近環境不太好, 又要去排隊取form, 先到先得, 我自己就覺得聖母太過扮野

同意!!
我問佢地派幾多份form,佢話:答你唔倒喎,總之有限額啦!
有咩理由派幾多form都唔知, 好明顯係想做勢..
其實我都可能唔去報了,因為朋友話覺得佢地的英文好淺,上到小一好多同學仔識的英文,佢個仔都唔識!話稚園未教過

大宅

原帖由 l_wingwing 於 09-9-25 13:18 發表

同意!!
其實我都可能唔去報了,因為朋友話覺得佢地的英文好淺,上到小一好多同學仔識的英文,佢個仔都唔識!話稚園未教過 ...

嘩~~~咁樣我可能唔報啦, 講真, 而家電腦發達既時代, 仲要人排隊去取form, 淨係呢一點我已經覺得行政好落後
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

伯爵府

原帖由 l_wingwing 於 09-9-25 13:18 發表

同意!!
其實我都可能唔去報了,因為朋友話覺得佢地的英文好淺,上到小一好多同學仔識的英文,佢個仔都唔識!話稚園未教過 ...

覺得佢好串LO~~講真浸信會同佢我情願揀前者~荃灣我諗得佢一間要咁做~人地都唔駛排隊~

首頁
12345...19

尾頁

跳至