自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇會員可以推薦我呀 ???

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thanks ~
原帖由 師奶 於 09-9-25 22:15 發表
由2009年9月24日至11月18日,
凡集齊16個HK$50印花便可申請成為元氣會員,
於2010-2011年盡享無限美味禮遇。

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我是會員, 什麼人要幫手? 請pm我.

原帖由 鎰仔mama 於 09-9-26 11:38 發表
有冇會員可以推薦我呀 ???

公爵府

我都係暑假前後同屋企人食咗6-7次元氣呀~

原帖由 師奶 於 09-9-26 11:20 發表

我冇朋友可推薦所以打算儲16個印花==
如果早d推出就好la,暑假我同屋企人食咗6-7次元氣呀~~

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

男爵府

我係會員, 我前幾日都收到message話介紹個fd入會只要12個印花就可以. 我都諗住叫我老公入會會方便d, 生日又會有優惠.

我問過間shop只要有會員既no. 同名就可以.
如你地想做會員, 可pm我, 希望可以幫到你地啦

大宅

thx

侯爵府

我想問舊會員既折扣同新會員既折扣有無唔同架? 係咪都係9折?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

可惜我吴得閒去食

複式洋房

原帖由 MrsTing 於 09-9-26 14:02 發表
我係會員, 我前幾日都收到message話介紹個fd入會只要12個印花就可以. 我都諗住叫我老公入會會方便d, 生日又會有優惠.

我問過間shop只要有會員既no. 同名就可以.
如你地想做會員, 可pm我, 希望可以幫到你地啦:wahaha ...

Please pm the info to me ar, thanks!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

元氣由現在至11月18日,集齊16個印花便可以免費入會...但如經現有會員推薦,只需有12個印花便可以入會了...
各位媽媽如有需要,我可提供會員證號碼,以便大家可以盡快join到元氣做會員啦...
有意可以pm我,我會把會員編號send比你,你只需在入會的表格上填上便可以了...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想申請呀, 麻煩pm我

Latte, 又名臭TE或臭喵

複式洋房

原帖由 wcpcelia 於 09-9-27 09:39 發表
元氣由現在至11月18日,集齊16個印花便可以免費入會...但如經現有會員推薦,只需有12個印花便可以入會了...
各位媽媽如有需要,我可提供會員證號碼,以便大家可以盡快join到元氣做會員啦...
有意可以pm我,我會把會員編號 ...

Please PM me your member no. and name Thanks

男爵府

Please PM me your member no.

thanks

子爵府

wcpcelia
我都想要呀,勞煩您PM我呀
感激萬分

原帖由 wcpcelia 於 09-9-27 09:39 發表
有意可以pm我,我會把會員編號 ...

禁止訪問

別墅

回覆 26# MrsTing 的文章

Pls pm to me. Thanks !

大宅

Please pm the info to me, thanks!

大宅

好媽媽勳章

別墅

Would you pm me?

首頁

尾頁

跳至