跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小麗瑜 ,winifred , applepie168 我收到亞may (Dr.Poon 果度小姐)電話話收到我地form 喇..現在留左位比我地..大約11月尾會call 我地..比錢..先confirm 位wor..OK!!! 

Janetkkm, 如你想報名我諗你話同堆我地一同的..我諗佢都得..你send email 比我..我比我個名你話我地一同的...

洋房

Hi pp328,

Noted, thanks.

洋房

原帖由 pp328 於 09-11-13 14:22 發表
小麗瑜 ,winifred , applepie168 我收到亞may (Dr.Poon 果度小姐)電話話收到我地form 喇..現在留左位比我地..大約11月尾會call 我地..比錢..先confirm 位wor..OK!!! 

Janetkkm, 如你想報名我諗你話同堆我地一同的..我諗佢都得.. ...

I send my number to your e-mail.

thanks!!

洋房

Thank you pp328

別墅

食完玩playgroud 會否嘔奶, 驚呀囝玩得過咗龍, 嘔返出嚟
原帖由 小麗瑜 於 09-11-12 22:26 發表
cowbaby

帶去, 食咗先上堂, 我想一餐提前小小時間食應該無問題.

洋房

我估唔會掛!
提早三十分鐘到, 食奶十至十五分鍾, 一上堂係Dr. Poon 講野 十分鍾, 加起都有接近三十分鍾休息. 同埋我估啲 game 唔會好刺激掛, 問題應該不大.:loveliness:

別墅

JANET, SEND
了比你了..在MAIL到..請CHECK下

原帖由 Janetkkm 於 09-11-13 12:02 發表
ooh! So I can't join you tim......any mother interest and send me the form at [email protected]

I try to organize another group

大宅

呢個PLAYGROUND有咩玩?
幾錢?有幾多人一班?適合幾大個BB?
[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD5/86639/bb2.gif[/img]

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dr. Poon playgroup好好嫁?? 有咩玩嫁??

別墅

我都想自組, 有與趣的Mum, 請留言!
Date:14/3-28/3, 11/4-9/5 Time: 12nn-1pm, Lesson: 8 Cost: $1620

複式洋房

hi, i have interest ar. Please check pm.

別墅

預埋我, 時間啱呀囝, 星期幾?
原帖由 ccarol 於 09-11-17 17:42 發表
我都想自組, 有與趣的Mum, 請留言!
Date:14/3-28/3, 11/4-9/5 Time: 12nn-1pm, Lesson: 8 Cost: $1620

別墅

thx 唔該你
原帖由 小麗瑜 於 09-11-14 10:42 發表
我估唔會掛!
提早三十分鐘到, 食奶十至十五分鍾, 一上堂係Dr. Poon 講野 十分鍾, 加起都有接近三十分鍾休息. 同埋我估啲 game 唔會好刺激掛, 問題應該不大.:loveliness: ...

別墅

cowbaby & boboapril 預o左你...

cowbaby => 是星期日

仲有冇其他?

複式洋房

唔該晒, ccarol

你地d bb 識爬未呀?

複式洋房

小麗瑜 ,winifred , applepie168 & Janetkkm,

收到亞May 電話,可以入錢喇..報名表上有銀行入數號碼,請下星期三前入數後email 給我..如果唔係佢會比個位其他人喇..thanks!

洋房

收到, 謝謝!:loveliness:

複式洋房

原帖由 pp328 於 09-11-20 10:27 發表
小麗瑜 ,winifred , applepie168 & Janetkkm,

收到亞May 電話,可以入錢喇..報名表上有銀行入數號碼,請下星期三前入數後email 給我..如果唔係佢會比個位其他人喇..thanks! ...

OK! Thanks

別墅

回覆 30# ccarol 的文章

I also have 0904bb, i have interest ar. check pm please!

複式洋房

ccarol, I have interest to join too, pls check pm. Thanks!

首頁

尾頁

跳至