跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

朝日太太,

我係當初想去, 但日子同我教會日子撞左的那一個! 我很感謝你有pm我, 同時我又有回覆你點解去唔到!

點都好, 我個人的性格係睇到pm或email都實回覆的人, 因為始終別人send pm或email給你都係對你有心, 點都要答覆一下人哋! 除非我收唔到就無話可說!

anyway! 我係好支持你同林林媽的, 因為你哋都出力做左好多野, 我們雖然不太熟, 但人家無條件的協助我會心存感恩, support 你們的!

原帖由 朝日太太 於 09-11-6 10:23 發表

唔係架, 好正常架,
而且係有mama回我
仲有, 我睇到邊d mama"已閱讀"pm架mouth:mouth:" />
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

子爵府

Aiya, sorli...sorli.....會唔會有我份呢?

但我又真係收唔倒pm喎,不過我有喺版面覆話因為太遠去唔倒嫁..........
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2605636-1-2.html ..........(3#)
如果因此引起不便就真係十萬個唔好意思喇!!!

完全明白,搞哩D嘢就係好花時間同心機嫁。係啦,E+隻寶寶大咗就真係俾晒D時間佢,連想做吓自己嘢都冇時間,莫講話搞D咁大嘅Function吖,你哋真係好犀利嫁 !!!十卜十卜你哋呀!!!

另我想問係咪會改地點呀?會幾時公報呢?如果Eaton Hotel or印度會我可能參加倒呀!

原帖由 朝日太太 於 09-11-6 09:22 發表
首先我都想o係度多謝一d mama成日幫我地答下問題, 撐下我地, 呢d mama, 我地真係好感激.....
而家我地d bb大個左, 真係要花多好多時間o係佢地身上, 所以我地d committees真係比之前難抽時間搞 ...

大宅

原帖由 Manwah 於 09-11-6 13:43 發表
朝日太太,

我係當初想去, 但日子同我教會日子撞左的那一個! 我很感謝你有pm我, 同時我又有回覆你點解去唔到!

點都好, 我個人的性格係睇到pm或email都實回覆的人, 因為始終別人send pm或email給你都係對你有心, 點 ...

你係少數有REPLY我PM的人
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

原帖由 KUROMI-BB 於 09-11-6 16:25 發表
Aiya, sorli...sorli.....會唔會有我份呢?

但我又真係收唔倒pm喎,不過我有喺版面覆話因為太遠去唔倒嫁..........
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2605636-1-2.html ..........(3#)
如果因此引起 ...

你係極少數主動出聲解釋唔去的人..........

所以我無PM你, 亦好明白你唔去的原因

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

大家唔使咁緊張 , 我自己唔係想搵人清算,
最最最想都係知道咩原因姐

不過同時真係好影響我地搞活動的心情

洋房

我因為太耐冇上黎睇,見到之前報名果度個日期以為過左時間,仲諗住等第二輪報名.點知等極都冇,仲以為full晒,好彩得朝日太太pm我咋,如果唔係我又會miss左la..thx...
我成日都覺得你地好犀利,邊有咁多時間可以攪到咁大壇野,我剩係睇住個囡都冇時間做到自己野,成日都要半夜三更先有時間上黎.所以見到你地有攪作又仲有位,我多數都會join,希望仲可以有機會繼續參加la~~~~十卜十卜~~

可能我唔係用ie,而係用firefox,所以唔係次次都收到pm.就算收到都睇唔到,所以我都係要用第二部電腦先睇得返pm...

大宅

原帖由 Manwah 於 09-11-6 13:43 發表
朝日太太,

點都好, 我個人的性格係睇到pm或email都實回覆的人, 因為始終別人send pm或email給你都係對你有心, 點 ...

totally agree 可惜我待產中, 又係參加唔到, 否則一定十卜十卜吓, 而家真係好難得抽時間去做私人嘢, 所以好佩服你地一班commitee mama, 多謝你地呀, 期待我出年再戰0803既 function, 出年一定要預我啦

洋房

I would like to join this activity but I haven't recieved any email about the acount for payment..... please offer me 3 seats for 2A and 1B.

Thanks a lot!!

首頁

尾頁

跳至