影視娛樂

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我覺得普普通通啦﹗
原帖由 janetlam74 於 09-11-16 01:34 PM 發表
呢部劇係咪好好睇架?

琥珀宮

對,睇法相同。

呢一齣選對角,我睇女1係S.H.E. 既Ella果類,但樣子冇Ella咁可愛,我唔係太喜歡佢時時嘟起咀既表情,但都幾切合佢修女底既心。女1再演劇唔知會派咩角色俾佢,演女角認真麻麻,但又冇可能時時有呢一類劇本架。

佢大腿幾粗下,又鍾意著運動鬆身褲,咁先攞命,欲蓋彌彰,兩條腿映得仲蘿蔔。不過佢演得都算唔錯架勒,挽回唔少分數。

原帖由 littlesister 於 09-11-16 10:19 發表

Really!? 英雄所見略同

一直唔覺女1係大美人, 所以佢扮番女裝冇驚艷係意料中事, 不過我覺得佢而家好似好肉左, 塊面幾圓下, 仲梳起晒頭髮就真係唔好睇, 我惟一覺佢幾靚係佢同張根錫或minho 拍etude house廣告時, 拍得佢最靚架啦.

講番女1既男裝, 3個男主角既戲服都幾好睇, 女1開工執得正時還ok, 但係便裝點解好似好"褸幽", 仲有d 薯, 想話佢係花美男點解著成咁, 我真係R晒頭

琥珀宮

唔算太好睇,以一齣俾少男少女劇去睇,都總算唔錯。

原帖由 張秋 於 09-11-16 18:05 發表
我覺得普普通通啦﹗

男爵府

好多學生覺得咁好睇點解收視麻麻
因為韓國啊珠媽唔鍾意睇lor

翡翠宮

沒錯, 亞珠媽們喜歡大製作, iris嘛..不過年青一群就next day download美男..

原帖由 JulieMay 於 09-11-16 11:44 PM 發表

琥珀宮

對,我呢個香港阿珠媽都麻麻。

另一個原因我估韓國女權都幾高漲,見到女1俾女2咁蝦法都唔識反抗,睇得唔係咁順眼。平時果D韓劇,女2咁踩上心口,唔大打出手,都寸番轉頭啦!

原帖由 JulieMay 於 09-11-16 23:44 發表

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 SandyKL 於 09-11-16 21:14 發表
對,睇法相同。

呢一齣選對角,我睇女1係S.H.E. 既Ella果類,但樣子冇Ella咁可愛,我唔係太喜歡佢時時嘟起咀既表情,但都幾切合佢修女底既心。女1再演劇唔知會派咩角色俾佢,演女角認真麻麻,但又冇可能時時有呢一類劇本 ...

哈, 咁我又唔覺得女1咁差, 至少佢唔造作, 又冇後天加工, 而且童星出身演技的確唔錯, 記得佢做天國的雞批時都演得唔錯啦, 不過當時已經覺得佢唔算靚, 相比之下兒時既文根英可愛d.

韓國人既眼光同我地好唔同, 你睇極速緋聞o個個x寶英就知, 佢個樣真係...又細粒, 但人氣超勁 我估仆信惠在韓國都算紅, 我見佢成日同火熱男星拍廣告就知啦, 不過好似大面女2都好紅

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 JulieMay 於 09-11-16 23:44 發表

雖然我都係阿珠媽, 不過的一向喜歡好似大話妹呢類劇種,

美男同有X憲哥既IRIS打對台, 當然收視唔會太好啦, 明天起仲加埋李準基新劇一齊爭, 都唔知係咩局面添

大宅

o.k.啦!屬於麻麻地,呢套劇題才幾新鮮輕鬆,開始時有d曰劇feel,後來變番韓劇feel,其實呢套係青春偶像劇,係咁上吓架啦。

我鐘意睇男1'跨'張的表情,仲有佢百變髮型,有時真係笑死我;仲有Jeremy個頭,都唔知係唔係個髮型師同佢有 ,個經理人又唔投訴,真係笑死我。如要輕鬆下o.k.架。不過個女1真係太低能。個女2個樣無乜說服力。

原帖由 janetlam74 於 09-11-16 13:34 發表
呢部劇係咪好好睇架?

水晶宮

講真~"iris"又真係幾好睇wor, 有牌追

原帖由 littlesister 於 09-11-17 09:41 發表

雖然我都係阿珠媽, 不過的一向喜歡好似大話妹呢類劇種,

美男同有X憲哥既IRIS打對台, 當然收視唔會太好啦, 明天起仲加埋李準基新劇一齊爭, 都唔知係咩局面添 ...

子爵府

我老公都同我一齊追Iris

原帖由 0120 於 09-11-17 11:31 發表
講真~"iris"又真係幾好睇wor, 有牌追

水晶宮

不過追得好辛苦, 一星期至做2集
真係好緊張

原帖由 bkmummy 於 09-11-17 18:23 發表
我老公都同我一齊追Iris

男爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問有無a.n.jell d 歌ar.

男爵府

13集好好睇! 加鹽加醋好好笑
JERMMY最尾哽晒好慘
我最鍾意弘基

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

我冇睇, 但見你地寫得咁好笑, 都要睇下

翡翠宮

JulieMay朋友仔,
oh, 來握個手...ep13集我比100分..
由傻瓜美男豬兔子自己join fan club, 有個騙子王website管理員要test她對a.n.jell認識來評審..(but why, 只是對所有問題都圍繞黃泰京), 100分真是好搞笑, 泰京樂翻天啊..再加上私人fan meeting, 合唱又好聽又sweet到極..

新禹兄, 借勢對美男編造半真實的戀愛史, 又令人心痛又浪漫, 有少少飄雪呢? (註: seoul大概2星期前才下過初雪, 所以邊拍邊播的呢..)

uhey搞破壞, 她是一個好成功的女2, 入型入格, 騙子變面幼稚王, 其實每之泰京整鬼她好好笑..新禹, 泰京,JEREMY被逼要跟UHEY著圍裙合照, 他們的面口超搞笑..估不到, A.N. JELL 也不是善男信女, 加料PASTA..哈哈,

估不到新禹連番挫敗後, (自制戀愛史和UHEY搞鬼)他還大膽告白, 不過太遲了, 因為泰京跟美男是同分喔..

下一集, JEREMY暴風爆發嚕..

原帖由 JulieMay 於 09-11-19 02:52 PM 發表
13集好好睇! 加鹽加醋好好笑
JERMMY最尾哽晒好慘
我最鍾意弘基

翡翠宮

你可能要去其他forum找的喔, try try, google, search 是美男啊 ost..應該有的..不過好似暫時只有ost1, 未有ost2,
好希望有今天泰京跟美男唱的"fly me to the moon"

原帖由 tengtengma 於 09-11-18 02:32 PM 發表

子爵府

新禹哥好慘呀!

翡翠宮

苦命男2的宿命走不了, 不過要是新禹兄一早對美男表明自己知道她是女仔, 美男也會把新禹當成男人看吧..
bad timing..

原帖由 bkmummy 於 09-11-19 05:32 PM 發表
新禹哥好慘呀!

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 tengtengma 於 09-11-18 14:32 發表

百度-美男貼吧/ 張根鍚貼吧 都有, OST 1 11首歌, OST 2 都有5首啦, 張根鍚有兩首都幾好聽

首頁
12345...14

尾頁

跳至