夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

我 c6 係唔睇呢 d 野o既, 先至奇怪.
原帖由 Nancy20090615 於 10-1-20 20:22 發表
咁証明佢係一個正常o既男人, 男人睇呢 d 好正常, 睇得屋企果件太耐都會悶, 悶就找下新先感, 而且佢唔係沉迷到要召妓發洩都可以啦.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我成日笑我老公咸濕仔嫁,有時兩公婆無時間咩咩,睇下自己diy都好正常ja

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好正常啫.......

禁止訪問

大宅

我想問如果係睇一樓一網呢 就係你地指既咸網嗎?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 siu_lo 於 10-1-21 11:09 發表
我想問如果係睇一樓一網呢 就係你地指既咸網嗎?

唔係

大宅

ok 喎!不過晤可以沉迷囉:;pppp:

男爵府

我老公都會睇,以前我都唔仲意佢睇, 話過佢几次, 佢埋又話要改,最後都係俾我知佢仲會睇, 跟住我埋問佢點解,佢話男人十個有九個都會睇呢d啦. 好正常. 仲話呢d只不過係d假的現象. 唔係想真係出去搞. 所以叫我唔好擔心. 跟住佢照話果d成日上qq. msn同女仔吹水先要擔心, 因為果d係同真人contact, 有機會會搞埋一起.

之後 我自己諗諗下又係. 所以都冇理佢, 埋由佢睇. 有時得閑果時見佢我又會一起睇, 仲會拿出來講笑.

不過可能大家係女仔, 可能都會mind, 覺得個老公唔尊重自己. 但係男人就係咁. 唔好mind太多. 只要佢對你好. 唔會出去搞就夠!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公都有睇, 有時同我一齊睇, 我覺得冇所為, 最重要就係佢睇咗唔好叫我做返出黎就得喇 !

大宅

原帖由 adaho123456 於 10-1-21 14:36 發表
我老公都有睇, 有時同我一齊睇, 我覺得冇所為, 最重要就係佢睇咗唔好叫我做返出黎就得喇 !

:lol: :lol: 的確精警!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我c6都好鍾意睇,我又覺得冇所謂,間唔鍾仲會陪佢一齊睇,一路睇一路傾,我又會知佢需要d咩。
有時成班fd一齊出去,佢地班男人係條街到望女仔,反而我都會望埋一份,就係咁佢或者我自己見到d令或者得意ge女仔都會叫對方一齊睇,我就唔係好介意,大家仲有傾有講添。
其實大部份男人都鍾意睇令女同埋睇4仔,成日話佢地反而會覺得煩
(純碎個人意見....)
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

別墅

呢D唔係大吾大方嘅問題,你只係純粹用自己嘅角度去理解件事,男性從視覺得到滿足,女性從聽覺得到滿足。迫到一個男人咁緊要,重容易出事,你要記住,你唔教緊仔,細路會以為套片D情節係真,但成年人就唔會。

原帖由 vistachan 於 10-1-21 11:08 發表
多謝你們的分嚮, 可能你們大方, 我對這些事曾的不可以接受, 其它細節也不想提.

侯爵府

我又吾MIND喎, 由佢睇囉, 邊個男人吾好色, 都係睇啫, 吾係做主角就得啦(即係偷食)。

侯爵府

原帖由 p90 於 10-1-22 06:09 發表
我c6都好鍾意睇,我又覺得冇所謂,間唔鍾仲會陪佢一齊睇,一路睇一路傾,我又會知佢需要d咩。
有時成班fd一齊出去,佢地班男人係條街到望女仔,反而我都會望埋一份,就係咁佢或者我自己見到d令或者得意ge女仔都會叫對方一齊 ...

簡直係同路中人呀, 你好似講緊我咁呀, 哈....!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公只會download d四仔黎睇,
有時佢download左我自己會開黎睇添,
我又唔係好介意呢樣野,
因為我自己都會睇,我有時自己一個係屋企,
自己上網搵黎睇添

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 hellomag 於 10-1-22 16:20 發表

簡直係同路中人呀, 你好似講緊我咁呀, 哈....!

哈哈...原來智同道合
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都覺得正常wo!~,有時一起睇,,我有朋友佢個BF..唔睇呢D野..佢好驚O甘問我佢係唔係有問題,我都唔識答佢..

大宅

好媽媽勳章

我以前都唔介意我老公睇d 色情網,, 但見佢越睇越尋迷,,, 我開始都有d 介意..

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

我都唔介意我老公睇....

珍珠宮

原帖由 vistachan 於 10-1-20 10:34 發表
佢會等你睡了後會靜靜地看, 你們可以接受嗎?

我又冇所謂喎, 佢又唔係出去滾, 睇下咸網, 又冇壞既...

唔好比小朋友見到就得啦...就算佢係我面前睇, 我都冇乜野...我仲會問佢...好好睇咩?有乜0甘好睇?

首頁

尾頁

跳至