跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Really?? Ho Ho.....they can make a friend..... very good ar....

原帖由 kianmaggie 於 10-1-28 16:14 發表
fattypiggy, 你囝囝同我囡囡同年同月同日出世呀~~我哋得閒真係要見吓面....yeah! yeah!

子爵府

畀面勳章

你地有冇打算俾bb返playgroup
我想同 Cedric去將中個jwt gym玩
http://www.jwtkidsgym.com.hk/
我剛打去左登記星期六的試堂
佢的試堂好full的
有興趣就快d,book左先
不過試堂好似都要俾錢
但join就可以係學費到扣返

男爵府

原帖由 Cedric_mama 於 10-2-1 15:12 發表
你地有冇打算俾bb返playgroup
我想同 Cedric去將中個jwt gym玩
http://www.jwtkidsgym.com.hk/
我剛打去左登記星期六的試堂
佢的試堂好full的
有興趣就快d,book左先
不過試堂好似都要俾錢
但join就可以係學費到扣返 ...

cedric ma
呢間係我target之一(因為好似規模幾大,最緊要係夠近),但我無諗住咁快帶阿b玩gym,諗住等佢起碼坐得穩,識爬先~~

妳去完返來報告下喎

子爵府

畀面勳章

原帖由 jkfamily 於 10-2-1 15:39 發表

cedric ma
呢間係我target之一(因為好似規模幾大,最緊要係夠近),但我無諗住咁快帶阿b玩gym,諗住等佢起碼坐得穩,識爬先~~

妳去完返來報告下喎 ...

好呀
唔知Cedric身重.佢好懶郁
同我怕佢好似爸爸細個咁係大肥仔
所以我想佢做多d運動,二來又近呢
其實Cedric未坐得好好
但試玩都要排兩個月(人地話)
所以你可以咁上下時間就打去 book試玩

大宅

好媽媽勳章

我都係10月, 報到先

1. jkfamily/10月5日/boy/將軍澳站
2. cedric_mama/8月28日/boy/康盛
3. jk0925/10月3日/boy/坑口站
4. imyim/10月10日/boy/將軍澳站
5. Kurtismama/10月14 日/boy/將軍澳站
6. LeeAnn/10月15日/girl/調景嶺站
7. Mamasangel /10月15日/girl/將軍澳站
8. 黑白豬/10月10日/girl/寶林站
9. tangerine/10月13日/girl/寶林站
10.. fattypiggy/10月23日/boy/寶林站
11. leungbobo/9月26日/boy/寶林站
12. kianmaggie/ 10月23日/girl/ 坑口站
13. christytsai / 10月27日/girl/ 坑口站
14. ij20051106/10月25日/girl/將軍澳站

大宅

好媽媽勳章

回覆 1# ij20051106 的文章

Hi, 可唔可以加埋我.

ivywsf/10月10日/boy/寶林站

別墅

你地好呀!可唔可以有活動預埋我呀!我住沙田架!不過囡囡係比姑姐湊,囡囡星期一至六都係將軍澳,係星期六晚同星期日先返沙田屋企!所以有活動預埋我啦!
5. Kurtismama/10月14 日/boy/將軍澳站
7. Mamasangel /10月15日/girl/將軍澳站
10.. fattypiggy/10月23日/boy/寶林站
12. kianmaggie/ 10月23日/girl/ 坑口站
13. christytsai / 10月27日/girl/ 坑口站
14. ij20051106/10月25日/girl/將軍澳站
15. ivywsf/10月10日/boy/寶林站
16. SweetAA/9月29日/girl/坑口站

別墅

咁你地有無諗過比 bb join 坑口的 kids playhouse 既 playgroup 呀?

大宅

好媽媽勳章

回覆 1# tangerine 的文章

我有check過kids playhouse有的比最細6-12個月bb上堂既playgroup,但係我應該1歲先會比bb去playgroup,因為本身bb太細,參加6-12month組別,如果人地的bb大過你,一齊做動作,可能你個bb咩都唔識做,就會好哂錢.

複式洋房

17. candy1127/10月24日/boy/將軍澳站
10月23號係預產期,
我諗b仔應該會早少少出世,
最好37-38wks出黎啦~^^

別墅

回覆 1# candy1127 的文章

嘩嘩嘩!!!, 都好多將軍澳媽媽喎, 好熱鬧呀!可能我哋大家擦身而過見過面都唔定 !!

民房

18. bababibi/10月8日/boy/將軍澳站

別墅

同老公考慮緊好唔好搬入將軍澳呀!
住將軍澳既媽媽有冇D平平地既樓可介紹下呀!最好近坑口個邊!因為我唔熟將軍澳地方呀!

子爵府

畀面勳章

原帖由 SweetAA 於 10-2-10 00:46 發表
同老公考慮緊好唔好搬入將軍澳呀!
住將軍澳既媽媽有冇D平平地既樓可介紹下呀!最好近坑口個邊!因為我唔熟將軍澳地方呀!

搬入嚟啦
可以日日睇女嘛

大宅

好媽媽勳章

Hello, 各位將軍澳既媽媽, 我係鴻福堂做架,
如果大家有興趣買下coupon(員工有半價),都可以聯絡我既.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ivywsf 於 10-2-10 12:20 發表
如果大家有興趣買下coupon(員工有半價),都可以聯絡我既.

唔好意思,我想補充下我唔係sale野,我無佣金分架,所以買唔買都無所謂. ^.^

別墅

原帖由 Cedric_mama 於 10-2-10 10:07 發表

搬入嚟啦
可以日日睇女嘛

我就係因為日日由沙田入將軍澳睇女,夜晚再係將軍澳返沙田,老公仲要由紅磡入將軍澳,日日咁走來走去覺得好辛苦!所以考慮好唔好搬入黎law,不過可能到時要兩邊樓都供,想搵d平平地,又唔好太舊既,但都唔知邊度好!

別墅

原帖由 ivywsf 於 10-2-10 12:20 發表

好呀!我有需要會搵你,thx!

別墅

好媽媽勳章

Please count me in:

29th of Sept/ boy/ hang hau station

thanks!

男爵府

好媽媽勳章

18. bababibi/10月8日/boy/將軍澳站
19. ann-b /9月29日/boy/坑口站

首頁
12345...6

尾頁

跳至