夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主愛夫心切我絕對理解,但男人睇兄弟情係講義字,
所以我盡量都唔會插手,免得大家傷和氣,妳咪當今次
係一個經驗,其實妳老公都撐妳已經好好架啦!

大宅

原帖由 aaroncheung 於 10-2-11 12:14 發表
c6一個十幾年o既兄弟, 今日要搬屋, 搵c6幫手. 但c6係返通宵工的, 因為年尾要起貨, 所以由星期二晚直到今朝都要開工, 冇得訓. 最多都係中段有兩三個鐘小休一陣.
今朝c6唔駛開工可以返屋企訓下覺, 夜晚又要開通宵, 如 ...

睇完你個post有d眼火爆,你c6個fd個老婆有乜咁巴閉?同佢講聲幫唔到手搬屋就咁?個男人仲衰,佢斷晒手腳架?正所謂施恩莫望報,當年幫完你c6,就要你c6 e世都要記住佢大恩大德,以後有乜事都唔推得?如果我幫完朋友忙,我唔會望人地成世記住lor~
新年la,唔好唔開心,唔想見就唔好見

伯爵府

好媽媽勳章

我都認為樓主今次係做錯左,不過樓主c6既朋友都唔好得去邊,佢嬲都唔應該打去用粗口鬧樓主。不過樓主唔好嬲啦!新一年要開開心心,經一事長一智!下次你c6 D男人野,你就真係唔好去理咁多,知你心痛個老公,但係男人有男人既世界。
提外話:點解有d男人咁鐘意叫人地教下個老婆,又話人地個老婆咁咁咁唔好呢?其實關佢地乜事?不過通常呢d人娶返來既先係人間極品 ,一定入唔得廚房,又出唔得廳堂!
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

瑪瑙宮

要讚下您 c6, 佢係一個 EQ 好高o既人.
事情發生後, 邊個著邊個唔著都好, 佢自己都煩爆, 佢都好言安慰左您, 好多男人都唔會咁.
再者, 男人o既野, 唔係下下可以女人插入去, 下次有咩意見都同先生傾左先, 共同進退.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至