影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 0120 於 10-4-2 19:57 發表
mrsjimmy~
我睇完"0"之後會睇"大作戰" but山下智久個look似mama地敢既

quote]原帖由 mrsjimmy 於 10-4-1 13:34 發表
之前我同 C6 都睇左呢套戲, 正 ...

你睇完BB 先睇求婚, 唔好太大寄望, 無論山P造型, 演技和劇本都冇BB 咁好(我覺得), 第1-5集都幾好睇又新鮮, 但第6集開始就....不過聽講SP最好睇喎, 我都係TBB 先播黎睇咋, 都冇動力快d追埋, 我睇BB 一日睇晒啦.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你們介紹後, 我都由第7集睇起, 都OK, 今晚在J2睇了第一集, 整套劇真是有LV感覺, 但前者好睇好 今晚在J2睇了第一集, 整套劇真是有LV感覺, 男主角真是有木村影子, 但前者好睇好多!

琥珀宮

我感覺唔可以話同《長假》一樣咁好睇,不過日劇近年下滑,呢一齣係叫近期較為好睇既劇。《長假》有幾場震懾人心既場口,但《零秒》未到果個程度,一、兩個場口充其量只能令心中溫暖啫,氣勢差得遠。

水晶宮

山P係大作戰個LOOK真係差
轉睇CODE BLUE就OK
木村FEEL

原帖由 Paris 於 10-4-2 20:41 發表
大作戰唔掂,鍾意山下睇Code Blue I 啦,Code Blue II 就唔推介

水晶宮

AGREE~
有場係"莉子叫直輝ng好ng見佢果場都幾感動"跟住係屋企....
原帖由 SandyKL 於 10-4-4 20:46 發表
我感覺唔可以話同《長假》一樣咁好睇,不過日劇近年下滑,呢一齣係叫近期較為好睇既劇。《長假》有幾場震懾人心既場口,但《零秒》未到果個程度,一、兩個場口充其量只能令心中溫暖啫,氣勢差得遠。 ...

水晶宮

點解你係第7集睇既?????
原帖由 mickeyeva 於 10-4-4 00:37 發表
你們介紹後, 我都由第7集睇起, 都OK, 今晚在J2睇了第一集, 整套劇真是有LV感覺, 但前者好睇好 今晚在J2睇了第一集, 整套劇真是有LV感覺, 男主角真是有木村影子, 但前者好睇好多! ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係呀.....我多數睇吓後期套劇吸唔吸引才開始睇, 而且J2星期六開始做第一集咪開始睇, 我睇敗犬都是由第8集開始睇, 因學長開始出現! 係咪怪人呢!
原帖由 0120 於 10-4-5 17:40 發表
點解你係第7集睇既?????

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 SandyKL 於 10-4-4 20:46 發表
我感覺唔可以話同《長假》一樣咁好睇,不過日劇近年下滑,呢一齣係叫近期較為好睇既劇。《長假》有幾場震懾人心既場口,但《零秒》未到果個程度,一、兩個場口充其量只能令心中溫暖啫,氣勢差得遠。 ...

LV 實在太經典啦, BB 未可以同佢比, 不過BB 拍得比較有青春氣息, 睇完個人感覺都好似年輕d

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 mickeyeva 於 10-4-5 21:03 發表
係呀.....我多數睇吓後期套劇吸唔吸引才開始睇, 而且J2星期六開始做第一集咪開始睇, 我睇敗犬都是由第8集開始睇, 因學長開始出現! 係咪怪人呢!

你又幾搞笑喎, 我又鍾意第一集開始睇, 不過我又鍾意知道係happy ending 先會睇, 太慘既劇就not my cup of tea

禁止發言

水晶宮

haha~ 真係怪人黎

原帖由 mickeyeva 於 10-4-5 21:03 發表

瑪瑙宮

無話我怪人啦 我終於睇完了, 一套勵志青春劇, OK啦, 但同LV比......真是比下去, 一睇無妨, 都無介紹錯, 個男主角山下智久在日本是否好紅呀
原帖由 0120 於 10-4-7 15:53 發表
haha~ 真係怪人黎

水晶宮

mickeyeva~
同你講下笑咋hehe
你敢睇mic套套劇都好快收工
原帖由 mickeyeva 於 10-4-7 16:12 發表
無話我怪人啦 我終於睇完了, 一套勵志青春劇, OK啦, 但同LV比......真是比下去, 一睇無妨, 都無介紹錯, 個男主角山下智久在日本是否好紅呀 ...

瑪瑙宮

有時間睇就好快收工, 而且得11集好快睇完 有無日劇好介紹啊 你們說的Code Blue OK嗎 是否都是直輝做男主角
原帖由 0120 於 10-4-7 16:22 發表
mickeyeva~
同你講下笑咋hehe
你敢睇mic套套劇都好快收工

水晶宮

YES~ CODE BLUE都係 ’山P ’做,講急救E生的, 我睇完大作戰就開始睇la
不過大作戰好似好悶敢, 想放棄
原帖由 mickeyeva 於 10-4-7 16:41 發表
有時間睇就好快收工, 而且得11集好快睇完 有無日劇好介紹啊 你們說的Code Blue OK嗎 是否都是直輝做男主角

侯爵府

cut 左求婚大作戰啦,code blue好睇喎,我覺得.

原帖由 0120 於 10-4-7 20:19 發表
YES~ CODE BLUE都係 ’山P ’做,講急救E生的, 我睇完大作戰就開始睇la
不過大作戰好似好悶敢, 想放棄
行到水窮處 坐看雲起時

水晶宮

大作戰真係悶 , 山P個款做leed角色mama, 今日開始轉睇code blue 先

原帖由 Paris 於 10-4-7 22:58 發表
cut 左求婚大作戰啦,code blue好睇喎,我覺得.

首頁

尾頁

跳至