在職全職

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

我89年..都試過比人話個仔係我細佬不過少囉

洋房

你好呀xD終於搵到個同年o既媽咪啦~做個朋友呀 ~

原帖由 bb0606 於 10-3-27 18:37 發表
89歡迎嗎?? 我果個3歲9個月....
我之前成日都試嫁,,不過而家大住肚,,通常d人會問我大仔係咪我既~

大宅

好媽媽勳章

哈哈可能我樣成熟好多人估唔到

洋房

我都試過比人話[wa..咁後生做人媽咪..識唔識湊架]我第一次聽果時我好嬲架..佢好似比我感覺佢覺得後生就唔識做人媽咪..不過而家都聽慣左囉..唔會理人地咁多..

原帖由 susi1024169 於 10-3-29 13:54 發表
太潮會好異類,我都係著普普通通既衣著,唔會著到仲好似靚妹仔咁.....我都唔希望街外人既奇異目光影響到啊仔成長

唔記得講~我同你同年...87,啊仔5歲半,
出街少人問幾歲啊,又少人會同我地講野,但d人一開聲,通常都係"嘩 ...

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

原帖由 bb0606 於 10-3-29 21:28 發表

好呀,...
睇你張相, 又真係似姐弟

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

大家好早晨

等待驗證會員

原帖由 susi1024169 於 10-3-29 13:54 發表
太潮會好異類,我都係著普普通通既衣著,唔會著到仲好似靚妹仔咁.....我都唔希望街外人既奇異目光影響到啊仔成長

唔記得講~我同你同年...87,啊仔5歲半,
出街少人問幾歲啊,又少人會同我地講野,但d人一開聲,通常都係"嘩 ...

你男人幾大先....??我男人今年27嚕....大我4年..我成日話佢老餅..佢3字頭我都仲係2字頭...

珍珠宮

好媽媽勳章

我c6今年25歲 ....
不過好成熟 .. 個樣似30歲mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ladykaka1016 於 10-3-30 14:52 發表

你男人幾大先....??我男人今年27嚕....大我4年..我成日話佢老餅..佢3字頭我都仲係2字頭...
個男人大我1年唔夠.....但佢外表比佢實際年紀細好多.....所以佢拖啊仔出街仲易比人誤會~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大家好~ 我係88架mama,囡囡而家2歲幾,成日都俾人問我嘩....你夠唔夠20歲架咁早生bb,初初都幾唔鍾意架,但係慣左lu,笑下就算
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

等待驗證會員

原帖由 p90 於 10-3-30 21:25 發表
大家好~ 我係88架mama,囡囡而家2歲幾,成日都俾人問我嘩....你夠唔夠20歲架咁早生bb,初初都幾唔鍾意架,但係慣左lu,笑下就算

哈哈~佢地唔低得..我地不知幾好...後生有氣有力辛苦...到差不多40,佢地都廿歲多...都可以自己開始自己既事業OR生活..咁我地自己又可以同老公拍返拖..幾好....

等待驗證會員

原帖由 susi1024169 於 10-3-30 16:53 發表
個男人大我1年唔夠.....但佢外表比佢實際年紀細好多.....所以佢拖啊仔出街仲易比人誤會~

咁你同你男人拍左幾耐先有個B...你同你男人差唔多大..好小肯叫你生堝..佢一定好愛你喇...不過比我同差唔多年紀既人拍拖.我都冇咩安全感..好似大家諗既野差唔多..^^呢個係我個人感覺...咁當然希例外喇...好似你咁...係咪...幾好..

等待驗證會員

原帖由 小露比* 於 10-3-30 15:08 發表
我c6今年25歲 ....
不過好成熟 .. 個樣似30歲mouth:mouth:" />

咁先好...咁樣你會有安全感..唔會識到O靚妹...哈哈~

等待驗證會員

原帖由 p90 於 10-3-30 21:25 發表

WOW...你囡囡幾令女堝...幾時介紹比我仔仔識...^^佢好小女仔朋友....係呢...你住邊區架??

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ladykaka1016 於 10-3-31 11:05 發表

咁先好...咁樣你會有安全感..唔會識到O靚妹...哈哈~

安全感真係好重要呀 ~
好彩佢思想唔係細路仔 ,, 夠成熟 ,,,

等待驗證會員

原帖由 小露比* 於 10-3-31 11:07 發表

安全感真係好重要呀 ~
好彩佢思想唔係細路仔 ,, 夠成熟 ,,,

當然..仲要佢愛你多過你愛佢先得...個感覺要比佢知...唔係佢地會大安指意..你係屋企湊仔..我係出面點都得...對我黎講NOWAY... 我果個就大我4年...我覺得男人大自己多D..好似有安全感大D~唔會好似DO靚仔咁諗埋D無聊野

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ladykaka1016 於 10-3-31 11:13 發表

當然..仲要佢愛你多過你愛佢先得...個感覺要比佢知...唔係佢地會大安指意..你係屋企湊仔..我係出面點都得...對我黎講NOWAY... 我果個就大我4年...我覺得男人大自己多D..好似有安全感大D~唔會好似DO靚仔咁諗 ...

so far ,, 一齊咁耐都係佢愛我多過我愛佢 ,, kakakka~
我c6都唔出去玩既...多數都係痴住我..so暫時咁多年都okay~
係呀 ,, 我超憎d男人成日都仲好似小朋友咁
適當既時候小朋友唔係問題
成日都係處於小朋友咁真係...唔掂!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ladykaka1016 於 10-3-31 11:04 發表

咁你同你男人拍左幾耐先有個B...你同你男人差唔多大..好小肯叫你生堝..佢一定好愛你喇...不過比我同差唔多年紀既人拍拖.我都冇咩安全感..好似大家諗既野差唔多..^^呢個係我個人感覺...咁當然希例外喇...好似你咁... ...
同佢拍左兩年左右啦
我諗佢都唔想我生,但無得揀...頂硬上咋
安全感其實好睇大家對對方有幾信任,同大家既相處方式,我同佢一齊左咁多年,經歷左好多野,知道大家唔可以無左大家,比以前放更多時間係對方身上,例如,1有時間就1齊坐低1齊睇tv,movie,佢1放工放假都1定同我同啊仔1齊從來唔會同朋友出街,1有時間就打黎問我做緊咩mouth:呢d都唔係我要求佢咁做,而係一個習慣....而相處到咁既地步,點可能無安全感?

首頁
12345...6

尾頁

跳至