跳至

首頁

尾頁

大宅

可能我privacy setting有問題,不如你pm我,等我add你啦。

原帖由 markluk 於 10-4-23 11:21 發表

我住慈愛架..不過我娘家係慈康...原來大家都好近丫...
我個仔係廣華出世架..你呢??
FB 我add唔到你既??

大宅

好媽媽勳章

原來有咁多0911媽媽住呢頭架..
我住慈愛苑架.. 我個囡係10/26出世!!

大宅

原來都有好幾位mami住慈雲山喎。

大宅

我bb20/11出世架,我住鳳德,都好近你地呀.

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我媽咪都係住藍田架....CINCIN,你住藍田邊度呀?我媽咪住興田.

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

好媽媽勳章 畀面勳章

我個仔係11月30號廣華出世架, 我諗最細係我個仔啦. 哈哈.. 予埋我呀, 我住係嘉峰台
我都有玩facebook架, 有聯誼予埋我呀....
我點樣add你地呢?
我個電郵: [email protected]

大宅

陪月勳章

msn/facebook: [email protected]
我個仔係11月6日出世架...我住彩虹村...
好近你咋

原帖由 wafamily 於 4-5-2010 13:03 發表
我個仔係11月30號廣華出世架, 我諗最細係我個仔啦. 哈哈.. 予埋我呀, 我住係嘉峰台
我都有玩facebook架, 有聯誼予埋我呀....
我點樣add你地呢?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20091106/n/Ka+Lai/dt/13/k/0d5c/age.png[/img]
Born: 3 kgs        3M: 6.65 kgs  9M: 9 kgs
1M: 4.64 kgs     4M: 7.03 kgs       12M: 9 kgs
2M: 5.84 kgs     6M: 7.74 kgs

複式洋房

好媽媽勳章 畀面勳章

係喎好近喎, 等我返屋企add你先(facebook). 你有無興趣報幼潛呀?

原帖由 kkwu 於 10-5-4 13:24 發表
msn/facebook: [email protected]
我個仔係11月6日出世架...我住彩虹村...
好近你咋

大宅

陪月勳章

幼潛...未諗呀...haha!!

原帖由 wafamily 於 4-5-2010 17:40 發表
係喎好近喎, 等我返屋企add你先(facebook). 你有無興趣報幼潛呀?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20091106/n/Ka+Lai/dt/13/k/0d5c/age.png[/img]
Born: 3 kgs        3M: 6.65 kgs  9M: 9 kgs
1M: 4.64 kgs     4M: 7.03 kgs       12M: 9 kgs

大宅

原帖由 wafamily 於 10-5-4 17:40 發表
我都好近

大宅

原帖由 kuongcoco 於 10-5-7 18:25 發表
我都好近

大家有無諗過去邊聚會? 有咩場地好介紹?

大宅

陪月勳章

不如搵日約出黎鑽石山廣場/mega box聚下咯...
我覺得最緊要地方夠寬敞+有育嬰室設備...
你地話好唔好呀?

原帖由 kuongcoco 於 31-5-2010 13:43 發表

大家有無諗過去邊聚會? 有咩場地好介紹?

大宅

陪月勳章

hihi...cincin
你匯景花園有無會所架...適唔適合搞bb聚會...
如果可以遲d等bb(s)全部坐得穏...一齊出黎玩下
都好喎

原帖由 cincin_ko 於 29-4-2010 04:43 發表

滙景呀~

首頁

尾頁

跳至