自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 ling媽 於 10-5-20 14:20 發表
剛續左約,私人屋苑

Confirmed 8M,月費$168簽24個月合約,免5個月,$600惠康卷,平均$108,送NOW TV基本台,室外wifi everywhere 及手指上網每月free 5日

另有30M,月費$248簽24個月合約,免5個月,$700惠康卷,平均$167,送NOW TV基本 ...

我都剛續咗約 8M 轉 30M,月費$238 24 個月合約,免5個月,$700惠康卷,平均$159,送NOW TV基本台 (加送 disneyland 台),室外wifi everywhere 及手指上網每月free 5日!

民房

香港寬頻最抵! HK$99/月上網 + HK$70/月 Cable TV

我屋企因為搬左屋, 新屋香港寬頻覆蓋唔到, 我簽左21個月, 而家只可以轉名.

可以用HK$99/月上網 + HK$70/月cable TV有 Disney Channel, Playhouse Disney, Nickelodeon, 國家地理頻道, Discovery, AXN, Hallmark

安装费由我负责。

如有兴趣請pm 我, thks

男爵府

原帖由 mmak 於 10-5-19 17:20 發表
居屋, 公屋 ??? no la....

我住私人屋苑的???
我已用咗netvigator 幾年了...

要唔要個sales 電話???.. 我PM 俾你??

PLEASE PM ME, THANKS!

子爵府

我諗打比我個女sales應該係同你嗰個係同一個人, 又係唔肯free比我, 等我試吓搵第二個sales先, 可唔可以pm好嗰個sales 既tel no. 比我呀?

原帖由 mmak 於 10-5-19 10:43 發表
啱啱續咗....
原本 8M 轉30M

24個月約
30M
每月$238 (免5期 + 送$700 超市coupon)
平均 $159/月

包咗 wifi 任用,
仲送3G wifi 手指, 包每月用5日

漏咗講, 仲有送 nowTV disney channel 441+442
(我一直有用開, ...

男爵府

應該系你個屋苑有好多間電訊公司覆蓋先會咁平
我上個月新裝 8M $208/M 好貴 不過冇辦法啦! 村屋得netvigator覆蓋 送咗$500禮券 手指上網free5日 同free一個月 村屋呢個價錢應該都算抵掛
原帖由 mmak 於 10-5-19 17:20 發表
居屋, 公屋 ??? no la....

我住私人屋苑的???
我已用咗netvigator 幾年了...

要唔要個sales 電話???.. 我PM 俾你??

大宅

畀面勳章

請問室外wifi everywhere 及手指上網每月free 5日有什麼用呢?
如果家中有一部desktop及 一部notebook, 用30m個plan, 部notebook是否用隻wifi手指就可以全屋周圍行呢? 請指教一下。
謝謝!
囡囡媽

子爵府

FYI » 想無線上網

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2995707-1-3.html

BTW, 轉咗用30m個plan ????... 但唔覺快咗bor ???

原帖由 囡囡媽 於 10-5-30 17:24 發表
請問室外wifi everywhere 及手指上網每月free 5日有什麼用呢?
如果家中有一部desktop及 一部notebook, 用30m個plan, 部notebook是否用隻wifi手指就可以全屋周圍行呢? 請指教一下。
謝謝! ...

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 mmak 於 10-6-1 15:04 發表
FYI » 想無線上網

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2995707-1-3.html

BTW, 轉咗用30m個plan ????... 但唔覺快咗bor ???

網上行個師父話平時上網用30m係無分別, 不過當你係DOWNLOAD 野或者 ONLINE 睇 TV 就會快好多同穩定D WOR!

伯爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

原帖由 momofish2002 於 10-6-2 12:49 發表

網上行個師父話平時上網用30m係無分別, 不過當你係DOWNLOAD 野或者 ONLINE 睇 TV 就會快好多同穩定D WOR!

現在我用緊 30m,ONLINE 睇 TV 咪一樣窒窒吓,跟本冇分別。大家好否 UPDATE 下最新的續約優惠,邊隻才有 NOW 台送?THX。

伯爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

原帖由 ling媽 於 10-5-20 14:20 發表
剛續左約,私人屋苑

Confirmed 8M,月費$168簽24個月合約,免5個月,$600惠康卷,平均$108,送NOW TV基本台,室外wifi everywhere 及手指上網每月free 5日

另有30M,月費$248簽24個月合約,免5個月,$700惠康卷,平均$167,送NOW TV基本 ...

我是用緊室內wifi 的,打過幾次電話問續約 OFFER 都是一樣,30M月費$248簽24個月合約,免5個月,$700惠康卷,平均$167,送NOW TV台,不過有室內 WIFI 的便每月要加多 $18 當租個 WIFI MODEM,死到唔肯豁免,我打算填 CUT FORM,唔知有冇用呢?是否真的一定要俾個 MODEM 月費?THX.

首頁

尾頁

跳至