論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

我叫佢覺得熱就自己開啦, 不過佢都唔係成日開, 而家同bb訓就日日都有開~

水晶宮

工人初初黎時...有一晚二十四度...我地都冇開冷氣...巨居然開左...拍巨房門又識得熄左冷氣先黎開門WOR...間房凍到似雪櫃...甘唔客氣...索性唔比巨用費事煩...
少奶奶的身份,丫頭的命...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 54heima 於 10-5-24 00:03 發表
工人初初黎時...有一晚二十四度...我地都冇開冷氣...巨居然開左...拍巨房門又識得熄左冷氣先黎開門WOR...間房凍到似雪櫃...甘唔客氣...索性唔比巨用費事煩... ...

咁無規矩, 我係你就拆咗個冷氣.

別墅

印印同個女一間房, 唔比都唔得.
莫講話夜晚, 甚至中午,下午,黃昏, 如果熱的話就比佢開,
因為個女會係間房玩, 如果個女醒咗, 就會叫個印印乜都唔好做, 淨係留係間房同佢玩, 教吓佢學吓嘢就得.

複式洋房

NO, 不過會安排一把風扇比佢!
嘆冷氣瞓得咁好, 第二日唔願起身呀!

原帖由 christine1227bb 於 2010-5-24 00:38 發表
因為個女會係間房玩, 如果個女醒咗, 就會叫個印印乜都唔好做, 淨係留係間房同佢玩, 教吓佢學吓嘢就得. ...

大宅

工人姐姐自己一間房,因bb唔跟佢訓,佢間房有冷氣,but佢怕熱,舊年夏天成日開冷氣, 但就好易病,因為佢開得好凍,入去好似冰窖咁,後未同姐姐話少開冷氣,佢病得少咗好多!

大宅

原帖由 christine1227bb 於 10-5-24 00:38 發表
因為個女會係間房玩, 如果個女醒咗, 就會叫個印印乜都唔好做, 淨係留係間房同佢玩, 教吓佢學吓嘢就得. ...

我個姐姐日頭開冷氣,一開bb就病,可能佢開得太凍,bb夜晚即刻發燒,所以後未叫佢日頭少開,最少上午冇開.

男爵府

原帖由 LangluiMaMa 於 10-5-20 00:52 發表
bb同印印同房, 所以我會開冷氣比bb..但原來d印印好怕凍, 次次我入完房佢就關掉冷氣...佢話bb凍喎, 其實跟本就係佢凍

叫佢穿長袖衫褲睡, 再加多張薄氈. 我是按了溫度計在房外, 以監察房內溫度多少, 所以, 她無得熄冷氣.

前印好聰明, 知道不可以關冷氣, 她改為開窗, 等間房無咁涷

首頁

尾頁

跳至