跳至

首頁

尾頁

大宅

有關 02-carka 早走去上playgroup, 未有等大抽獎, 結果她中了個bb坐乘車, 現放在我家, 我巳聯絡她有空時取回禮物了, 在此我交代一聲.

大宅

Dear 20-sze0203,

我巳收到你的地址啦, THANK YOU.

原帖由 mandy1308 於 10-5-31 12:09 發表
20-sze0203,

Hi, 你忘了取回最似爸媽比賽的相片及紀念品, 現在我家, 請mail 我你的地址我寄回比你, ok嗎?

thank you 你的參與比賽喎!

別墅

hi mandy and所有義工:

你地好利害呀,生日會搞得好好,我地都玩得好開心,最難忘係我同仔仔去換片片出黎,就收到你地個電話,話我中左獎,好難忘呀!!

真的很感激你地搞這個生日會,令我地有個愉快的回憶!!!thanks a lot!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Mandy & 各位義工媽媽,

很感激你地 & 你地嘅家人義務嘅付出, 整個生日會小朋友玩得開心. 我仔仔玩到累到死都唔肯瞓覺, 見到牆上氣球興奮到爆.

期待贊助商嘅照片, 因為我掛住幫我仔玩影得好少相.

大宅

Hi, 剛聯絡了mybabyface 的昨天攝影師, 好似話明天會比個link 我, 我收到即post 出來給大家了, 我同你們也一樣好心急, 我也是忙於幫手, 影了很少相呀...

原帖由 py84ko 於 10-5-31 16:12 發表
Mandy & 各位義工媽媽,

很感激你地 & 你地嘅家人義務嘅付出, 整個生日會小朋友玩得開心. 我仔仔玩到累到死都唔肯瞓覺, 見到牆上氣球興奮到爆.

期待贊助商嘅照片, 因為我掛住幫我仔玩影得好少相. ...

大宅

wrong posting- del

大宅

mandy:
真係好多謝你落力地為我們的bb攪個盛大的party,我知道做攪手真的要負出很多時間,特別係你可以找到那麼多贊助.好勁呀!另外,真的要多謝你的c6、大仔&姐姐,我昨日到了會場,見到你老公、大仔&姐姐都有幫手呀,最起碼佢照顧了你的大仔&細仔,等你安心攪party.我好喜歡那張banner,好可愛呢!希望你吸收了是次經驗於歲半時,再攪個!
另外,你個細仔好靚仔呀,等佢地大d,我介紹個女比佢識呀!

大宅

Mandy & 所有義工媽媽,

言語冇法表達出我和BB對你們的感謝,你們無私的付出成為我們腦海中美好的回憶~

Once again:
BIG BIG THANK YOU ~

大宅

好呀, 等我們有空約出來比佢地見下面, 交流下先, 哈哈....

原帖由 dumbo0620 於 10-5-31 21:29 發表
mandy:
真係好多謝你落力地為我們的bb攪個盛大的party,我知道做攪手真的要負出很多時間,特別係你可以找到那麼多贊助.好勁呀!另外,真的要多謝你的c6、大仔&姐姐,我昨日到了會場,見到你老公、大仔&姐姐都有幫手呀 ...

民房

Mandy 可以send 個 banner file 比我嘛? 個banner 好靚同真係好有記念價值... Thank you!

大宅

sure,

請mail 個要求到
[email protected]
我reply 你及attach file 比你啦.

thank you

註: 在此我要多謝我C6, 是佢final 幫我改成這樣子的.

原帖由 simonmlcheung 於 10-5-31 22:39 發表
Mandy 可以send 個 banner file 比我嘛? 個banner 好靚同真係好有記念價值... Thank you!

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

hi mandy and所有義工:
真係好多謝你地呀!無左你地嘅幫手,我地一定無玩得甘開心啫,
我個c6不嬲唔鍾意去呢d活動,不過佢琴日一句怨言都無,可想而知係幾甘成功呢,再一次多謝哂甘多位

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 譚譚珠珠 於 10-5-31 21:41 發表
Mandy & 所有義工媽媽,

言語冇法表達出我和BB對你們的感謝,你們無私的付出成為我們腦海中美好的回憶~

Once again:
BIG BIG THANK YOU ~

係呀係呀,真係好好好多謝你同你既family同其他幫手既mama.
我知搵sponsor同其他籌備既野都係好難攪既,你地仲搵到咁多,又安排左咁多節目, thank you so so so...much!

別墅

Mandy / 所有義工MaMa :

你地好勁,可以搵到咁多sponsor..令到all family 滿載以歸....真係好多謝你地呀!同埋節目安排非常好.....好期望快D再可以一齊聚聚...要籌備及安排是好辛苦我都知道....你地都是全心為大家Ma ma開心...真係好多謝你地....Thank you so much!!!!!!!

別墅

點講都好,其實最最最緊要係您呀 Mandy !
,所有都係因您而起!!!仲要辦得咁成功,
簡直罪大惡極!!! (相反)

大宅

各媽媽,

有贊助公司的相看啦…

http://www.mybabyface.hk/201005/0906party/mygallery.htm

我巳開了個 "YMCA-order 贊助公司的相片-請進" topic, 請自行去order 啦, 有問題請電該公司的 miss lee.

好了, 我巳完成最後的mail 比各媽媽了, 請check, 如有問題仍可mail 比我去處理, 或留言在此topic.

另, 估不到大家咁鍾意個banner, 今晚我不停的發 最後mail, 就不停收到媽媽的request mail, 我巳將banner連支出表一起send了, 如有家庭收不到就mail我知啦, ok.

祝好!!

大宅

27-Norley,

Hi, 你的mail box full, 我send 不到比你呀, 請比其他mail address 我去send 個最後的message 比你啦,

thank you

大宅

好消息 :

剛電banner 公司要求要個齊 50 個bb 的正確banner file. 他們say yes, 但要等等, 太好了, 我們終於齊齊整整啦, 到時我會send file 比各媽媽了.

大宅

在facebook 裹, 見各媽媽都開始忙於幫寶寶各自攪party, 我都開始著手了, 我的bb是0603 , 而我的大仔-又0612, 所以我要一起攪呢, 咁次是哥哥話是了, 任他選banner 及 蛋糕款, 希望佢開心啦, 因佢在0906party真的有幫手, 今次佢真是1/2 主角, 一於做好d啦.

祝各媽媽都攪得開開心心, 是同寶寶的第一次呀, 必定難忘.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Great! Look forward yr updated banner, thx!

原帖由 mandy1308 於 10-6-2 14:04 發表
好消息 :

剛電banner 公司要求要個齊 50 個bb 的正確banner file. 他們say yes, 但要等等, 太好了, 我們終於齊齊整整啦, 到時我會send file 比各媽媽了.

首頁

尾頁

跳至