潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 想買泰國特產 - 蝴蝶袋

就算運到香港賣, 人地都要賺架, 講真百零蚊咪比佢賺囉, 而家唔係講緊幾千蚊丫嘛, 所以我覺得冇所謂。我而家用緊果個牌子唔係NaRaYa, 係VR by King Power (泰國duty free shop ), 淺金色蝴蝶袋 (size似環保袋 W11' X H14'), 講緊HK$69蚊, 不過自己親身去買喎, 梗係平d啦!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

[size=small]就算我真係台灣yahoo買加運費個價錢都可以接受,買4個都係3-400蚊...我唔贊成group order,因為實在太多款式太多size,我自己係台灣yahoo睇晒d款同size都睇好耐

男爵府

花貓,

我剩係見到佢本相簿, 但冇contact email 既info, 可唔可以PM比我? 等我都quote下價。thx!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

我都想要contact email 既info, 可唔可以PM比我?
[email protected]
Tks!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我見香港yahoo都有人拍賣架,都唔太貴,比泰國貴20-30左右啦。會唔會比係台灣寄過來抵d呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁

尾頁

跳至