自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

咁社民聯班人鬧人可有留情面?? 你唔係咁雙重標準呀?

原帖由 gllam 於 10-6-25 14:33 發表
林瑞麟總結時不停扭曲民意勁踩余若薇同公民黨,黃郁民反駁要林局長澄清對公民黨既言論,不齒佢已經蠃得方案,仲要係度抽公民黨水。隨後長毛行到台前抗議,所以被主席趕離場。

林瑞麟真不該,低鬧! ...

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都覺得呢三位人仕,只有攪破壞無建設.

男爵府

點檢討?
呢個係佢嘅賣點,唔發揮得淋漓盡致,點搵食呀?

原帖由 眼超超 於 10-6-25 14:33 發表
我唔識政治, 不過覺得長毛真係好嘈, 好似爛仔咁, 值得一趕啦!

希望佢身為議員好好檢討吓.

大宅

好媽媽勳章

一針見血,講得好
原帖由 circleda 於 10-6-25 14:36 發表

複式洋房

原帖由 circleda 於 10-6-25 14:36 發表

你有無睇林局長講嘜先?佢成段說話都係強強姦民意來勁插公民黨,真係唔岩喎。如果佢以個人身份鬧,我唔理佢,但係佢唔可以代表全香港人去鬧公民黨同余若薇。

複式洋房

你有無睇林局長講嘜先?佢成段說話都係強強姦民意來勁插公民黨,真係唔岩喎。如果佢以個人身份鬧,我唔理佢,但係佢唔可以代表全香港人去鬧公民黨同余若薇。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-6-25 14:28 發表

係? 我冇睇到, 如果係真咁林局長又唔得大方了, 都贏硬, 何必輸風度?

係呀,我睇足2日半直播.
查實去到今日後段大家都無嘈,各有各發表,係林局長呢番說話先令佢地嘈.

男爵府

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-6-25 14:28 發表

係? 我冇睇到, 如果係真咁林局長又唔得大方了, 都贏硬, 何必輸風度?

林公公跟本就你一條跟尾狗, 何來風度?

侯爵府

好媽媽勳章

趕佢出去啱呀, 唔識尊重人,正一垃圾之中垃圾!!!

果三傻真係好黑人憎,好野蠻好流氓又粗暴!!!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

公爵府

我同意您話佢地鬧人都好勁,但今次佢比人趕走既起因確實係林局長太無風度,佢唔止咁講,佢個樣仲係極之意氣風發.真係無必要咁樣囉.

男爵府

原帖由 gllam 於 10-6-25 14:43 發表

你有無睇林局長講嘜先?佢成段說話都係強強姦民意來勁插公民黨,真係唔岩喎。如果佢以個人身份鬧,我唔理佢,但係佢唔可以代表全香港人去鬧公民黨同余若薇。 ...

佢份人, 有事要向公眾解釋時就閃, 有機會攞彩就走出嚟吼.比林狗仲要狗.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 3509 於 10-6-25 14:43 發表

林公公跟本就你一條跟尾狗, 何來風度?

咁又唔好話人係一條狗, 咁同社民連班爭取極權人士有咩分別? 只係各為其主, 立場不同罷了!

大宅

你有無睇林局長講嘜先?佢成段說話都係強強姦民意來勁插公民黨,真係唔岩喎。如果佢以個人身份鬧,我唔理佢,但係佢唔可以代表全香港人去鬧公民黨同余若薇。 ...

強姦民意咁嚴重? 返緊工睇唔到電視,網上有無得睇?
你睇直播架? 皇后像廣場?

男爵府

原帖由 Era 於 10-6-25 14:18 發表
可能係特登架,響好幾年之後,佢就話俾人知:當年我冇投反對票架!
我都係咁諗, 佢呢招真高明

伯爵府

超, 一, 林局長幾時話代表全香港人呀? 呢句聽社民聯就講得多. 二, 強姦民意之麻, 有無話余大狀癌症上腦呀.

一句, 你要攬社民聯隨你羅........

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 FA8866 於 10-6-25 14:45 發表

我同意您話佢地鬧人都好勁,但今次佢比人趕走既起因確實係林局長太無風度,佢唔止咁講,佢個樣仲係極之意氣風發.真係無必要咁樣囉.

咁又真係唔得喎! 其實今次普選失敗, 我覺得曾特首好心紅, 所以做咗好多高調無謂的舉動, 連佢旗下的班子都意氣風發, 實在普選失敗唔係因為特首做得好, 嗰五子係輸喺佢哋自己手上, 行錯步, 走錯棋, 盡失民心罷了, 唔係因為曾特首的功績, 似乎曾特首開心得過早吧!

伯爵府

同意!

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-6-25 14:52 發表

咁又真係唔得喎! 其實今次普選失敗, 我覺得曾特首好心紅, 所以做咗好多高調無謂的舉動, 連佢旗下的班子都意氣風發, 實在普選失敗唔係因為特首做得好, 嗰五子係輸喺佢哋自己手上, 行錯步, 走錯棋, 盡失民心罷了, 唔 ...

複式洋房

原帖由 3509 於 10-6-25 14:46 發表

佢份人, 有事要向公眾解釋時就閃, 有機會攞彩就走出嚟吼.比林狗仲要狗.

我覺得佢係想撥火,根本無必要去講呢一番有耻笑成份既說話去踩余若薇同公民黨,心底係驚你地唔死想再向泛民主派踝多腳,暗示公民黨不識事務!真係狗!

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

或者林公係有心話佢地,但個幾條友之前鬧人/唔俾人講嘢/話人生cancer生上腦既時候又好有風度咩....我唔想每次一開電視就見到幾個得把聲係到嘈係到鬧

別墅

醒目開學勳章 畀面勳章

林局長定是公報私仇, 余議員早前在維園論壇,面對面稱林局長為"林公公", 當時佢個樣---已經想殺人

首頁

尾頁

跳至