想生BB

跳至

首頁
12345...99

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 11:11 發表
你真係好耐冇上黎..攪咩....^^

其實我有睇留言, 因為忙冇留言

而家又黎緊 M...都唔知幾時先 bingo...你幾時做 IUI?

男爵府

今日day23..今個cycle隔日飲全脂奶同乳酪..一個cycle肥咗五磅,嚇c我!!諗住去游水減下磅先,呢兩日食飽好想嘔,唔知係過飽定心理作用..呢幾日體溫keep住36.94-37.04,同埋好多口水分泌,排卵後胸脹痛,不過個個cycle都係咁,冇咩特別!!明晚決定同c6去游水,再唔運動未bingo就變肥c奶~.~

男爵府

回覆 21# mrsjimmy 的文章

我好想自然bingo,不過再唔得,我諗我唔再等喇!!身邊最後一個等bingo嘅朋友都中埋喇!!

男爵府

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 11:36 發表
今日day23..今個cycle隔日飲全脂奶同乳酪..一個cycle肥咗五磅,嚇c我!!諗住去游水減下磅先,呢兩日食飽好想嘔,唔知係過飽定心理作用..呢幾日體溫keep住36.94-37.04,同埋好多口水分泌,排卵後胸脹痛,不過個個cycle都係咁 ...

咁高溫會唔會 BINGO 左 你平時 CYCLE 係咪 25 日呀? 如果係已經可以 CHECK 啦...

複式洋房

我都嚟報到先....我都希望兔bb快d嚟揾我^^
懷孕10weeks.....BB喺2010年6月14日離開咗我!

男爵府

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 11:40 發表
我好想自然bingo,不過再唔得,我諗我唔再等喇!!身邊最後一個等bingo嘅朋友都中埋喇!!

如果我自然 BINGO 唔得, 都會試 IUI, 始終機會率高 D...希望你可以自然 BINGO~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Fox1111 於 10-7-14 09:33 發表
報到報到, 8 隻兔仔快啲跳入黎

眨吓眼你就28w, bb有冇咩大動作出現過呀? 時間過得好快, 你就快可以見到佢喇, 鄧你開心 ~
哈, 啱啱睇到原來你edd同我剛好差6星期 .

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 EeyoreV 於 10-7-13 23:18 發表
報到!好掛住你地,Woojojo and babycatcat!

我都好掛住你哋架 ~ 呢排忙到甩碌, 久不久就要去廣華產檢同驗嘢, 搞到一番公司要追番晒d 工作嚟做; 到weekend又要周圍睇吓裝修物料同設計之類, 因為遲d都唔知仲行唔行得郁, 宜家要睇定晒格好價搵埋c傅至安心.

不過我對呢度好有感情, 好多時都會上嚟睇睇至安樂, 時間鬆動d就會留言架喇 !

男爵府

原帖由 mrsjimmy 於 10-7-14 11:45 發表

咁高溫會唔會 BINGO 左 你平時 CYCLE 係咪 25 日呀? 如果係已經可以 CHECK 啦...

上月cycle去番27...我都唔抱太大希望,近呢兩個月都諗住有可能,最終都冇>_<

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

原帖由 Woojojo 於 10-7-14 11:51 發表

眨吓眼你就28w, bb有冇咩大動作出現過呀? 時間過得好快, 你就快可以見到佢喇, 鄧你開心 ~
哈, 啱啱睇到原來你edd同我剛好差6星期 .

係呀,好似時間突然間過得好快咁, bb 都係咁喇, 呢期唔興"敲", 呢期興游黎游去,數數手指,差兩個幾月咋,好心急

係呀,妳都仲有三個幾月到就見到bb 喇,大家一齊加油

等緊 bingo 既 jm 都要加油,兔寶寶們排緊隊黎緊

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 11:36 發表
今日day23..今個cycle隔日飲全脂奶同乳酪..一個cycle肥咗五磅,嚇c我!!諗住去游水減下磅先,呢兩日食飽好想嘔,唔知係過飽定心理作用..呢幾日體溫keep住36.94-37.04,同埋好多口水分泌,排卵後胸脹痛,不過個個cycle都係咁 ...

咦...咦, 有機喎 !

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mrsjimmy 於 10-7-14 11:50 發表

如果我自然 BINGO 唔得, 都會試 IUI, 始終機會率高 D...希望你可以自然 BINGO~

你約咗幾時見e生呀 ?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Fox1111 於 10-7-14 12:05 發表

係呀,好似時間突然間過得好快咁, bb 都係咁喇, 呢期唔興"敲", 呢期興游黎游去,數數手指,差兩個幾月咋,好心急

係呀,妳都仲有三個幾月到就見到bb 喇,大家一齊加油

等緊 bingo 既 jm 都要加油,兔寶寶們排緊隊黎緊 ...

我終於21w5d先feel到胎動, 到feel到之後個感覺實在好多喇, 冇咁擔心monchacha唔知有冇咩事囉. 我琴日都入咗產假申請, 1/11就開始放喇. 愈來愈心急想見bb呢!

你會順產定開刀 ?

男爵府

原帖由 Woojojo 於 10-7-14 12:08 發表

咦...咦, 有機喎 !

woojojo:我真係唔敢抱希望,上次紅d有淺線,攪到自己如為有機...呢排個人嘜野諗,成日諗呢樣野,好驚自己太投入有反效果..c6前兩日竟然同我講發夢見到我生咗個女,佢從來都未試過發bb夢,唔知佢係咪有壓力呢??^^

男爵府

原帖由 mrsjimmy 於 10-7-14 11:50 發表

咁你依家係咪keep住睇中醫調理,有冇排定生育醫生??

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 12:16 發表

woojojo:我真係唔敢抱希望,上次紅d有淺線,攪到自己如為有機...呢排個人嘜野諗,成日諗呢樣野,好驚自己太投入有反效果..c6前兩日竟然同我講發夢見到我生咗個女,佢從來都未試過發bb夢,唔知佢係咪有壓力呢??^^ ...

babycatcat bingo個cycle自己都發咗個bb夢架...

我係過來人, 我都失望咗10個cycle, 梗係明壓力會影響結果. 不過我亦知真係好難令自己唔去諗, 所以都係要搵d唔同嘅節目俾自己, 分散吓注意力先得架 !

男爵府

原帖由 Woojojo 於 10-7-14 12:12 發表

你約咗幾時見e生呀 ?

我約左陳志慧 12 月, 董曉芳 3 月....有排等~~

男爵府

原帖由 cream@@ 於 10-7-14 12:26 發表

咁你依家係咪keep住睇中醫調理,有冇排定生育醫生??

我有 keep 住睇中醫, 排陳志慧同董曉芳, 不過要年尾同出年先有得睇...

可能會睇埋周敏姬, 佢個期應該會快 d...我試左 1 年啦 都唔知咩問題...

男爵府

原帖由 Woojojo 於 10-7-14 12:33 發表

babycatcat bingo個cycle自己都發咗個bb夢架.
..

我係過來人, 我都失望咗10個cycle, 梗係明壓力會影響結果. 不過我亦知真係好難令自己唔去諗, 所以都係要搵d唔同嘅節目俾自己, 分散吓注意力先得架 ! ...

我依家做呢份part time完全唔駛用腦冇壓力,視線都放在肚,以前嗰份工要管理成間舖(三十幾人,仲要全女班),一番工完全諗唔到bb野,眨下眼都休息咗三個月...
係喎..facebook我add咗你喇!!

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁
12345...99

尾頁

跳至