論盡家傭

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

My friend's HK driver (about aged 30) also 'au' my friend's yan yan! hahaha...

My friend fired both of them!!! hahaha

民房

聽到都心寒,我仲啱啱諗住請工人.....

男爵府

畀面勳章

HELP U PUSH!

伯爵府

牛年勳章

This one also 印印
29 of my fd's 62 "SRI MARYATI" Age around 30. Good in English
Previously working in The Arch "W Kowloon"

民房

原帖由 PAKBEE 於 10-8-3 12:12 發表
千祈咪請Maratu Soliokah, 佢24歲, 响HK做左5年野, 第三份約同個僱主搞埋左, 被發現所以而家斷左約要搵工, ID: W831XX7(3), 如要相可PM我.
請發現踪跡者PM我, 請好心人頂到上頁面, 萬分感謝 ...

Can you PM to me?

洋房

我upload唔到相, 要相請pm我留e-mail

洋房

一心請個人照顧好囝囝, 對佢好d只係希望佢地對囝囝好d, 點知佢原來部署係取代我, 而家事敗比我趕走, 就反口話冇做過

別墅

有咩跡象令你懷疑, 你點足到嫁??

珍珠宮

樓主, sorry to hear that. Hope you are alright. 但願這些人沒有好下場!

公爵府

2024勳章

原帖由 mixmelody 於 10-8-4 11:25 發表
有咩跡象令你懷疑, 你點足到嫁??

我都想知.....

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 PAKBEE 於 10-8-3 16:48 發表
婚係一定要離, 佢好識扮野架, 好可憐咁, 被揭發後喊得好淒涼架...&!(%&!^

why ! maybe can settle lay ! do u hv children ?>

洋房

兩條友眉來眼去, c6成日幫住哂, 條女又send 印尼文sms比c6, 仲以為我瞓左响度"密密針" 最後係c6手機發現合照, 一問c6就和盤托出.
同埋c6個心响唔向你度, 唔通咁多年仲feel唔到咩, 被人貪新忘舊既感覺, 真係好難受, 所以而家佢地仲反口話冇件咁既事, 話要番轉頭, 我一定唔會比機會佢地

大宅

好媽媽勳章

"眉來眼去, 合照" 嘩....諗起都想嘔呀, 你c6幾大年紀呀?見條工人既副尊容, 冇咩特別, 唔算靚喎, 我屋苑有d靚佢10倍啦, 你c6都真係有得問題喎.

原帖由 PAKBEE 於 10-8-4 14:12 發表
兩條友眉來眼去, c6成日幫住哂, 條女又send 印尼文sms比c6, 仲以為我瞓左响度"密密針" 最後係c6手機發現合照, 一問c6就和盤托出.
同埋c6個心响唔向你度, 唔通咁多年仲feel唔到咩, 被人貪新忘舊既感覺, 真係好難受, ...

洋房

佢唔係靚, 但佢做主動又成日好似楚楚可憐咁, 咁個c6就衰左

伯爵府

原帖由 PAKBEE 於 10-8-3 12:12 發表
千祈咪請Maratu Soliokah, 佢24歲, 响HK做左5年野, 第三份約同個僱主搞埋左, 被發現所以而家斷左約要搵工, ID: W831XX7(3), 如要相可PM我.
請發現踪跡者PM我, 請好心人頂到上頁面, 萬分感謝 ...

可唔可以 send 張相比我睇呀.
不過話時話, 牛唔飲水唔 "金" 得牛頭低,
個男人都係衰格.

男爵府

我都想睇下佢副専容,勾人老公咁賤格

男爵府

畀面勳章

原帖由 PAKBEE 於 10-8-4 11:23 發表
一心請個人照顧好囝囝, 對佢好d只係希望佢地對囝囝好d, 點知佢原來部署係取代我, 而家事敗比我趕走, 就反口話冇做過

SHORT SHORT 地, 以為搞埋左可以做主人!
係度食就唔好係度痾ma (個男人都係!)
唉..算吧啦...個男人, 樓主, 而家最緊要照顧好囝囝!

大宅

畀面勳章

真係"鄧"樓主慘, 哩D咁既賤印真係鬼唔望佢有報應呀!

伯爵府

好媽媽勳章

真係十級賤格.

子爵府

告個c 6 通姦啦, 賤格

首頁
12345...12

尾頁

跳至