自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

多謝提醒,唔敢再買。

大宅

乜原來咁架.
以上純粹個人意見, 如有得罪, 多多包涵!

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我仲諗著買對學行鞋俾囡囡著添,成二百幾元對鞋,都唔平WO。
睇完你地經驗都系唔買喇

大宅

Dr. kong以前d 質素好好多, 但果時又貴好多, 我記得阿仔4歲時, 我買左第一對dr.kong皮鞋比佢番学, 4歲人仔嘅白皮鞋, 差唔多要成$500, 但好襟著, 着左一年個型都冇變, 鞋底都冇餂架, 而家dr.kong越賣越平, 但質素就越差lor!
阿仔試過一年着左3對dr. kong, 第一次係量錯腳, 個小姐淨係度左阿仔一隻腳(原來阿仔係鴛鴦腳), 佢比左細一個碼嘅鞋, 阿仔第一日番学就後腳踭磨到損哂, 再買一對, 好快就鞋底餂哂, 再半年又買多一對, 都係着左半年左右!
把鬼火, 以後都唔買dr.kong d皮鞋 !

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

民房

唉,,,我又剛剛係間舖買咗2對(1對白皮鞋&1對白波鞋)俾阿仔返學穿,咁因為之前都有穿開佢D鞋,不過我買咗之后都係后悔㗎,講真D料真係麻麻D,價錢又唔便.依家清楚曬佢嘅真麵目了,以后我肯定都唔會再買佢D鞋啦...佢間厰係广州番禺架,之前有個朋友想加盟來做,所以有去過間厂睇過下囉,

珍珠宮

多謝提醒!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

近幾年D質料真係差咗好多,細路D去街鞋好快爛,不過現在又多了做特價,百六蚊有對,當然不是新款,不過D新款都係咁上下樣。所以我都有買,反正細路D腳都好大,著不到一年都要換。著過幾對都無滑倒,可能我選波鞋款啦。sales用部機check完都話我同個細有D篇平足,不過之後去健康院check又無,其實是否公司部機set到有問題呢?
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

首頁

尾頁

跳至