自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

原帖由 小藍 於 10-8-21 17:02 發表
賤貨一件....

別墅

原帖由 pauljr 於 10-8-21 15:59 發表
我都識唔少呢類女人 -- 專搶人老公/男朋友。

佢地嘅諗法好特別,覺得個男人對老婆/女朋友好好,好羨慕,好想做個男人嘅老婆/女朋友,話個男人一定會對自己好好,羨剎旁人之類,通常佢地條件未必特別好,但係就多數係嗲聲 ...

你中哂point, 佢地以為自己係尋找緊真愛, 追求自己既幸福, 但係其實, 佢地連"愛"係咩都唔知, "做愛"或者佢地就識!

民房

原帖由 pauljr 於 10-8-21 15:59 發表
我都識唔少呢類女人 -- 專搶人老公/男朋友。

佢地嘅諗法好特別,覺得個男人對老婆/女朋友好好,好羨慕,好想做個男人嘅老婆/女朋友,話個男人一定會對自己好好,羨剎旁人之類,通常佢地條件未必特別好,但係就多數係嗲聲 ...

好同意你既講法, 我都知道有個咁既女人,
40幾歲,去搶人地個老公, (個男人仲細過佢),
佢無樣野及得上人地個老婆,
但佢當然有招數啦, 嗲聲嗲氣、小鳥依人當然唔小得,
經常藉口介紹生意,約個男人飯局又飲酒,
結果男人無定力, 攪大左個肚,
個男人收得好密, 老婆根本唔知道,
係個女人揚比老婆及其朋友知道,
但男人根本無意離開老婆, 所以走了,
而個女人咪自己帶住個細路囉, 真係攞黎賤。
係人都話個男人衰,計我話個女人仲衰,
點解係要搶人老公呢?
兩公婆相處耐左,總有冷淡的時候,
佢有心要黐埋個男人度, 實有機會乘虛而入,
我係男人都或者防不勝防。

珊瑚宮

環保接龍勳章

我唔識依類型女人, 因為搶得人男友, 好似我d fd同我都唔會讚佢喎.

原帖由 jadeling 於 10-8-21 13:33 發表
我真係見到太多依d女人, 真係唔知點講好

一個女人, 條件好, 又識做人, 有唔少朋友, 但佢就恃住自己有條件有人緣, 走去搶人男朋友, 當然個"原配"條件一定無佢咁好, 人緣又無佢咁好啦, 結果d人不斷話個女人真心愛個男 ...

翡翠宮

抵死~~~

如果樓主識佢~幫我恭喜佢:;pppp:

首頁

尾頁

跳至