跳至

首頁

尾頁

複式洋房

等我打去問問先!

複式洋房

你睇駐院醫生定係出面的私家醫生?

我個私家醫生幫我booked semi-private room, 但我星期五到St. Paul 交deposit個陣只係收我standard room的deposit HK$10K。登記處職員話唔可以保證到時可以畀到乜房, 要入院時才揀。另外如果有乜事唔可以係度生, 要叫醫生寫紙解釋, 視乎情況, 有機會可退回HK$8K, 但不保證, HK$2K是當行政手續費。

開刀4D3N我都唔知夠唔夠, 可能視乎不同人復元情況, 有需要便唯有額外畀錢再住。

原帖由 bluebird0129 於 11/9/2010 21:35 發表
我 6 Sept book o既,仲有位,但點解醫生要我比 20k deposit 咁多o既?

By the way, St Paul's 個 package 係 4N3D,比多數醫院少一日,夠唔夠用呢?

兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎,是他所給的賞賜。(詩篇127:3)
Sons are a heritage from the Lord, children a reward from Him. (Psalm 127:3)

複式洋房

回覆 1# ShirleyP 的文章

聽日要去落訂啦,今日太忙,唔記得打去 St Paul 問下添!阿麻入左醫院,醫生話 cancer,心都實埋,咩都唔記得哂!

首頁

尾頁

跳至