跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 hebemok2007 於 10-9-16 10:36 AM 發表

咁佢點止血架,我個次就係見到個下我就好怕怕~

其實剪個下有血咖咋 @@ 之後我都feel唔到有血
不過佢會用紗布幫你禁住一陣 睇清楚冇哂血 先聯針

複式洋房

原帖由 tung1005 於 10-9-16 13:56 發表

其實剪個下有血咖咋 @@ 之後我都feel唔到有血
不過佢會用紗布幫你禁住一陣 睇清楚冇哂血 先聯針

嘩,,,,,個醫生會話我知「我剪la~」咁ga????我覺講左我會仲驚r~講反而無乜野,,,你好叻r~~~!!

大宅

咁如果在產房等生時, 好想去poopoo可唔可以去架
咁會唔會去去下真係生左個b出來架

原帖由 tung1005 於 10-9-16 02:03 發表

我有要求呀 xDD
因為我生之前好驚剪個下 又有d人話聯針仲痛過剪
所以我個陣不停上網搵資料
見到之前d媽媽都係話一定要要求
所以我死都記實 一定要提自己要求 haha
不過我個助產士好好 .. 我冇要求佢俾笑氣我
我 ...

大宅

佢應該會俾個盤你去, 唔會俾你去TOILET...

有冇人知PMH開刀可唔可以陪產架?

原帖由 lovemeow 於 10-9-17 01:27 發表

大宅

可以呀, 但好似個daddy必須要去聽晒所有講座才比陪產
我有朋友無去聽過但由於佢老婆生個日唔多人醫生都可比佢入去陪產

原帖由 maiv118 於 10-9-17 14:58 發表
佢應該會俾個盤你去, 唔會俾你去TOILET...

有冇人知PMH開刀可唔可以陪產架?

複式洋房

原帖由 yuribaby1112 於 10-9-16 09:57 PM 發表

嘩,,,,,個醫生會話我知「我剪la~」咁ga????我覺講左我會仲驚r~講反而無乜野,,,你好叻r~~~!!

佢會係你唔痛個陣同你講 [你下次痛我剪咖啦] 咁囉
其實我唔叻咖 >v< 我嗌到鬼殺咁嘈 ...
但係吊催生水d人話痛d ><
但係而家諗番 生真係唔辛苦
生完個個星期個人已經超攰
我係醫院3日+埋訓唔夠5個中
番到屋企又自己1個湊佢 ... 個陣係新年個排
好鬼凍 ... 我晚晚自己坐係廳抱住呀b訓抱到天光
因為我一放佢落床仔佢就喊 .. 我怕嘈左老公訓覺 T^T
如果有人幫手就好好多 ... 自己1個湊真係好想喊

複式洋房

原帖由 lovemeow 於 10-9-17 01:27 AM 發表

係你仲有意色個陣佢會問你洗唔洗去wc
之後每4個中幫你放一次噓噓
其實好多人到生個陣真係會用錯力必左d poopoo出黎
d姑娘都見怪不怪啦 xDD

大宅

oh\
好尷尬者.......

原帖由 tung1005 於 10-9-18 22:33 發表

係你仲有意色個陣佢會問你洗唔洗去wc
之後每4個中幫你放一次噓噓
其實好多人到生個陣真係會用錯力必左d poopoo出黎
d姑娘都見怪不怪啦 xDD

首頁

尾頁

跳至