自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

果d 都有得買ga~~我我鍾意用玻璃瓶o既電藥水(只因一直用開)眼睫毛唔會因為你經常電而無晒彈性, 睫毛其實同毛髮係一樣有生長期...到左某個時候係會好自己脫落然後會再生返出黎, 咁又點會無彈性呢~

夾唔起, 會唔會係因為個夾個軟膠已經鬆左, or 個夾根本唔o岩眼形呀!! 呢兩樣絕對同夾得好唔好有好大關係ga~

原帖由 芝娃娃 於 10-9-15 18:15 發表

嘩, 你讀美容ga!!?? 怪唔之得話chi假毛好容易啦.

咁如果SxSx/x悅果d有無得賣架? 貴唔貴架?
重有想問,我唔知係咪好多年以前電得多,而家無晒彈力,而家用鉗都唔起. 咁...我再去電會唔會晒氣? ...

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我係"學校"買, 有咩用完都仲會去返果到買(唔駛麻試新野嘛)
原帖由 berry?????? 於 10-9-15 18:43 發表
之前我一直都係自己電,但近半年周圍都搵唔倒玻璃瓶電睫毛藥水啦 ,你響邊樹買呀,我搵唔倒啦

水晶宮

間單d 講, 因為荷爾蒙影響!!
原帖由 yinmelody 於 10-9-15 18:24 發表
哦.....ic
唔知咩原因會咁架呢???

男爵府

原帖由 lily_liu817 於 10-9-16 13:24 發表
果d 都有得買ga~~我我鍾意用玻璃瓶o既電藥水(只因一直用開)眼睫毛唔會因為你經常電而無晒彈性, 睫毛其實同毛髮係一樣有生長期...到左某個時候係會好自己脫落然後會再生返出黎, 咁又點會無彈性呢~

夾唔起, 會唔會係 ...

Thanks ar.

我就算用新鉗都唔起架, 我諗係我的眼型問題, 所以除左電無其他辦法. 唔該晒你先.

別墅

金都商場, 我上個月電過
聯合廣場同旺⻆中心應該都有

原帖由 芝娃娃 於 10-9-15 17:37 發表
好似好難找咁o既

有無好介紹?

水晶宮

我都覺得電係最方便~~
唔駛下下自己夾, 有時洗完面又要等睫毛乾晒d 夾得, 但朝早幾有咁多時間係到等呀!!
原帖由 芝娃娃 於 10-9-16 13:29 發表

Thanks ar.

我就算用新鉗都唔起架, 我諗係我的眼型問題, 所以除左電無其他辦法. 唔該晒你先.

民房

電眼睫毛好怕電完變"曱由"腳...都係夾算

子爵府

可唔可以話比我知邊間學校同地址呀,我想上去買,因為市面搵唔倒啦
原帖由 lily_liu817 於 10-9-16 13:25 發表
我係"學校"買, 有咩用完都仲會去返果到買(唔駛麻試新野嘛)

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我反而鍾意植啊..整完好鬼靚..
但有d重..
但係靚重要過一齊

首頁

尾頁

跳至