跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 楂邊隻肚文膏先最好呀

大宅

點解我咁快就咁啦,出硬肚文. :-( :-( :-(
茵茵 寫道:
[quote]
pollychu73731 寫道:
我個肚而家出現好似人地乾燥開始脫皮的現象啦. :-( :-( :-(

嘩...唔得呀.... 即刻搽住vaseline先喇. 咁raw, 唔怕有side effect
先其唔好比佢乾, 出左就好難攪........[/quote]

大宅

pollychu73731,

你係咪飲好少水嫁? 我睇書話因bb都會抽我地d 水分,所以如果補水唔夠,皮膚會較乾,所以要比平時飲多d水呀! 但盡量早上同下午飲,如果唔係夜晚會成日去廁所嫁!

大宅

我又真是唔係飲好多水,仲經常開冷氣. :cry:
ckbee 寫道:
pollychu73731,

你係咪飲好少水嫁? 我睇書話因bb都會抽我地d 水分,所以如果補水唔夠,皮膚會較乾,所以要比平時飲多d水呀! 但盡量早上同下午飲,如果唔係夜晚會成日去廁所嫁!

複式洋房

我朋友介紹我用LIERAC,SASA OR 荷花都有得賣,荷花入會好似平點$20X.00

大宅

[quote]
pollychu73731 寫道:
我又真是唔係飲好多水,仲經常開冷氣. :cry: [quote]
pollychu,
咁唔掂喎... 一日要八杯水呀! 皮膚都靚d啦! 可以o既話,真係飲多d水/流質野啦...如果唔係好易變皺皮話梅嫁 問你怕未!

男爵府

各位媽咪,

我就好似妳們由第一個月開始..搽到第十個月
肚紋膏都沒有用...
我bb都生了, 肚紋雖然有...仲有好多..
所以叮囑大家...有識量的食慾,
不可以吃得太多...
後果自負 !!

就因為我後期差不多到7個月就有肚紋出現,
我已經用好多牌子的肚紋膏, 都沒有效果 !!
主要的是我食量開始多了..而bb的體重增加,
令到肚皮開始負荷, 所以肚仔開始大得快,
就變成...錦的後果,

所以妳們應該注意飲食, 食得多,,,沒有益的..
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

係架係架
有時我地太擔心bb唔夠磅就自己增磅(應該1個月1磅)
因為肥得快, 個肚皮唔夠力承托, 就會加快肚紋出現
平時塗得夠lotion, 皮膚夠潤夠彈性, 肚紋就冇咁勁, 或者係冇肚紋
如果怕出面lotion有chemical, 就塗olive oil
olive oil 係其中一種最親膚性既body oil, 皮膚好易吸收
body shop 最近出返既 olive body spray 可以試下
$99/100ml, 鍾意既可以用埋佢d olive bath
2子之母

首頁

尾頁

跳至