跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

我尋日都book左林翠苗醫生照結構啊...
我尋日睇完佢照oscar... 加埋dvd成1600... 都覺得貴貴地... 不過算啦... 拎個安心...

照結構唔會貴0的0架?

原帖由 sinam 於 10-12-20 11:47 發表

就係無囉~~~~
一陣會打番過去~~~

大宅

MommyPanel勳章

原帖由 MM_Baby 於 10-12-21 10:46 發表
我尋日睇完佢照oscar... 加埋dvd成1600... 都覺得貴貴地... 不過算啦... 拎個安心...

照結構唔會貴0的0架?

樓上有位媽媽話係$700+$100 (DVD)喎~

珍珠宮

點解要另外搵醫生去照結構性?唔係睇婦產科醫生就一定有得照?
我都冇點得特別去book,夠20週就覆診順道照埋喇!
我睇開個醫生就有部4D機,每次都有一至兩幅4D相(印到半張A4紙咁大),幾張2D相(印番主要檢查部分)及一張DVD。

男爵府

你book幾時呀? 我之前打去佢話要book到三月喎!

原帖由 MM_Baby 於 10-12-21 10:46 發表

照結構唔會貴0的0架?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆 8# venus_chan 的文章

我都係book 左王e生..一月會去照結構..你book 左邊日呀??

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

sorry!!睇錯了...原來你係book林e生

洋房

我上一胎搵林勇行照,我覺得他好好啊,好過龔羽一 (我兩個都照過)

別墅

原帖由 sytckm 於 12-12-2010 22:31 發表

如果平D都有~ 我阿嫂喺元朗楊立和度照~ $800 早一日前BOOK就OK~ 我見佢有張4d同幾張2d~

sytckm, 我想問, 楊醫生除左俾相之外, 仲有冇其他report架? 同埋佢係咪真係會check哂bb既所有咩心肝脾肺腎咁??? 我仲急緊搵醫生照結構呀, 所以想問清楚啲, thanks!

禁止訪問

大宅

原帖由 CherLove 於 25/1/2011 13:38 發表

sytckm, 我想問, 楊醫生除左俾相之外, 仲有冇其他report架? 同埋佢係咪真係會check哂bb既所有咩心肝脾肺腎咁??? 我仲急緊搵醫生照結構呀, 所以想問清楚啲, thanks! ...

我今朝去左楊醫生度照結構,佢好細心慢慢同我講果度係個心,果度係腳仔手仔,睇左好耐,雖然只係得三張相,但係佢收平我好多,可能佢見我都係醫護人員,只係收六百

大宅

畀面勳章

葵芳張智...$1300 tel:35419919

複式洋房

原帖由 skmibb 於 10-12-22 11:29 發表
點解要另外搵醫生去照結構性?唔係睇婦產科醫生就一定有得照?
我都冇點得特別去book,夠20週就覆診順道照埋喇!
我睇開個醫生就有部4D機,每次都有一至兩幅4D相(印到半張A4紙咁大),幾張2D相(印番主要檢查部分)及一張DVD。 ...

一般產前超聲波會檢查胎兒心跳、大小、胎位、羊水
量及胎盤位置。結構性超聲波除作以上各項檢查外,
更會仔細檢查胎兒結構及內臟器官 ﹔一般會檢查的器
官包括頭骨、腦、眼腔、唇、脊骨、心臟、肺、橫隔
膜、胃、腎、膀胱、肚子、臍帶、四肢及性器官。
資料來源: http://www.hksh.com/chi/services/sms/dwh/PDF/Morphology.pdf
我睇開個醫生都有部4D機,每次都有2D & 4D影片加入DVD,但我問過佢話4D呢嗰只係只部份4D,佢話如果我想照結構性超聲波,佢都轉介了我去另一個醫生度照,我都約左過年後照。
鄧悅翹醫生 : 39070152 $1300

首頁

尾頁

跳至