想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

預祝大家都bingo 啦!!~^^
原帖由 kichinto 於 10-12-9 14:06 發表
今朝紅D有淺印~~
唔知今晚點~~

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-9 14:23 發表
預祝大家都bingo 啦!!~^^

我岩岩用紅d check..白雪雪,嘜都冇囉!!

大宅

我都係wor!! 啱啱都鬼祟地去check ,咩都無wor!! 咩事ar??
原帖由 vivianbabywai 於 10-12-9 15:03 發表

我岩岩用紅d check..白雪雪,嘜都冇囉!!

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-9 15:30 發表
我都係wor!! 啱啱都鬼祟地去check ,咩都無wor!! 咩事ar??

你要唔要番工ga?我都係番番下工偷偷地廁所check咋,好唔方便!!我未試見到有線wo...而且琴日開始我好似隱約feel到谷m,唔知道係未自己形住形住

大宅

我梗係要返工啦~古怪地去check lor!!wkakakakka
原帖由 vivianbabywai 於 10-12-9 16:24 發表

你要唔要番工ga?我都係番番下工偷偷地廁所check咋,好唔方便!!我未試見到有線wo...而且琴日開始我好似隱約feel到谷m,唔知道係未自己形住形住 ...

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-9 17:35 發表
我梗係要返工啦~古怪地去check lor!!wkakakakka

但check完要等10mins喎..你係去成咁耐會唔會比人問長問短呀?

男爵府

我屋企冇紅d,用驗孕棒咁早驗得唔得?
另外你知唔知紅d幾多錢?

原帖由 Chichiban 於 10-12-8 23:46 發表
你地好。我今日Day21,大概28-30日一個cycle。呢兩日個肚吉吉吓咁痛,好似痛咁。
其實係咪可以用驗孕棒驗一驗?會唔會太早驗?

大宅

各位, 今朝再驗又係白雪雪, 紅D個印仲淺個尋日, 好sad, 好失望, 今日已經係day 26, 有的話已經驗得到....
我尋晚三點半之前仲緊張到失眠, 而家好眼訓

大宅

haha~~ 我用紙巾包住佢番位坐啦!! 死出去10 分鐘比人炒都有份ar!!~~
原帖由 vivianbabywai 於 10-12-9 17:58 發表

但check完要等10mins喎..你係去成咁耐會唔會比人問長問短呀?

大宅

我今朝都check 左啦! 就係水印lor!!唉~我想問係咪一定無ga la??? 係咪唔洗唸啦??
原帖由 kichinto 於 10-12-10 10:22 發表
各位, 今朝再驗又係白雪雪, 紅D個印仲淺個尋日, 好sad, 好失望, 今日已經係day 26, 有的話已經驗得到....
我尋晚三點半之前仲緊張到失眠, 而家好眼訓 ...

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-10 10:30 發表
haha~~ 我用紙巾包住佢番位坐啦!! 死出去10 分鐘比人炒都有份ar!!~~

咁如果你再拎出黎睇結果時,會唔會比人望到你拎枝野出黎呀?
今日又有谷m feel la...

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-10 10:33 發表
我今朝都check 左啦! 就係水印lor!!唉~我想問係咪一定無ga la??? 係咪唔洗唸啦??

我想問如果bingo左既話紅d會唔會有線ga?

大宅

唔好打定輸數,比d信心!! 我好鬼祟地攞黎睇,哈哈!!唔可以比人見到ga!!我想問你有無check 紅d ?
原帖由 vivianbabywai 於 10-12-10 13:22 發表

咁如果你再拎出黎睇結果時,會唔會比人望到你拎枝野出黎呀?
今日又有谷m feel la...

大宅

會ar!!呢度d jm 話如果bingo,紅d會快過綠d有線ga!!不過一定要紅d有80%先係bingo ,因為如果只係淡線,m前都會ga!!我今朝就係淡線啦!! 唉~~!!
原帖由 vivianbabywai 於 10-12-10 13:23 發表

我想問如果bingo左既話紅d會唔會有線ga?

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-10 16:16 發表
唔好打定輸數,比d信心!! 我好鬼祟地攞黎睇,哈哈!!唔可以比人見到ga!!我想問你有無check 紅d ?

我通常等10分鐘先至出廁所,哈哈~我一時時check紅d咋~我琴日heck過,但冇線囉。

子爵府

原帖由 rabbitboy 於 10-12-10 16:18 發表
會ar!!呢度d jm 話如果bingo,紅d會快過綠d有線ga!!不過一定要紅d有80%先係bingo ,因為如果只係淡線,m前都會ga!!我今朝就係淡線啦!! 唉~~!! ...

點解bimgo既話紅d會快過綠d有線既?嘜紅d唔係用黎check排卵既咩?我連淡線都冇呀~只係一濕左小便之後有一條上面既線好快show左出黎咋..

首頁

尾頁

跳至