單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ChammyMAMA 於 10-12-27 13:39 發表
做得非常啱,我地都係要往錢看,佢比錢理得佢死吖,我嗰隻都係啦,叫我地唔可再打比佢喎!

咁衰
順順利利 大吉大利       

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唔係衰呀))))
係賤.....

原帖由 charmaine_1 於 10-12-27 14:15 發表

咁衰

別墅

我個case係.....佢地現實到無人有,佢地叫死佬同我兩個女去食飯,而唔比我去.
愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我EX-99都有咁要求架,成日話要帶我個囡去飲,去食飯,我咪推佢囉,你估真係好熟咩,都顛架!有一次我同阿囡講,麻麻話帶你去飲,但媽咪唔去架,跟住阿囡話,咁我都唔去喇,仲叫我幫佢同麻麻講添!
原帖由 fish123 於 10-12-28 09:56 發表
我個case係.....佢地現實到無人有,佢地叫死佬同我兩個女去食飯,而唔比我去.

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回復 21# charmaine_1 的帖子

唔打咪唔打囉,你估自己有寶咩,好彩阿囡之後都無話打比佢,唔該每個月準時入錢比我呀!咪由佢繼續溝嗰D阿毛囉!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

首頁

尾頁

跳至