跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 HumptiDumpti 於 10-12-30 16:19 發表
had meeting today, 真係好吾夠氣,講多幾句仲好想嘔!!
不過如果除左Bra 帶會好D (雖然已經扣到好鬆同加晒extender)

你講起我都覺唔帶bra or 鬆個扣真係好好多, 其實係咪我地d bra開始唔啱帶呢?

大宅

原帖由 seth 於 10-12-30 18:17 發表
我都有呀 但係只係夜晚訓覺果陣先會..
所以訓得唔係幾好...

me 2 ar, 唯有學下d深層呼吸法啦

大宅

畀面勳章

我尋日去左睇中醫,同醫師講左呢個情況,
佢話因為體虛就會有呢個情況呢~
咁就開左d調理藥我食~

大家可以考慮睇下中醫調理下~

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

如果你個胸唔係大咗好多, 係個背肌, 咁你可以買個胸圍延長扣呀, 咪無咁緊囉~

原帖由 小心心 於 10-12-31 08:30 發表

你講起我都覺唔帶bra or 鬆個扣真係好好多, 其實係咪我地d bra開始唔啱帶呢?

大宅

原帖由 szszwa 於 10-12-31 09:56 發表
咁就開左d調理藥我食~

哎呀, 你講起我先醒起今日我睇中醫掛住講痔瘡唔記得同佢講埋透唔到氣既問題tim...

大宅

原帖由 poodlema 於 10-12-31 10:14 發表
如果你個胸唔係大咗好多, 係個背肌, 咁你可以買個胸圍延長扣呀, 咪無咁緊囉~

原來有呢樣野架? 多謝你提醒呀!!!

大宅

原帖由 seth 於 10-12-31 10:00 發表

@"@ 點樣深層呼吸法????

我聽聞要練習用鼻吸氣用口呼氣, 要深, 慢, 長, 咁樣會易訓d, 如果呼吸急促或雜亂無章會難入睡d架, 詳細要上網搵下資料, 但我試過有程序地呼吸係work架, 但真係要練lor..., 搵一個適合自己既呼吸法令自己訓得林d係好架

男爵府

回復 2# 小心心 & poddlema 的帖子

但係我已經用左'extender' ga la, 加上已經扣到好鬆, 不過始都係解開抖氣舒服d

男爵府

即係好似做yoga 咁呼吸
原帖由 seth 於 10-12-31 10:00 發表

@"@ 點樣深層呼吸法????

禁止訪問

洋房

因為冬天, 著好多衫, 所以我無帶BRA BRA 好耐了
都無人知~~

原帖由 HumptiDumpti 於 11-1-1 17:25 發表
但係我已經用左'extender' ga la, 加上已經扣到好鬆, 不過始都係解開抖氣舒服d

男爵府

O, really? 但係吾會因為個胸大左好谷,吾support 下好吾舒服o羊? 我BEDTIME都吾帶ga
原帖由 Happymom2011 於 11-1-2 22:38 發表
因為冬天, 著好多衫, 所以我無帶BRA BRA 好耐了
都無人知~~

男爵府

你地好d未呀? 我夜晚仲係好吾夠氣抖呀...
瞓到瞓得吾舒服

大宅

少左唔夠氣抖, 但仍然半夜要去toilet訓唔番, 而家多左小腹扯痛 (似初初發現bingo時), 好似隔幾日痛一次, 之後發現個小腹同肚都大左 (著褲發現一次比一次緊), 仲有胸痛, 裡面好似比針拮果種痛, 分泌多左, 你地呢?

洋房

唔係大左好多jar !!!
你地大左好多拿???

cool住好唔舒服, 唔wear好好多呀~~

原帖由 HumptiDumpti 於 11-1-4 09:49 發表
O, really? 但係吾會因為個胸大左好谷,吾support 下好吾舒服o羊? 我BEDTIME都吾帶ga

洋房

半夜要去toilet訓唔番 ---> 有呀!!!
多左小腹扯痛 --> 有呀, 特別係瞓覺時, 有時好似抽筋咁扯幾下, 好驚呀~~~
小腹同肚都大左---> 有呀! 我買左大肚褲啦, 因為我以前d褲太fit, 而家cool住好辛苦!!!
胸痛 --> 有, 不過係早上一起身痛, 之後都無啦,
分泌 --> 都仲係無乜 ... vv完就有少少
唔夠氣抖 ---> 都ok, 有時要抖下大氣..

原帖由 小心心 於 11-1-10 00:57 發表
少左唔夠氣抖, 但仍然半夜要去toilet訓唔番, 而家多左小腹扯痛 (似初初發現bingo時), 好似隔幾日痛一次, 之後發現個小腹同肚都大左 (著褲發現一次比一次緊), 仲有胸痛, 裡面好似比針拮果種痛, 分泌多左, 你地呢? ...

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

之前都有,換晒所有孕婦野就好好多!!!唔知關唔關事呢?

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

原帖由 szszwa 於 10-12-31 09:56 發表
咁就開左d調理藥我食~

我都考慮睇下中醫!!!我覺得中醫幾好!!

男爵府

good one! i like ur way of summary. LEt me copy u -
半夜要去toilet訓唔番 ---> 勁多, 3-5次!!!
多左小腹扯痛 --> 只係有時有少少, 但吾多
小腹同肚都大左---> 個腩就真係大得好緊要! :( 係開始'cool'得辛苦!!!
胸痛 --> 有, 不過之前咁嚴重
分泌 --> 比正常黃d
唔夠氣抖 ---> 好d, 但通常夜晚就比較吾舒服

我都有keep 住睇中醫, 每次睇完, adjust 左d藥都會舒服d
原帖由 Happymom2011 於 11-1-10 12:56 發表
半夜要去toilet訓唔番 ---> 有呀!!!
多左小腹扯痛 --> 有呀, 特別係瞓覺時, 有時好似抽筋咁扯幾下, 好驚呀~~~
小腹同肚都大左---> 有呀! 我買左大肚褲啦, 因為我以前d褲太fit, 而家cool住好辛苦!!!
胸痛 --> 有, ...

首頁

尾頁

跳至