自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Lift 滿左, 但 D 人仲逼入黎。

Lift 未滿, 但 D 人企響門口, 出面的人無得入。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

1. 勁"濁"既香水
2. 不停打"乞痴"
3. 已經滿晒人, 仲要迫入黎
4. 細路仔不停跳黎跳去
5. D 制比人全部按著晒!!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

部lift塞滿晒人,響晒都無人肯行番出去

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

入左lift 唔按關門制, 要等部lift 自己關門~

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

一開 lift 門都仲未出 d人已經按定關門制!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

成身煙臭味/ 臭叔味

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 mclam 於 11-1-2 14:52 發表
1. 勁"濁"既香水
2. 不停打"乞痴"
3. 已經滿晒人, 仲要迫入黎
4. 細路仔不停跳黎跳去
5. D 制比人全部按著晒!!

我見過有個媽媽抱住個about 2yrs 的bb在"lift"內認數字.......
"bb 邊個係 3 字呀,'咁"比媽咪睇"
(bb 按了3 字)
嘩! 好叻叻呀!....
如是者,由 1 至 10 樓全部比佢地"咁"曬
之後佢地在 4/f 出 "lift"。

大宅

好媽媽勳章

原本架電梯內得我一個女人,突然入兩個粗口爛舌男人,大聲傾計,句句夾雜器官,娘親 兩分鐘好似兩年咁長

公爵府

1. 掛住傾偈,出入lift慢,阻住後面成棚人!
2. 按完lift, 仲要塞住個㩒lift位,阻住想㩒掣既人
3. 入lift後自己唔按關門掣,但就用對眼凌厲地掘住企得較近panel的人,expect人地負責㩒開關掣
4. 多人出入lift, 但都無人幫手按一按開門掣,由得lift門夾人

大宅

原帖由 alik 於 11-1-2 22:37 發表
1. 掛住傾偈,出入lift慢,阻住後面成棚人!
2. 按完lift, 仲要塞住個㩒lift位,阻住想㩒掣既人
3. 入lift後自己唔按關門掣,但就用對眼凌厲地掘住企得較近panel的人,expect人地負責㩒開關掣
4. 多人出入lift, 但都無人幫手按一 ...

我都好憎3)既人,由並其事繞埋雙手&掛住同fd傾計而expect人地關門掣既人;
大佬我都係搭lift架咋,唔係負責揸lift架:;pppp:

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 cameo 於 11-1-1 01:59 發表
有人放完屁,但比我早出lift ~

因為我試過!!架lift得番我一個人,臭係其次,我出lift時另一個人入lift就將個屁入左我數

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我就最憎人喺架lift同d 同事高談闊論, 有時仲要4個人, 每人企一個角, 環迥立體聲, 吖, 丁頁佢地, 一出lift又無嘢講架啦喎, 真係好神奇.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

滿晒人仲係咁抓頭髮, 令到隔鄰嘅人硬食塵!
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 kc_01k 於 11-1-2 23:31 發表
我就最憎人喺架lift同d 同事高談闊論, 有時仲要4個人, 每人企一個角, 環迥立體聲, 吖, 丁頁佢地, 一出lift又無嘢講架啦喎, 真係好神奇.

嘩嘩嘩, 超憎呢d人呀
我既高度, 剛剛耳仔對住人地個咀
d人入lift唔識shut up, 仲要講講講, high到爆, 係度哈哈哈, 我耳膜就穿啦

伯爵府

環保接龍勳章

好怕困lift, 或者飛lift/ 急降...

男爵府

BK Milk勳章

企起lift口都唔肯 press close door....要其他人行上前close,好似掂左個掣會c咁

別墅

1. 禁住架 lift 等d小公主小王子出門口架d, 大佬人地成 lift 人都要返工架
2. 入咗 lift 後自己按關門掣, 好似有人負責渣 lift 咁
[url]http://hk.myblog.yahoo.com/yuwaiman814[url]

首頁

尾頁

跳至