自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

HAHA~~ 樓主, 你好抵~死~~

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 wbmom 於 11-1-13 07:18 發表
得到的是最好的,大家共勉之!!!

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

早前我又係fb見到我ex.但佢無乜點變樣,不過我隻佬都唔差.........

其實fb容乜易碰到熟人,fd啦fd咁...呢個網絡世界都係好細架咋~~~~

水晶宮

原帖由 Queenie_0012 於 11-1-13 09:52 發表
HAHA~~ 樓主, 你好抵~死~~

我係過度活躍黎嘛~~~嘻嘻~~~!!!

水晶宮

原帖由 angelfan07 於 11-1-13 09:54 發表
早前我又係fb見到我ex.但佢無乜點變樣,不過我隻佬都唔差.........

其實fb容乜易碰到熟人,fd啦fd咁...呢個網絡世界都係好細架咋~~~~

都係架...呢期我至幫老公開番個FB,佢D FD ADD番佢,至知原來老公班FD有玩開FB咋,ADD ADD下真係會遇番D好多年無見既朋友...世界原本已經細,原來網絡上既世界更細!

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

你見到佢,應該佢都見到你,相方應該見到大家的~~~
呵呵~ex.係我老公同class同學....早前我老公個fd send左mail叫我老公add ex.,...我重以為我老公唔add....點知無耐add左~~~~~~~

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 10:09 發表

都係架...呢期我至幫老公開番個FB,佢D FD ADD番佢,至知原來老公班FD有玩開FB咋,ADD ADD下真係會遇番D好多年無見既朋友...世界原本已經細,原來網絡上既世界更細! ...

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

感激遇上你~

水晶宮

原帖由 angelfan07 於 11-1-13 10:23 發表
你見到佢,應該佢都見到你,相方應該見到大家的~~~
呵呵~ex.係我老公同class同學....早前我老公個fd send左mail叫我老公add ex.,...我重以為我老公唔add....點知無耐add左~~~~~~~

...

話唔定佢响FB度見到我張相都會好似我咁十分慶幸當年飛咗我呢~~~~

下....你有無問你老公做咩ADD你個EX? 我噚晚都有諗過呢個問題,萬一個EX揾到我,走黎响FB ADD我或老公,我會唔會ADD...鎖佢或拒絕佢又似乎小家得滯,講真當年年紀小...但又唔太想ADD佢,所以我都無再諗喇.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好有同感.....
我ex啱啱係外國返黎....睇到佢同人係hk影啲相mouth: mouth:
好彩好彩

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

wakakakakak.......肥左o個個好似只有我<===雖然"個樣"無走到重響樹,但碼數大左...wakakakak.......
ex.同我老公係同class同學和朋友,以前佢地成日一齊篤波架~~~~
我同ex.(都拍左兩年架),唔係第3者分開的,so....我又唔覺佢地有乜野喎?!so...我無問佢點解add ex.,因為我覺得佢係唔覺得有問題~

我老公好自大下架!!!~~~佢覺得自已有身形,著衫又有型,but...每個人都有弱點<===我老公有m字頭,wakakaka....我老公耐唔耐就會話....俾我呃左!!!<===因為佢識我o個時,我成個model咁款,又高又廋又有台型!!!
依家我會串番佢,我都俾你呃左!!!我識你o個時你都有好多頭髮架,依家........夠少左好多囉!!!wakakakakkakakak.......

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 10:29 發表

話唔定佢响FB度見到我張相都會好似我咁十分慶幸當年飛咗我呢~~~~

下....你有無問你老公做咩ADD你個EX? 我噚晚都有諗過呢個問題,萬一個EX揾到我,走黎响FB ADD我或老公,我會唔 ...

伯爵府

樓主真好玩

雖然我自己keep得唔錯, 但係我都唔想見番個ex, 費事佢"錢"住我, 破壞我家庭幸福.

皆因佢當年佢對我好到不得了, 我就好信佢la, 佢成日話ot, 原來識咗個女仔, 到佢同我講bye bye我先知. 真係點都估唔到. 我傷心到cc下.

點知過咗一輪, 佢打黎話始終我最好. 想同我係番一齊. 唔該佢啦, 好馬不吃回頭草, 好彩我無心軟, 無彩佢咋, 自大d都係咁話, 費事佢"錢"住我 , 我又正又好......

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

原帖由 yy25 於 11-1-13 10:52 發表
好有同感.....
我ex啱啱係外國返黎....睇到佢同人係hk影啲相mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />
好彩好彩
恭喜恭喜

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 lky3107 於 11-1-13 11:45 發表
樓主真好玩

雖然我自己keep得唔錯, 但係我都唔想見番個ex, 費事佢"錢"住我, 破壞我家庭幸福.

皆因佢當年佢對我好到不得了, 我就好信佢la, 佢成日話ot, 原來識咗個女仔, 到佢同我講bye b ...

水晶宮

原帖由 angelfan07 於 11-1-13 11:18 發表
wakakakakak.......肥左o個個好似只有我

永遠都只有我成日話俾我老公呃咗~ 我老公未同我結婚前真係好文靜好企理,好內向好少聲氣嗰隻,,,依家?佢咪成日搞爛GAG囉!嘈到連亞囝都話爸爸好煩~~~

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

俾樓主你笑C 我~~

水晶宮

原帖由 lky3107 於 11-1-13 11:45 發表
樓主真好玩

皆因佢當年佢對我好到不得了, 我就好信佢la, 佢成日話ot, 原來識咗個女仔, 到佢同我講bye b ...

嗰時我呢個EX咪仲衰,想媾第二個女仔,跟住就求其想話買隻狗黎'代替'我,跟住隻狗買咗唔夠一個星期,佢有晚借D2同我講話要分手,跟住佢仲好輕佻咁同我講話:"唔鐘意你LU~",,,跟住仲要係分手唔夠一個星期係咁晚晚打黎懶係同我傾閒偈咁,一時又猛問我點樣追嗰個女仔好(請教我...),一時又猛讚個女仔有幾索有幾掂,順手又係咁數我有幾MAN有幾唔掂,仲係咁問我:"係啦,點解你咁MAN既?"...結果之後我無再接佢電話...喪CUT佢線...

我呢個EX又係同你個EX一樣喎,過咗兩年後又係咁打黎想同番我一齊,嗰時我老公已經追緊我,我梗係更加唔理呢個EX啦!

到我同老公拍拖(未結婚)時,有次佢响琴行(個EX本身都係BAND友)遇到我同老公孖住咁拍拖,佢即晚打黎我屋企(仲記得我屋企電話)係咁寸我好同我老公拍拖(我老公當年都係幾出名既地下BAND既結他手黎,所以佢知我老公係邊個),發我爛渣,我即刻收佢線,結果佢就從此無再纏我囉..

所以呢D咁既男人,,,只可以講,佢地面皮仲厚過本字典呀.:;pppp:

水晶宮

原帖由 lily_liu817 於 11-1-13 12:18 發表

俾樓主你笑C 我~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 12:21 發表

所以呢D咁既男人,,,只可以講,佢地面皮仲厚過本字典呀.

字典咁有用, 唔好影衰啲字典喎

首頁
12345...6

尾頁

跳至